DV2022 Bekleme Odası
-
@Nevzat-İşler Bunlar ufak tefek şeyler. Hele bir çıksın da konsoloslukta anlatırsınız derdinizi, sorun değil. Ama çıkması lazım önce.
-
Arkadaşlar şimdi en son gün başvuranlara çıkma şansı yüksekse şöyle diyebilirmiyiz; misal başvuru tarihleri 25 günü kapsıyor, toplam başvuruların %10'u son gün yapılmış. Bu 50 bin talihlinin %10'luk kısmını son günden mi seçiyorlar?
-
Herkese Merhaba dv-2022 ilk başvurum bundan sonra forum ailesine katılmak istiyorum her yıl deneyip sonunda abd gitmeyi düşünüyorum
-
@Nevzat-İşler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kimlikte doğdunuz yer olarak neresi yazıyorsa onu yazın mesela bende ilçenin ismi var niye ili yazayım Başvuru ekranında hiç bir kısmında Türkçe karakter kullanmayacaksınız zaten
öyle yapman gerekiyor zaten. Kimliğe göre form doldurma kültürü nereden geldi onu anlamıyorum bu foruma. Adam oraya yazmış İl yazacaksınız diye bizim millet kimlikte ilçe yazıyor diye ilçe giriyor. Ya adam sana hangi ilde doğdun diyor. Not düşmüşler birde.
-
@BekleBeniLA lise diploması olması yeterli.
-
@Concorde, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar şimdi en son gün başvuranlara çıkma şansı yüksekse şöyle diyebilirmiyiz; misal başvuru tarihleri 25 günü kapsıyor, toplam başvuruların %10'u son gün yapılmış. Bu 50 bin talihlinin %10'luk kısmını son günden mi seçiyorlar?
Herkesin şansı eşit. Piyango çekilişi gibi düşünün. Nimet abla çok bilet sattığı için kazanan sayısı da fazla oluyor.
-
Az önce green cardla ilgili bir video izlerken adam dv2022 için son çekiliş olabilir dedi. Puanlama sistemine geçileceğinden bahsetti. Yıllardır bu konuşuluyor. Sırf muhabbet olsun diye yazmak istedim. Sizce green card çekilişinin geleceği ne olur eeey sevgili forum üyeleri 😀
-
@Melih-Tokal, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Az önce green cardla ilgili bir video izlerken adam dv2022 için son çekiliş olabilir dedi. Puanlama sistemine geçileceğinden bahsetti. Yıllardır bu konuşuluyor. Sırf muhabbet olsun diye yazmak istedim. Sizce green card çekilişinin geleceği ne olur eeey sevgili forum üyeleri 😀
videoyu atabilir misiniz hocam rica etsem
-
@kaanvercetti laf arasında söylediği bir şey bu arada öyle resmi bir açıklama değil
https://www.youtube.com/watch?v=3FYoIOduUdQ&t=230s&ab_channel=EcemveÖmür -
@Melih-Tokal zaten green card, lottery iken program oldu. Bence de yakın zamanda şanstan ziyade puanlamaya dayalı sisteme geçilecek.
-
@ahmetty Konu başvuru değil. Kazanırsa kazandıktan sonraki süreç.
-
ARKADASLAR BUYUK KIZ 22 YASINDA. YENI DONEM BASVURU YAPARKEN COCUKLAR BOLUMUNE EKLEMELI MIYIM? 21 YASINI GECTIGI ICIN EKLEMEYE GEREK YOK MU?
-
@nevzi Hayatta olan, 21 yaş altı ve bekar olan bütün çocuklarınızı başvuruya eklemelisiniz. Çocuklarınız üvey, evlat edinilmiş ya da velayeti eski eşinizde olsa dahi, ayrıca ABD'ye sizinle gelmeyecek olsalar bile çocuklarınızı başvuruya eklemelisiniz. Fakat, ABD vatandaşı olan ya da Green Card sahibi olan çocuklarınızı başvuruya eklemenize gerek yoktur. ilgili konuda yazan ibareye göre eklememeniz gerekiyor
-
@nevzatyildizz TESEKKUR EDERIM. YANI BEN BUYUK KIZ 22 YASINDA OLDUGU ICIN BEKAR OLSA BILE EKLEMIYORUM.
-
@ALi-BaLanan-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Place of birth'e bir arkadaş pasaportta ilçe yazsa bile ili yazacam demişti, başvuran arkadaşlar ilimi, ilçeyimi yazdınız acaba
Başvuru yapan arkadaşlar hangisini yaptı ilmi ilçemi ? -
@ALi-BaLanan-0 ben forumdaki Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? konuyu baz alarak ilçe yaptım
-
@honeysab, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells fotoğraf 591x591 oldu kendiliğinden ve hata verdi 😕
minimum 600 x 600 olmali.
-
@BekleBeniLA, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkese iyi günler arkadaşlar. 2022 için bi arkadaşıma başvuruda bulunacağız da aklımıza bir soru takıldı. Kendisi 38 yaşında, üniv terk, daha önce hiçbir legal işte düzenli çalışmamış. Bu kişinin göstereceği yeterli gelir için konsolosluklar gelirin kaynağını sorabilir mi? Ayrıca mülakatta daha önce çalışmaması ne gibi olumsuz sonuç doğurur ya da doğurur mu? @crazycells Yönlendirebileceğiniz bir konu olursa sevinirim.
sorabilirler. sorulara tatmin edici cevaplar verdigi surece problem olmaz. lise diplomasi cekilis basvuru sartini saglamasi icin yeterli.
-
Arkadaşlar başvuru yapamıyorum tam sonuna geliyorum atıyor sizdede varmı böyle bı sorun..yok bı yandanda acaba sistem başvuru yaparda iki defa girermiyim diye düşünüyorum kafamda deli sorular :))
-
@MrMuscle BROWSERI DEGISTIRINIZ
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum