@Emir600RR, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar İbrahim abi döktürmüssün gene forum şifre unuttum yahu Google ile giriş yaptım gmaile mail falanda gelmiyor aylar sonra girebildim, dediğin çok doğru bu arada Amerika, greencard videoları tam anlamıyla bağımlılık yaratıyor bir izlemeye başlıyorum onu görüyorum tıklıyorum bunu görüyorum tıklıyorum 3 4 saat geçiyor bende bu aralar çok izlememeye çalışıyorum.
Yaa şimdi bazı videolar oluyor, vay bu bilgi çok güzelmiş, dur şunu unutmayayım, aa bu konu çok iyiyimiş benim aklıma nasıl gelmedi. Şu adam şurada çok iyi detay yakalamış, gidince bende aynısını yapayım derken daldan dala videodan videoya zıplaya zıplaya hanımı kızı da bıktırdım şunu izleyin buna bakın diye. Bi yandan gıcıklık yapıp USA dan nefret edecekler, bir yandan üstünden 2 gün geçince o ayrıntıyı detayı unutuyorum zaten. Kızım 13 yaşında, şimdi değil 2 yıl önce 11 yaşındayken henüz o, şöyle yaparız böyle ederiz diye hayallerimi anlatırken '' Hele bir çıksın bakarız baba'' dediğinde anlamaya başladım yanlış yolda olduğumu. Saplantı haline getirip kendimi o kadar kaptırmışım ki 11 yaşındaki çocuk ciddiye almamaya başladı.. Yanlışş... Sonra yavaş yavaş ben de USA ya soğumadım ama gereksiz ön araştırmalar yapmanın faydasız olduğuna karar verdim. İnternet aşkı!! gibi.. It's not healty 
Sana gelince, evrakını kaybet şifreni kaybet... Nasıl olacak bu işler. Toparlan biraz