Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• Dik dur eğilme bu millet seninle Trump başkan.

• @AgeGuns başınız sağolsun.

• @clourpoint, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ibrahimasar ibrahim trump ölmeden adamı öldürdün.bu kadarmı çok seviyorsun :beaming_face_with_smiling_eyes:

Abi hiç acımam, gömerim bile :)

• ⭐⭐⭐⭐

@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Geçen yıl çıkmadığın da dedim bu yıl çok heveslenmeyeceğim başvurup hayal kurmayacağım yok olmuyor kardeşim yapan nasıl yapıyor bunu kendimi Amerika videoların da forumda buluyorum 🤪 yine planlar planlar kafam Bir milyon

Ben son 1,5 - 2 yıldır amerika videolarından kurtuldum. Kurtuldum diyorum çünkü fena bir pisikoz. Herşeyi en kolay, en keyifli, en güzel haliyle anlattıkları videolarda (belki de biz işimize geldiği için öyle videoları seçip izliyoruz) bizlere çok uzak olan bir gezegendeki pembe hülyaları öyle güzel kurduruyor ki o videolar. Sonra gerçeğe dönünce betona çakılmış gibi oluyorum. GC işini başvurudan başvuruya ve sonuçtan sonuca olacak şekilde sınırlayıp günlük hayatıma geri dönüyorum. Yoksa burada elimizdeki hayatı da ıskalıyoruz. Başvuru ve sonuç açıklanma dönemindeki tatlı heyecan, bir kaç günlük kalp çarpıntısı yeterli. Dahasına gerek yok. Çıkarsa videoları sabahlara kadar izler, ne yapılması gerekiyorsa, nerede yaşanması güzel oluyorsa bir bir öğrenip tatbik ederiz. Son 5 - 6 yıldır iyice bu video olayına gömülmekten işlerime hiç asılamamıştım. 2 yıldır işlerimi büyütüp çeşitlendirdim. Öyle ki Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele KOM un radarına bile takıldım. :) Çekilişle çıkmazsa parasıyla yapılabilecek şeyleri satınalabilecek güce erişinceye kadar durmak yok. Bir hayale saplanan, pembe statik kumda debelenen bir hayalperest olmayacağım artık. Çıkarsa Mayısa Çıkmazsa Ekime kadar... beklemeye devam :)

• @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Çıkarsa Mayısa Çıkmazsa Ekime kadar.

Güzel söz, sevdim bunu hocam. :D

• @hasan44, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@natarajmarble merhaba, forumda konuşulan, bu tarz değişiklikler için düzeltme yapmaya gerek olmadığı şeklindedir. Bilginize

Mantıken zaten DS260 formunda bu bilgiler tekrar giriliyor.

• @ibrahimasar Sana haklı diye diye hitap edebilirmiyim abi 😂 Aha bu ben aynısını bende yaşıyordum. Amerika videolarından sonra nasıl moralim bozuluyor motivasyonum düşüyor bende tamamen bıraktım hiç bir amerika videosunu izlemiyorum. Ama ülke gündemini takipten kurtulamıyorum. Siyasettende uzaklaşmak istiyorum. Sonra biraz daha kafam rahat olur

• Sehzade-Mustafa-muhtesem-yuzyil-magnificent-century-33078671-749-500.jpg 5cc2ee45ec10bb2d6c37ffc4.jpg

Herkese selam. Fotolardaki uzunluktaki gibi sakalım var. Fotoğrafım böyle olsa sıkıntı olur mu yoksa tıraş olmam mı gerekir?

• @Chandler ben traş olman gerektiğini düşünmüyorum, yüzünü belli etmesi yeter diye biliyorum

• @Chandler Sakal uzunluğunu göstermek için harika bir fotoğraf seçimi olmuş :)

• @Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Chandler Sakal uzunluğunu göstermek için harika bir fotoğraf seçimi olmuş :)

:D hem uzunluk hem model olarak benziyor ama :D

• @Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Chandler Sakal uzunluğunu göstermek için harika bir fotoğraf seçimi olmuş :)

imzanızdaki videoyu izledim koptum :D

• @Chandler Merhaba , ilk iki başvurumda sakalsız çektirmiştim. Bu yıl sakallı çektirdim. Yalnız şu fotoğraftakinden daha sıktı benim. Kısmet olursa mulakata da bu isis sakalımla girmeyi düşünüyorum :D

• @Masda hayırlı olsun kral

• @Masda, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Chandler Merhaba , ilk iki başvurumda sakalsız çektirmiştim. Bu yıl sakallı çektirdim. Yalnız şu fotoğraftakinden daha sıktı benim. Kısmet olursa mulakata da bu isis sakalımla girmeyi düşünüyorum :D

Hayırlı olsun, ben de sakallı çektirip totem yapayım belki kazanırım. :D

• @Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Masda hayırlı olsun kral

estagfirullah, teşekkürler :)

• @Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Masda, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Chandler Merhaba , ilk iki başvurumda sakalsız çektirmiştim. Bu yıl sakallı çektirdim. Yalnız şu fotoğraftakinden daha sıktı benim. Kısmet olursa mulakata da bu isis sakalımla girmeyi düşünüyorum :D

Hayırlı olsun, ben de sakallı çektirip totem yapayım belki kazanırım. :D

Teşekkürler, inşallah kazanırsınız :)

• @Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Herkese selam şu an yeşil pasaportum mevcut. Başvuruyu birkaç gün sonra yapacağım. Fakat ilerleyen zamanlarda yeşil pasaportu iptal ettirip 10 yıllık normal pasaport almayı düşünüyorum. Bu durumda çekilişi kazanma durumunda pasaportun farklı olması sorun yaratır mı?

Ayrıca yeşil pasaportu iptal ettirip yerine normal pasaport alma konusunda bilgisi olan var mıdır?

Başvuru tarihinde pasaportunuz geçerliyse bir sıkıntı olmaz. Yalnız bordo pasaport alırken yeşil olanı delerek iptal edecekler. O pasaportu delindikten sonra geri alın mutlaka. Ve sakın kaybetmeyin. Kazanırsanız lazım olacak başvuru yaptığınız pasaport.
    Ben yeşilin süresi bittiğinde bordo almıştım. Bir sıkıntı olmadı. Hatta bordoyu almak yeşilden daha kolay. Siz yeşil pasaportu kendi isteğinizle mi iptal ettiriyorsunuz? O şekilde olsa bile bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yeşil pasaport gayet güzel bir şey, süresi bitene kadar kullanın derim :)

• Arkadaşlar Ankara'daki ungan sağlığa yakın zamanda gidip mülakat için muayene olan var mı sağlık raporu için bişey sormak istiyorum yada her konuda kesin ve güncel bilgisi olan birisi

• @EzgiLera, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Herkese selam şu an yeşil pasaportum mevcut. Başvuruyu birkaç gün sonra yapacağım. Fakat ilerleyen zamanlarda yeşil pasaportu iptal ettirip 10 yıllık normal pasaport almayı düşünüyorum. Bu durumda çekilişi kazanma durumunda pasaportun farklı olması sorun yaratır mı?

Ayrıca yeşil pasaportu iptal ettirip yerine normal pasaport alma konusunda bilgisi olan var mıdır?

Başvuru tarihinde pasaportunuz geçerliyse bir sıkıntı olmaz. Yalnız bordo pasaport alırken yeşil olanı delerek iptal edecekler. O pasaportu delindikten sonra geri alın mutlaka. Ve sakın kaybetmeyin. Kazanırsanız lazım olacak başvuru yaptığınız pasaport.
    Ben yeşilin süresi bittiğinde bordo almıştım. Bir sıkıntı olmadı. Hatta bordoyu almak yeşilden daha kolay. Siz yeşil pasaportu kendi isteğinizle mi iptal ettiriyorsunuz? O şekilde olsa bile bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yeşil pasaport gayet güzel bir şey, süresi bitene kadar kullanın derim :)

Henüz iptal ettirmedim ama süresi birkaç yıla dolacak sürekli yenilemem gerekeceği için 10 yıllık bordo pasaport almak daha cazip geldi açıkcası. Dediğiniz gibi süresi bitene kadar dursun en azından vizesiz seyehat yapabiliyorum.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    207k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ayvalik10A
    @kaanada84 yanlış başlıkta bu soruyu soruyorsun sana buradan kimse cevap yazmaz çünkü her sorunun sorulacağı başlık bulunmaktadır. Bu aşağıdaki sayfayı okursan aklında olan olmayan tüm soruların cevabını bulacaksın. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/16504
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

57

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k