DV2021 Bekleme Odası
-
@mustyguvenbas hayırlı olsun bebeğiniz :) Bende de aynı durum oldu bu sene. KCC'ye mail attım. Formlarımızı açtılar. Eşimin ve benim formlarımızı güncel halleri ile doldurup yeniden gönderdik. Çocuk eklemek için ise giriş sayfasında Add Applicant ile yeni bir form açabiliyorsunuz. Case Number zaten hepiniz için aynı :) Artık KCC'den gelecek maili bekliyoruz ama benim case number biraz yukarılarda :) Yinede çıkmadık candan ümit kesilmez diyelim :)
-
Merhabalar KCC den evrak isteme mail i alan varmı ben almadım bu tarih e göre normalmidir ?
aydınlatırsanız çok iyi olur teşekkürler
case number 139** -
@murat39039, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar KCC den evrak isteme mail i alan varmı ben almadım bu tarih e göre normalmidir ?
aydınlatırsanız çok iyi olur teşekkürler
case number 139**Merhaba, henüz 8k’larda sıralama, yakın zamanda gelecektir.
-
@hasan44 Çok teşekkür ederim
-
Ben kcc evrak gönderdim aldıklarına dair mailde attılar.. Şimdi bundan sonra süreç nedir konsoloslukların açılmasını mı bekleyeceğiz?
-
@jaywestfl, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ben kcc evrak gönderdim aldıklarına dair mailde attılar.. Şimdi bundan sonra süreç nedir konsoloslukların açılmasını mı bekleyeceğiz?
hayır. evraklarınızın onaylandığına dair mail alacaksınız ve sonrasında da mülakat tarihi verilecek size.
-
Ama aralık 31 e kadar hiçbir şekilde alamıyoruz değil mi?
-
@jaywestfl, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ama aralık 31 e kadar hiçbir şekilde alamıyoruz değil mi?
şuan için durum böyle evet. ama sürekli değişen durumlar var. tek yapmamız gereken beklemek..
-
@hasan44 merhaba hocam
Kcc mailinin 8 binlerde olduğunu yazmışsınız. Acaba bunu nereden öğreniyorsunuz , ben biraz biraz araştırdım ama bulamadım. -
@caiagvok hocam o bilgiyi tamamen buraya yazanlardan elde ediyoruz. 8500 de olan birisi bana geldi yazıyor, biz de anlıyoruz ki mailler 8 binlerin ortalarında.
-
-
@caiagvok, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@hasan44 merhaba hocam
Kcc mailinin 8 binlerde olduğunu yazmışsınız. Acaba bunu nereden öğreniyorsunuz , ben biraz biraz araştırdım ama bulamadım.Evet, arkadaşların dediği gibi, evrak talep emaili gelenler hem excel’e işliyorlar hem de bazı kişiler burada da haber veriyorlar...
-
Teşekkürler bilgilendiren arkadaşlar
-
@gucarslan merhaba ben 2021 talihlisiyim Bana kcc tarafından mail geldi evrak gönderdim ve onay mailide geldi. Geçtiğimiz hafta trumpın yasağı mahkeme tarafından kaldırıldı. Şimdi ben mülakat tarihimi hangi kaynaktan öğrenicem bana bildirilcek mi yoksa benim herhangi birşey yapmam gerekiyor mu?
-
@Batuhan-Erimli, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gucarslan merhaba ben 2021 talihlisiyim Bana kcc tarafından mail geldi evrak gönderdim ve onay mailide geldi. Geçtiğimiz hafta trumpın yasağı mahkeme tarafından kaldırıldı. Şimdi ben mülakat tarihimi hangi kaynaktan öğrenicem bana bildirilcek mi yoksa benim herhangi birşey yapmam gerekiyor mu?
şuan bir şey yapmanıza gerek yok. kcc tarafından mulakat tarihi beklemeniz gerekmektedir. ancak dv2021 için en erken tarih ocak 2 olarak görünüyor. forumu takip etmenizi tavsiye ederim.
-
@Batuhan-Erimli, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
henuz yasak kaldirilmadi bu arada. Sadece DV2020 talihlilerine vize verilmesi istendi mahkeme tarafindan.
-
Merhabalar sadece emin olmak istediğim içn soruyorum Green card icin en az lise mezunu gerekliliği var veya deneyim gerektiren bir işte 3 sene çalışmış olması gerek şimdi şirket sahibi olmak bu açığı kapatıyor mu ?
-
@Ekrem-Ibrikci, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar sadece emin olmak istediğim içn soruyorum Green card icin en az lise mezunu gerekliliği var veya deneyim gerektiren bir işte 3 sene çalışmış olması gerek şimdi şirket sahibi olmak bu açığı kapatıyor mu ?
Evet, son 5 yilin en az 2 yili sirket sahibi iseniz buyuk ihtimal sartlari sagliyorsunuz demektir. Ayrintili bilgi icin su basligi incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1807/lise-mezunu-olmadan-green-card-dv-almak
-
selam forum nasil gidiyor :) ben 2018 de gelmistim amerikaya . simdi yakin bir akrabama cikti green card , case numberi 10 binlerde . baya iyi yani . bugun mail geldi . Congratulations on your selection for the 2021 Diversity Visa program! ama vise bulletine baktigimda daha 10 binlere gelmemis eu . nasil oluyor . surec baya degismis galiba . tam ne yapmamiz gerekiyor acaba ?
-
@yekta, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
selam forum nasil gidiyor :) ben 2018 de gelmistim amerikaya . simdi yakin bir akrabama cikti green card , case numberi 10 binlerde . baya iyi yani . bugun mail geldi . Congratulations on your selection for the 2021 Diversity Visa program! ama vise bulletine baktigimda daha 10 binlere gelmemis eu . nasil oluyor . surec baya degismis galiba . tam ne yapmamiz gerekiyor acaba ?
Hocam selamlar, mail ile bu tarz bir bilgilendirme yapılmıyor kazananlara. DVLottery sitesinden elle kontrol edilmesi gerekiyor. Bir aracı kurum ile çalışmış mıydı? Aksi halde sahte bir mail olabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum