Forumdaki Hesabımı Nasıl Dondurabilirim ?
-
Yarıldım 😁😂😁 @crazycells hiç bukadar gülmedim 😂😁 ds-999 formu 😁😂
@gözde Forumdaki Hesabımı Nasıl Dondurabilirim ? içinde söyledi:
@crazycells tamam vazgeçtim DS-999 formu uzundur şimdi birde doldururken takıldığım bir yer olsa siz yardımda etmezsiniz :)
-
Ds-999 formu İçin gerekli bilgileri yakın zamanda paylaşacağım başvuru ücreti $349,99 😁
-
@gözde Forumdaki Hesabımı Nasıl Dondurabilirim ? içinde söyledi:
@crazycells tamam vazgeçtim DS-999 formu uzundur şimdi birde doldururken takıldığım bir yer olsa siz yardımda etmezsiniz :)
Arkadaşlar trip atıyoruz vazgeçmiş 😒 😂
-
Hepiniz cansınız herkese saygılarımı sunuyorum 😂👏🏻🕺🏻
-
@tanti :)))
-
Çık çık @likable burası onunmuş 😂
-
@tanti hahahaha
-
O değil üstad @crazycells i tarzının dışına çıkarttık profesör gibi adamdı la casa has not been 😂
-
Napsın @crazycells Başkan baktı ki olmuyor bizim gibi davranmaya başladı.
İlk zamanları hatırlıyorum Takım elbise Kravat, şimdi Spor takılıyor 😁😂 Halay’a devam 🕺🏻😂@tanti Forumdaki Hesabımı Nasıl Dondurabilirim ? içinde söyledi:
O değil üstad @crazycells i tarzının dışına çıkarttık profesör gibi adamdı la casa has not been 😂
-
Arkadaşlar şansımız 2 kat arttı. Seneye(2019 yılı içinde) 2 çekilişimiz olacak Dv2020 için 15 Mayıs 2019, Dv2019 için 30 Eylül 2019 😁
-
@tanti ayyyy kocam duymasın prof.da çok karizma adamdı :)))))))))) ayy bunu dedikodu grubuna yazmalıydım yanlış oldu :))))))
-
@heleniki :)
-
@tanti eee ama tanti sezar'ın hakkı sezar'a :) yalan mı yani :) burada @crazycells başkanım beni yanlış anlamasın :)
-
@tanti biz burayıda dedikodu grubuna çevirmeden kendi sayfamıza kaçalım yoksa başkan bize tek ayak cezası verecek :)
-
@heleniki karıştı zaten nereye yazıyoruz ne yazıyoruz bakmıyorum bile :)
-
@tanti @heleniki :)))
-
@crazycells Reyiz , "Eski Kullanıcı" nickli üyelerin mesajları neden gözükmüyor ? uzun süre uğramadıkları için mi böyle oluyor ?
-
@Masda, içinde söyledi: Forumdaki Hesabımı Nasıl Dondurabilirim ?
@crazycells Reyiz , "Eski Kullanıcı" nickli üyelerin mesajları neden gözükmüyor ? uzun süre uğramadıkları için mi böyle oluyor ?
Hayir, forum hesabini sildiren uyeler onlar. Bazi arkadaslar email atip uyeliklerinin silinmesini istiyorlar, hesabi silince o sekilde gorunuyor.
-
@crazycells, içinde söyledi: Forumdaki Hesabımı Nasıl Dondurabilirim ?
@Masda, içinde söyledi: Forumdaki Hesabımı Nasıl Dondurabilirim ?
Hayir, forum hesabini sildiren uyeler onlar. Bazi arkadaslar email atip uyeliklerinin silinmesini istiyorlar, hesabi silince o sekilde gorunuyor.
Teşekkürler :)
-
@crazycells merhaba kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum . Nasıl yapabilirim acaba ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum