Forumdaki Hesabımı Nasıl Dondurabilirim ?
-
@crazycells forumdaki hesabımı dondurmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
-
@gözde Forumdaki Hesabımı Nasıl Dondurabilirim ? içinde söyledi:
@heleniki @likable @yekta
bu işlem için istenilen evrak sayısı çok düşünmeniz için size 10 gün veriyoruz :) -
@tanti :))))))
-
Çekilişle iptal oluyor .. malesef bu çekilişide kazanamadınız :)
-
Üyeliğimi satıyorum arkadaşım elde ettiğim gelirle Meksika’dan Amerika’ya geçecem 😁
-
ayyyy ben bu kadar evrakla uğraşamam, forumda kalmayı tercih ediyorum :)
-
-
@tanti @likable sanki hepimiz @crazycells den gelecek cevabı pusuda bekliyor gibiyiz ;)
-
Ne zaman bu başlığa girsem sizi de görüyorum :))))))
-
hahaha :)))))))
-
Ne zaman bu başlığa girsem sizi de görüyorum :))))))
uğurlama heyetiyiz çıkalım mı:)) başlık benim mi diyorsun nedir :)
-
@tanti başlık bana ait dermişim ;) merak etme çıkmadan ben yazacağım pusuda beklemene gerek yok :))))))))
-
@tanti başlık bana ait dermişim ;) merak etme çıkmadan ben yazacağım pusuda beklemene gerek yok :))))))))
pusuda beklemedim yahu likable bir yazıyı beğenmiş diye bildirim geldi tıklayınca acılıyor o an gormussundur
-
Ben de girmeyeceğim bir daha son 3 gündür (oruçtan da olabilir) acayip kötü hissediyorum. Madem bu kazananların hepsi bugüne kadar hiç görmediğimiz arkadaşlar demek ki başvurup unuttum diyenlere çıktığı doğru. Ben artık hiiiç ilgilenmeyecegim bu işlerle. Bence siz de bırakın arkadaşlar. Kendinize iyi bakın.
-
daha karpuz kesecegiz @gözde hanim, o nedenle su an cikislar kapali 🙂 ama cikis icin ozel vize isterseniz, bunun icin DS-999 formunu doldurup bir hesap dondurma dilekcesi ile bana gonderin, ben bu dilekceyi ve formu asagidaki komiteye gonderecegim:
@heleniki @likable @yekta @tanti @arrow
Eger 5 evet gelirse, hesabinizi dondurabiliriz. Komiteye rusvet vermek serbest :)
***Henuz ayarlarda boyle bir secenekle karsilasmadim ama haftasonu biraz kurcalayip size haber edeyim.
-
@crazycells tamam vazgeçtim DS-999 formu uzundur şimdi birde doldururken takıldığım bir yer olsa siz yardımda etmezsiniz :)
-
@crazycells tamam vazgeçtim DS-999 formu uzundur şimdi birde doldururken takıldığım bir yer olsa siz yardımda etmezsiniz :)
etmem :)
-
@crazycells yardımlarınız için teşekkür ederim :)
-
Yarıldım 😁😂😁 @crazycells hiç bukadar gülmedim 😂😁 ds-999 formu 😁😂
-
Ds-999 formu İçin gerekli bilgileri yakın zamanda paylaşacağım başvuru ücreti $349,99 😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum