Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

WAT sonrası statü değişikliği

Taşındı Work and Travel (WAT) Programı
19 4 2.8k 4

Benzer Başlıklar

  • WAT sırasında yeni bir sponsor bulmak

    Work and Travel (WAT) Programı
    3
    0 Oy
    3 İleti
    539 Bakış
    MUSİC CRUSHM
    Merhaba bir şey sormak istiyorum, WAT yaptığımız sırada sponsor bulunabilir mi sonrasında yasal bir biçimde kalmak için, bulunuyorsa nasıl yapabilirim ve wat sonrası sponsorluk bulmak çok mu zor şirketler yanaşmaz mı, bildiğim kadarıyla Burger King tarzı fast food zincirleri eleman bulmaya calışıyor bunlar sponsor olamaz mı ve hangi eyaletlerde kolay bulunur bulan kişiler var ise. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • WAT Programı için Güvenilir Şirket Tavsiyeleri

    Work and Travel (WAT) Programı
    9
    0 Oy
    9 İleti
    6k Bakış
    D
    evet bu firma (siner yurtdışı danışmanlık) ile çalışan arkadaşlarım olmuştu. Kendilerinden detaylı bilgi alıp paylaşmaya çalışıcam. firmanın detaylı bilgilerini https://www.tikla.com.tr/siner-yurtdisi-egitim-danismanlik-turizm-seyahat-insaat-ticaret-limited-sirketi.html adresinde bulmanız mümkün.
  • 2021 J-1 WAT Programı

    Work and Travel (WAT) Programı
    35
    0 Oy
    35 İleti
    1k Bakış
    denizci10D
    @gucarslan helal olsun genç arkadaşlarımıza. Yolları açık olsun. Keşke turist vizesi için de böyle bişey olsa.
  • WAT ogrencileri ve Federal Yardim (CARES Act) problemi

    Work and Travel (WAT) Programı
    27
    4 Oy
    27 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Muratba_, içinde söyledi: WAT ogrencileri ve Federal Yardim (CARES Act) problemi @crazycells merhaba, peki ben de 2017 ve 2019 wat yaptığım için 180 günü geçecek şekilde kalmıştım. Dolayısıyla Covid 19 yardımını için resident sayılabilir miyim ? Düşünceni nedir ? Çünkü parayı Türkiye dönünce kullandım. Tam bilemiyorum maalesef ama tahmin edebileceginiz gibi ABD kongresinin bu yasayi gecirmesinin amaci ABD'de yasayan insanlarin hayatini kolaylastirmak idi :) ABD'de gecmiste yasamis ama sonra yurtdisinda yasamina devam eden kisilerin degil... Fakat IRS'in bu problemi -cozecekse bile- yakin zamanda cozebilecegini sanmiyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum