IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@neslikaan hayirli ugurlu olsun insallah erteleme yapmazlar.Konsolosluga mail
attim dediniz bende atmayi dusunuyorum ama ne yazabilirim siz ne yazdiniz? -
@Onur-Arpacay NVC den mail gelecek Documentary qualified diye sonra bekliceksiniz mualakat tarihi icin
-
Ben nvc nin dosyayı taraflarına aktardıkları mailinin bana ulaştıgı , mülakat tarihi hakkında desteklerini rica ettigimi , bu zor durumda yardımcı olmalarını ve bilgi istediğimi rica etmiştim . Ama 1 hafta dolsun öyle maili atın ki muhtemelen mail atmadan tarafınıza dönüş yapıcaklardır.
-
@neslikaan anladım çok teşekkürler 🙏🏻🙏🏻
-
Merhaba,
NVC'den gelen onay yazisindan sonra (konsolosluktan randevu tarihi beklememizi soyluyor) takribi ne kadar zamanda donus yapiyorlar acaba? -
@Nihan Şuan dönüş yapmıyorlar :) yaklaşık 4-5 kişi randevu bekliyoruz
-
Bekliyoruz su anda hicbir yerden bir ses yok (Haziran 18 de Onay mesaji geldi butun evraklar icin NVC den ve mulakat icin email gelecegini yaziyordu) ve Ankara konsoloslugununda acilip acilmayacagi mechul.
-
@EmBus teşekkürler cevabınız için :)
-
@ice teşekkürler cevabınız için :)
-
Merhabalar dun itibariyle nvcden bize de mail geldi. Artik biz de konsolosluktan tarih bekliyoruz.
-
@Mrs-Cakal hayırlı olsun
-
@EmBus teşekkürler! Kızım ve oğlum için onay geldi, benim için hala gelmedi. Ancak görünüşe bakılırsa ağustos sonu hatta eylülü bulabilir konsolosluk görüşmeleri. Diğer oğluma vatandaşlık başvurusu için randevu almaya çalışıyorum, o tarihlere kadar o da kapalı! Bu arada mortgage için evrak imzalamamız gerekiyor, umarım onun için gidebiliriz en azından. Yarın arayacağız, bilgi veririm.
-
@Nihan dediğiniz gibi sanırım Ağustos sonu Eylül ortasını bulacak. Hayırlı olsun tekrardan
-
Merhaba
Şimdi eşime sponsor olan beyfendinin 2019 geliri yetmemektedir . Sınırın altında kalmaktadır . Başka bir sponsorumuz var fakat 2019 taxını eşiyle beraber yapmıştır birde küçük kızlarını göstermişler . Tax income 33.476 bin dolardır . Bu yeterlimidir . Yoksa benide mi sponsor olunacak kişi sayısına ekliyorlar mı ?
-
@neslikaan, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhaba
Şimdi eşime sponsor olan beyfendinin 2019 geliri yetmemektedir . Sınırın altında kalmaktadır . Başka bir sponsorumuz var fakat 2019 taxını eşiyle beraber yapmıştır birde küçük kızlarını göstermişler . Tax income 33.476 bin dolardır . Bu yeterlimidir . Yoksa benide mi sponsor olunacak kişi sayısına ekliyorlar mı ?
Evet, tum aileye sponsor olunuyor.
Dediginiz miktar yeterli degil gibi gorunuyor maalesef, su konuyu incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/post/16649 -
Mesela gelir olarak 33.400 dolarda kişi ve gayrimenkulüde var . Bir yazınızda gelir yeterli degil ise gayrimenkul gösterilebilir demissiniz . Peki oturdugu ev kendilerinin bunuda göstersek sanırım kendisine ait tırıda var ama tırdan emin degilim ?
-
@neslikaan, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Mesela gelir olarak 33.400 dolarda kişi ve gayrimenkulüde var . Bir yazınızda gelir yeterli degil ise gayrimenkul gösterilebilir demissiniz . Peki oturdugu ev kendilerinin bunuda göstersek sanırım kendisine ait tırıda var ama tırdan emin degilim ?
Evet, bu sekilde gayrimenkuller de kabul ediliyor. Bunu sponsorluk konusunda sormaniz ve o basligi okumaniz daha yararli olur. Ozellikle konsoloslugun ne istedigini oraya aktardim, o maddeler size bilgi verecektir nelerin gecerli olduguna... Sonucta bunlarin yetip yetmeyecegine konsolos karar verecek.
-
Selamlar bütün forum dostlarina..Uzun bekleyiş sonrası caseimin nvc ye yollandigina dair bir bildirim aldık..nvc aşamasını geçen arkadaşlardan neler hazırlamamiz gerektigi konusunda bilgi rica ederim.
-
@Ozgur-tunali özgür bey merhaba,ne kadar sürdü uscis aşaması? ve hangi center da idi evraklarınız? bizimde 9 . aya yaklaştık hala nvc aşamasına geçemedik...potamac center sanırım ağır çalışıyor :face_with_rolling_eyes:
-
@bulls 10 Ekim 2019 başvurduk.nebraskadaydik.bir buçuk ay önce bir iki eksik evrak olduğunu,bunları yolladigimizda onaylanacagini belirten bir mektup aldık.yolladik onaylandi.sizinde bugün yarın onaylanir.zaten 130 form hariç birşey yapmıyorlar ki..ben aramanızı tavsiye ederim biz baya bastırdık açıkçası..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum