K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@xdjsez
Merhaba
Bizim başvuru evlilik üzerne green card randevu tarihni konsolosluk vericek . Acaba agustosda açılma ihtimali var mı diye sordum size . -
Merhaba,
Erkek arkadasim Amerika'dan benim icin K-1 vizesine basvuracak. Bunun icin "Form I-129F" formunu doldurup, ucretini odeyip, iliskimize yonelik bazi kanitlar ile birlikte USCIS'e posta yoluyla gonderecek. Benim sorum sizlere, bu posta ile diger istenen belgeleri de gondermek zorunda mi? (Adli sicil kaydi, nufus kayit rnegi, dogum belgesi, fotograf vs.), yoksa bu formlar sonradan mi bizden istenecek?
Tesekkur ederim. -
@Ozge-Guler, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba,
Erkek arkadasim Amerika'dan benim icin K-1 vizesine basvuracak. Bunun icin "Form I-129F" formunu doldurup, ucretini odeyip, iliskimize yonelik bazi kanitlar ile birlikte USCIS'e posta yoluyla gonderecek. Benim sorum sizlere, bu posta ile diger istenen belgeleri de gondermek zorunda mi? (Adli sicil kaydi, nufus kayit rnegi, dogum belgesi, fotograf vs.), yoksa bu formlar sonradan mi bizden istenecek?
Tesekkur ederim.su iletiyi inceleyin isterseniz:
-
Merhabalar. Yine randevular iptal oldu. Neden boyle oluyor artik anlam veremiyorum.
-
@nez, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhabalar. Yine randevular iptal oldu. Neden boyle oluyor artik anlam veremiyorum.
konsolosluk henuz ne zaman acilacagina karar veremedi sanirim.
-
@crazycells sizin de mi tekrardan iptal oldu ?
-
@nez yok, iptal olan diger arkadaslardan hareketle yazdim...
-
15 gün önce ANKXxxxx ile başlayan bir numara Verdiler konsolosluktan aranacaksınız yada mail gelecek dediler Hala ses
Yok. görüşmeleri olanların da tekrar ertelenmeye başlamış bu sene gidemeyeceğiz gibi görünüyor moralim bozuldu çok :( Bilgi alan olursa paylaşalım lütfen -
@esra-k umarim hersey yoluna girer en yakin zamanda
-
benimde 7 agustosta vardı görüşmem iptal olmus cuma günü simdi alamıyorum yeni randevu alabilen varmı acaba? cumadan beri
-
Benim bir türlü anlamadığım şey ülkede neredeyse her şey açık ve faaliyet halinde iken konsolosluk neden açılmıyor? Eğer ABD'nin yatışmasını bekliyorlarsa gerçekten yandık ve ne saçma bir şey bu.
-
Size katılıyorum . İnsanlar aylarca ayrı bir şekilde konsoloslugun açılmasını bekliyor. Gezmeye gitmek için çaba sarf etmiyoruz . Kimse kimseyi bu kadar ayrı bir şekilde zorunlu tutmamalı .
-
@esra-k ANKxxxxx numarasini NVC den mi verdiler? size oradan mail geldimi? yoksa telefonda mi verdiler? Ben USCIS K1 onayini subat sonunda aldim. Mart ortalari gibi NVC yi telefonla aradim ve ANKxxxx numarami telefonda aldim.. Bana dosyanin hala NVC de oldugu ve Ankara ya gonderilecegi zaman mail atacaklarini soylediler.. Ama hala NVC den mail gelmedi.. 3-4 defa daha aradim.. Konsolosluk kapali oldugu icin hala NVC de oldugu soylendi. Ve sabirla beklemem gerektigi ni soylediler.. Internet uzerinden yaptigim status Check lerde hala NVC de gorunuyor.. sadece merak ettim sizin dosya hala NVC de diye..
-
@neslikaan bence olayin politik bir sebebi var.. Sanirim bu Trump'in bir secim taktigi.. Cunku bir cok kere ulke ulke acilacak denmesine ragmen, durumunu duzelten ulkelerde de - Yeni Zelanda, Guney Kore - gibi hala acilmadi. Sizinde dediginiz gibi ulkede her yer acik, ve bir cok ulke ABD den cok daha iyi durumda. En azindan bazi oncelikli vize islemlerinin, ozellikle aile birlestirmeye yardimci olacak vizelerin, yavas yavas da olsa bir sekilde acilmasi lazim.. Ozellikle USCIS acildikdan sonra Haziran basinda, ben konsolosluklarin acilacagini tahmin etmistim ama maalesef olmadi.. Tekrar dan, sanirim Trump'in secim oncesi Covid 19 bahanesi ile tum gocmenlik islerini geciktirmek icin kullandigi bir bahane.. Bende dort aydir bekliyorum, ama tahminim eylul ekim belkide kasim a kadar cok fazla bir sey beklememek.. Secim sonrasi bir gevseme olabilir diye dusunuyorum..
-
benimde 7 agustosta vardı görüşmem iptal olmus cuma günü simdi alamıyorum yeni randevu alabilen varmı acaba? cumadan beri
-
@b1whsj58 merhaba nişanlım Amerika’da konsoloslugu aradığında verdiler ve bundan sonraki süreçte Ankara nin devreye gireceğini mail atılacaklarının sonrasında vize görüşmesi olacağını söylemişler.Yİne konsolosluklar
Kapandı görüşmelere daha randevusunu alanların bile defalarca kez iptal oldu bu sene pek umudum kalmadı napalim sağlık olsun tabi .... Bir sene sonra gideceksin deseler problem değilde Beklemek çok yoruyor insanı -
demmekki alamadı kimse randevu neyapalım bekliycez demekki :)
-
Benim dosyam baska ulkeden transfer oldu ve halen instructions emaili atmadiklari icin randevu almaya yeltenmedim kendim. Sizler alabiliyor musunuz?
-
@merveyağmur ben de Mart ayından beri confirmation maili almadığından hala randevu almadım maili bekliyorum. Hatta birkaç kişi daha var bizimle aynı durumda olan. Confirmation Mailini alan olursa buradan haber verirse sevinirim.
-
@Jossie Ben de Mart ayindan beri bekliyorum bu sekilde. 4 ay dile kolay ama gercekten sabir diliyorum hepimize..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum