Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @özgür, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    Doğum belgesini ıslak imzalı olması gerekiyor . Süresi geçmişse . Nüfus kayıt e-devlet
    Tercümeleri derken hangileri ? İlk dosyalamasa verilmişti ! Ancak tarihleri geçti . Sorun olur mu ?

    Evet, e-devleti unutun... USCIS'in e-devlet belgelerini kabul ettigini henuz bilmiyoruz, en son NVC kabul ediyordu ama USCIS kabul etmiyordu... TC. konsoloslugundan alinan belgeler demek istedim... USCIS'e en basta gonderdiginiz belgelerin orijinallerini goturmeniz yeterli olacak.

    Eger orijinalini gonderdiyseniz bir daha goturmenize gerek yok, kopyasini goturebilirsiniz. Eger belgelerde onemli degisiklikler olmadiysa yenileri almaniza gerek yok. Tarihi gecmis olsa da problem olmamasi gerekiyor.

    Dogum belgesini (vukuatli nufus kayit ornegi), sizin eyaletinize bakan konsolosluktan cikarttirabilirsiniz.


  • April 1 da “ case is ready to be scheduled for an interviewed “ dedi ve o gün bugün öyle kalakaldı. Bağlı olduğumuz officelerde açıldı. Sizden pfisin açılmasıyla görüşmeye gidebilenler oldu mu?


  • @crazycells As of December 5, 2019, we are ready to schedule your Form I-485, Application to Register Permanent Residence or Adjust Status, for an interview. We will schedule your interview and send you a notice.

    En son bildirilen durumum bu..
    Bu kadar sarkma normalmi?
    Gorusmeler gecikmelide olsa acildi biliyorum,bu aralar mulakat gunu alan kimse oldumu ?
    Yoksa hala gorusme gunu verilmiyormu? Uscis i ariyorum ama ulasmak mumkun olmadi..
    Tesekkurler...


  • @5september5 nisan 1 den beri aynı durumdayım !!


  • @crn93 sizin gene normal gibi 3.5 ay olmus, benim 7.5 ay bu sene icinde gorusme gunu verilse baru😞


  • @5september5 benim 1 yıli gecti basvuru yapalı evet şu anki süreçte normal henüz benim bildiğim kimse mülakat randevusu alamadı. Hem pandemi süreci hem de uscis'de olan maddi durumlar yüzünden süreç daha ne kadar daha uzar bilemiyorum.


  • Benim case durumum da mayis basindan beri bu sekilde. Ustune bir de ead kartimi yolladilar mayis sonunda ama onu da kaybettiler. Suan elimde ne bir kart var ne birsey oyle mal mal case statuse bakiyorum. Uscis’le dun konustuk bu durumlari onlar da sizin ofisinizle baglantiya gecmeye calisacagiz dediler. En azindan gorusme gunu tarihi ne zamana verilir filan onu soracaklarmis. Simdi onunla ilgili mail bekliyorum. ben de ona gore ya yeniden ead karta basvuracagim ya da yakin tarihte greencard gorusmesi ayarlanirsa onu bekleyecegim. Tam bir paradoksun ortasindayim. Aradigim her uscis gorevlisi baska birsey soyledi zaten o yuzden bir suru zaman kaybettik.
    Yani demem o ki sabretmemiz lazim arkadaslar malesef cok kotu bir surece denk geldik. Hepimize gecmis olsun ve Insallah en kisa zamanda greencardimizi aliriz ve bir nebze rahatlariz.


  • @graombze inanilir gibi degil 1 yil ne dmk! Boyle ready to be scheduled deyip mi 1 yil. ?? Gercekten saka gibi. Umarim bir an evvel hallolur isiniz


  • @akhilleus ead in kaybolmasi nasil oluyor akil alir gibi degil

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @5september5, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    @crazycells As of December 5, 2019, we are ready to schedule your Form I-485, Application to Register Permanent Residence or Adjust Status, for an interview. We will schedule your interview and send you a notice.

    En son bildirilen durumum bu..
    Bu kadar sarkma normalmi?
    Gorusmeler gecikmelide olsa acildi biliyorum,bu aralar mulakat gunu alan kimse oldumu ?
    Yoksa hala gorusme gunu verilmiyormu? Uscis i ariyorum ama ulasmak mumkun olmadi..
    Tesekkurler...

    Cok sanssiz bir doneme denk gelmissiniz maalesef. Mart'ta islemler yavaslamasaydi mulakat tarihi alabilirdiniz diye dusunuyorum. Calisma ve seyahat iznine basvuru yapmis miydiniz? Onlar size ulasti mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @crn93, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    @akhilleus ead in kaybolmasi nasil oluyor akil alir gibi degil

    Cok talihsiz bir durum kesinlikle... Ulkede calisabileceginizi gosteren tek belge postada kayboluyor (GC'nin gelmesi zaten cok uzun surecek), bu belgenin hala postada nasil kayboldugunu anlayamadim, USPS calisanlari acaba yanlislika baskasina mi birakti...


  • @crn93 o kadar berbat bir durum ki... noticeleri geldi sorun olmadan bir hafta sonra da guya karti yolladilar ama mailboxta yoktu komsulara sordum onlar da bakti her yere, kapi numarasinin rakamlarini karistirmislardir diye rakamlari bizkmkinin tersi olan yere baktik ( komsumuz uyardi daha once postaci karistirip evrak birakmis diye) posta oficinden zaten ses yok. Isin kotu yani muhatabiniz yok, ortada bir sorun var ama kimse kendinde aramiyor sorunu.


  • 21 şubat 2020 de AOS işlemlerine amerikada başladık,Biometrik randevum Corona sebebiyle iki kez iptal edildi,en son randevuyu 31 Martta iptal ettiler.Biometrik randevum gerçekleşmiş olsaydı EAD Kartının gelmesi bu kadar uzarmıydı bilmiyorum,I-765 (EAD) için sistemde işlem süresi güncel zaman aralığı: 4,5-6,5 ay yazıyor ve uscis ofislerinin yeniden açıldığı gün olan 4 hazirana kadar işlem gören kısmında vaka süresi için makbuz tarihi;22 kasım 2019 idi.4 hazirandan itibaren her gün ilerlemeye başladı,şu anda vaka süresi için makbuz tarihi 28 Aralık 2019 tarihine kadar geldi.Her iş günü 1 yada 2 gün ilerliyor tarih,benim Makbuz tarihim 21 Şubat 2020 ye göre 54 gün sonra 6,5 ayı tamamlamış oluyorum fakat daha parmak izim için bile randevu verilmedi.54 güne kadar bana parmak izi randevusu verirlermi ...


  • @akhilleus inanilmaz . Cok cok uzuldum. Bnm tek tesellim o ead in gelmis olmasi. Muhattabin olmamasi insani cildirtir gercekten. En en en yakinda duzelir durumunuz umarim. Hatta hepimize direk gorusme tarihi verirler umarim


  • @crn93 ben uzulme evresini sonra sinirlenme evresini sonra da sindirip olgunlasma evresini yasadim 🙂 moralimi bozmuyorum cunku bu mikro bir problem suanda. isin sonunda donup bakinca gulerek gececegim bir ani olacak gelecekte. Hayatimi olumsuz etkiliyor mu tabi ki ama oraya takilip kalmayacagim ve yaptigim gorusmeler sonunda gelecek maili bekleyip (o da en fazla bir hafta beklerim) sonra da yeni basvuru yaparim en kotu ihtimalle.
    En azindan uscis kayitlarina bir suru not birakmis oldum ve yeni i-765 formu gelince daha hizli isleme alabilirler cunku orda bir secenek oldugunu ve kartin kaybedildigini isaretlersem daha cabuk isleme alabileceklerini soylediler. Yine aylar surecek ama case approve edilmis neticede.
    Insallah hepimiz aliriz greencardlarimizi ve yolumuza devam ederiz.

  • ⭐⭐

    Benim durumum vatandaslikla ilgili ama buraya da yazmis olayim. Uscis islemlerinin cok hizli ilerledigi bi sehirdeyim. Vatandaslik randevum nisanin ortasindaydi ama ertelendi. Yeni randevu icin ses seda yok ben de bekliyorum ancak case tamamlanma suresinde herhangi bir degisiklik olmadi. Tum surecler durmus yada cok yavaslamis gozukuyor


  • @crazycells evet seyahat ve calisma iznim geldi ..Gorusmeler gercekten basladiysa bir ihtimal bu yil icinde gorusme gunu verilir diye umud ediyorum..😞


  • Arkadaşlar !! Bana görüşme tarihi verdiler !!! Altında getirmem gereken belgeler yazıyor. Unless you submit diyo bazılarına . Onları götürmesem olur mu? Unless you submit dediklerini ? Bir de konsolosluktan tekrar nufus kaydı mı almalıyım? Teşekkürler


  • @crn93 çok sevindim! ben konsolosluktan posta yolu ile almayi düşünüyorum olabiliyormuş.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @crn93, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    Arkadaşlar !! Bana görüşme tarihi verdiler !!! Altında getirmem gereken belgeler yazıyor. Unless you submit diyo bazılarına . Onları götürmesem olur mu? Unless you submit dediklerini ? Bir de konsolosluktan tekrar nufus kaydı mı almalıyım? Teşekkürler

    Daha once gonderdiklerinizi goturmenize gerek yok. Sadece eksikleri tamamlamaniz yeterli.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum