Trump Hükümeti Tüm Amerikalılara Çek Gönderiyor (CARES Act Stimulus Payments)
-
@nicely ilki yatmadiki ikincisi gelsin 😊 umudumu kestim . Ne yapmak lazimmis 2. Yardimi almak icin.
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Trump Hükümeti Tüm Amerikalılara Çek Gönderiyor (CARES Act Stimulus Payments)
@nicely ilki yatmadiki ikincisi gelsin 😊 umudumu kestim . Ne yapmak lazimmis 2. Yardimi almak icin.
henuz resmi bir karar yok, bekliyoruz... :)
-
Sayın @crazycells 2019 kazananı 2020 girişli bir arkadaşımız yardım aldı,tax ödemiş olma zorunluluğu olmadığını burdan çıkarım yapabiliriz.
-
@ONROZR, içinde söyledi: Trump Hükümeti Tüm Amerikalılara Çek Gönderiyor (CARES Act Stimulus Payments)
Sayın @crazycells 2019 kazananı 2020 girişli bir arkadaşımız yardım aldı,tax ödemiş olma zorunluluğu olmadığını burdan çıkarım yapabiliriz.
Dogrudur sayin @ONROZR...
Fakat IRS'in olusturdugu ilk basvuru formunda eger 2019'da GC sahibi ya da vatandas degilseniz bu basvuruyu yapmayin diye bir uyari vardi. Dolayisiyla bu kisilerin alip alamayacagina dair suphelerim hala var. Tabii, bu arkadaslarin hak etmedigini soylemiyorum :) Fakat IRS, yasalara gore karar veriyor buna... o nedenle bu arkadaslar iyice emin olup basvurularini yapsinlar... Zaten 2020 vergi bildirimleri yapilirken bu konuyla ilgili ekstra sorular da gelecektir diye dusunuyorum, orada yapilan hatalar veya eksiklikler varsa bunlari gidereceklerdir.
-
@crazycells 2 sitimulus check de bazi incelemeler ve sorgulama konusunda haklisiniz Cunku Trump bu konuda bir gazetede beyani vardi. Eski hatalari bu sefer yapmama konusunda bazi onlemler aldiklarini ve duzenlemeler yaptiklarini bildirmisti.
-
Stimulus checklerde yapilan hatalari Sayin @crazycells 'in de belirttigi gibi onumuzdeki yil 2020 tax returnlerini yaparken duzelteceklerdir. Eger almasi gerekenden az almis olan varsa, onlara ek refund yaparlar, almasi gerekenden fazla alanlar varsa, onlardanda kesinti yaparlar.
-
Biz 2019 talihlisi olarak vergi formlarimizi posta yolu ile gonderdik. Ne alacak ne borc cikti. Bu durumda bizim de bu cekten yararlanma hakkimiz var bildigim kadari ile. Posta ile gonderdigim icin isleme gec girekece, peki bu durumda bu cek daha sonra gonderilir mi ? Tesekkurler
-
@cnpist, içinde söyledi: Trump Hükümeti Tüm Amerikalılara Çek Gönderiyor (CARES Act Stimulus Payments)
Biz 2019 talihlisi olarak vergi formlarimizi posta yolu ile gonderdik. Ne alacak ne borc cikti. Bu durumda bizim de bu cekten yararlanma hakkimiz var bildigim kadari ile. Posta ile gonderdigim icin isleme gec girekece, peki bu durumda bu cek daha sonra gonderilir mi ? Tesekkurler
Suradan da ayrica basvuru yapin isterseniz, ben de emin degilim nasil duzenlediklerine veya parayi nasil gondereceklerine... fakat eger iki kez odeme yaparlarsa bilin ki bir tanesini geri alacaklar o nedenle o parayi harcamayin :)
-
@crazycells tesekkurler. online yapmaynca isler yavas gidiyor :) nasil olacak gorecegiz.
-
Trump demişki Demokratların önerdiğinden daha fazla yardım yapmayı düşünüyoruz demiş, yaşadık :D Aldığım yardımların bir kısmıyla stock yatırımı yaptım paralar artıp duruyor, amerikanın taşı toprağı altın diyorlardı doğruymuş gelir gelmez param artıyor :D
-
@nicely Temel'e Amerika'da yerden para topluyorsun derler ve kendisi New York'a varinca, havaalanindan disariya cikar cikmaz yerde $100 kagit para gorur ve "Amann daha ilk gunden de calismaya baslamayayim" diye soylenip parayi almaz. :D
-
@nicely aldiginiz stocklari bizle de paylasin lutfen bizde degerlendirelim :)
-
Trump baba bizide gor 😂
-
@aliarmgn Tesla almıştım ben alırken $836 dı bugün oldu 1200 abd ye 20k dolar ile gelmiştim şimdi oldu 35k şimdi bu 38k ile $BNGO'a yatırım yaptım .50 den aldım stockları (6 ay bekliycem) aldım bioteknoloji şirketi 6 ay sonra inşallah 80k olmasını bekliyorum :D (20k ile geldikten sonra 10ksı direkt gitti, sonra ben unemployment 'a basvurdum burada sirketim vardı eskiden açtığım o çıkınca bana direkt haftalık 600 dolardan yaklasık 10k para yattı ehsabıma o sayede 20k oldu param yani buraya geldiğimdeki harcadigim tüm paralar geri geldi) bence olur ABD sirketlerin değerleri virüsten dolayı zaten düşük, seneye kadar stockların çoğu %100 artacaktır ABD ' e güveniyorum çok zengin ülkei gelir gelmez fırsatlar başladı :D
-
McConnell changed his tune and said that a second stimulus check “could well be” part of the next coronavirus relief bill. Equally telling was his follow-up remark: “I think the people who have been hit the hardest are people who make about $40,000 a year or less,” he said.
-
Galiba ikinci stimulus checkler geliyor 40k altindakilere
-
Ağustos ortasında paralar gelmeye başlar, bu sefer 3,4 aylık bir şey yaparlarsa iyi olacak. Yatırımları bozmak istemiyorum paralazım :D
-
-
Simdi biz birinci check ten yararlanamadik ,ikincisindendemi yararlanamayacagiz ?
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Trump Hükümeti Tüm Amerikalılara Çek Gönderiyor (CARES Act Stimulus Payments)
Simdi biz birinci check ten yararlanamadik ,ikincisindendemi yararlanamayacagiz ?
Yararlanamadık diye bir durum yok, çek gelmemiş veya hesaba yatmamış olması size bu para verilmeyecek anlamına gelmiyor. En kötü ihtimalle yıl sonunda vergi iadesi olarak alacaksınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum