DV2019 bekleme odası
-
Bu ileti silindi! -
@badman DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
crazycells, sayın sinyor: bazı talihliler var,sordum kendilerine;ama usa da ne bir tanıdığı ne de arkadası var.elçilikten soruyorlar cunku,"nereye gidecen nerede kalacan,ne iş yapacan" umut görmezse eleme olabiliyor.ben onlara gerekli açıklamaları yaptım,bir an önce ordan birlerini bulmalarını falan anlattım..ayrıca zaten adres göstermek mecburi kimliğin gelmesi için.siz daha hakimsiniz açıklama yaparsanız bi zahmet.
dogrudur sayin badman, mulakata (ya da DV2019 surecinin bitisine kadar) bir adres bulmalari gerekiyor. DS260 konusundaki sorular icin arkadaslari su konuya yonlendirebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari -
Bu ileti silindi! -
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@nicely DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Selam arkadaşlar, greencard çekilişini ikinci denememde kazandım, case number'im 14900 lerde gorunuyor sizce bana vize sırası gelirmi ? Deneyimli arakadaslar var mı bu konuda ?
Gecmis yillardaki numaralar icin su cizelgeyi inceleyebilirsiniz: http://yesilkartforum.com/bulten
Bu çizelgeye baktığımızda DV2018 hariç diğer yılların sayılarında bir uyum var diye biliriz, peki DV2018 için neden rakamlar bu kadar küçük?
-
Arkadaşlar ben sonuca bakarken bilgileri aynen yazıyorum hata veriyor aynı şekilde olan var mı ?
-
@badman DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
sayın crazycell, bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim:bir arkadas kaçak olarak almanya ya gitti.pasaportla çıkış yaptı, hırvatistan a turist gitti ordan almanya ya gecti kaçak olarak.2006-2008 yıllarında) 2 yıl çalıştı sonra tr ye dondu, gc ye basvurmus ve cıkmış.şimdi 2018 görüşmesi için bekliyor.kaçak olarak avrupa ülkesine gittiğini gizlesin mi söylesin mi, onlar anlarlar mı? tesekkürler
Aslinda bunlar mulakat sirasinda degerlendirilmiyor pek. Ayrica bunu formlarda da belirtmiyorsunuz. Sadece ABD seyahatlarinizi ayrintilariyla belirtiyorsunuz. Bir de yurtdisinda yasadiginiz adresleri ve tarihleri... Yasayacagi tek problem adli sicil kaydi konusu olabilir. Eger bu arkadas ulke disinda yasadigini belirtirse bu gittigi ve yasadigi yerlerden polis belgesi yani adli sicil kaydi almak zorunda. Bu arada e-devlette belli bir tarihe kadar ulkeye giris cikislar gorunuyor.
-
@kartal DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@nicely DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Selam arkadaşlar, greencard çekilişini ikinci denememde kazandım, case number'im 14900 lerde gorunuyor sizce bana vize sırası gelirmi ? Deneyimli arakadaslar var mı bu konuda ?
Gecmis yillardaki numaralar icin su cizelgeyi inceleyebilirsiniz: http://yesilkartforum.com/bulten
Bu çizelgeye baktığımızda DV2018 hariç diğer yılların sayılarında bir uyum var diye biliriz, peki DV2018 için neden rakamlar bu kadar küçük?
secilen kisi sayisi + form isleme ve mulakat verme sistemindeki degisiklik...
-
@erayk16 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar ben sonuca bakarken bilgileri aynen yazıyorum hata veriyor aynı şekilde olan var mı ?
su konuya goz atmanizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/540/dv-2019-sonuclari-nasil-kontrol-edilir -
evet arkadaşlar bende aynı şekilde bilgileri yazıyorum hata veriyor, forumdaki arkadaşların bak dedikleri linktende " soyad ad ayrımına " ve " O harfi yada 0 rakamı " gibi ayrımlarada dikkat ettiğim halde hata veriyor. Confirmation numaramı direk print ettiğim sayfadan kopyala yapıştır yapıyorum. ayrıca confirmation numarasını unuttum bölümünden bilgileri yazıncada bilgiler uyuşmadı hatası veriyor halbuki başvurumuda kasımda yapmıştım. Acaba sistemde sorun olabilir mi yani bir kaç gün içinde düzeltirler mi sistemi? Herşeyi doğru yaptığım halde hiçbir şekilde sonucuma erişemiyorum.
-
arkadaşlar herkese geçmiş olsun :)) çıkmaması beni çok üzdü ya napacağım bilmiyorum ben tek umudumu buna bağlamıştım :)
-
@teknoemre DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
evet arkadaşlar bende aynı şekilde bilgileri yazıyorum hata veriyor, forumdaki arkadaşların bak dedikleri linktende " soyad ad ayrımına " ve " O harfi yada 0 rakamı " gibi ayrımlarada dikkat ettiğim halde hata veriyor. Confirmation numaramı direk print ettiğim sayfadan kopyala yapıştır yapıyorum. ayrıca confirmation numarasını unuttum bölümünden bilgileri yazıncada bilgiler uyuşmadı hatası veriyor halbuki başvurumuda kasımda yapmıştım. Acaba sistemde sorun olabilir mi yani bir kaç gün içinde düzeltirler mi sistemi? Herşeyi doğru yaptığım halde hiçbir şekilde sonucuma erişemiyorum.
Su an ongoremediginiz bir yanlislik yapiyor olabilirsiniz, isterseniz birkac gun sonra sakin bir kafayla yine deneyin. Yanlis bir email adresi ya da dogum tarihinde gun/ay karisikligi yasiyor olabilirsiniz.
-
@crazycells bir kaç gün sonra tekrar deneyeceğim, ama dediğim gibi yani succesful sayfasının direk resmi ve html olarak dosyası var elimde oradan bilgileri direk kopyala yapıştır yapıyorum, bilgilerin yanlış olmadığından %100 eminim, bir kaç gün sonra belki düzelir inşallah.
-
@teknoemre
18 Ekimden sonra başvuru yaptınız değilmi ?önceki başvurular iptal oldu. 18 Ekimden sonra yeniden başvuru yapılması gerekiyordu.
-
@smesut evet 12 kasımda yaptım
-
@rasul1995 kardeşim kaldı 363 gün sende başla saymaya neticede bir çekiliş. Denersin çıkana kadar, çıkacağı varsa çıkar can sıkmaya değmez.
-
Merhaba arkadaşlar, ilk defa bu sene Greencard için başvurdum ve kazandım. Yalnız sıralamam 21000 görünüyor. :( Sizce alabilir miyim Green Card'ı bu sıralama ile?
-
Uzman Arkadaşlar daha iyi analiz eder lakin bana kalsa 30.000’e kadar numaralar gider hocam. Gördüğüm kadarıyla daha önceki seneler hep gitmişler. Hayırlı olsun 👏🏻
@ilight0196 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar, ilk defa bu sene Greencard için başvurdum ve kazandım. Yalnız sıralamam 21000 görünüyor. :( Sizce alabilir miyim Green Card'ı bu sıralama ile?
-
@ilight0196 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
tebrikler, o halde sizin konunuz surasi:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalarimerak etmeyin, bir sorun yasamazsiniz.
-
Arkadaşlar merhabalar malum green card hayal oldu. Tabiki biraz üzgünüm çünkü hem bir anne hem bir öğretmen olarak çocuklarımın geleceği icin gitmek istiyordum ama olmadı.
Şimdi sizlere sorum şu lutfen gerçekten bu konuda bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
Sizce herşey bittimi yanı bunun çoluk çocuk oraya gitmenin başka bir yolu yok mu? Teşekkür ederim cevaplarınız icin simdiden😌 -
@egeada
Diğer ülke vatandaşlıkları konusuna da bakın derim
Kanada Avustralya gibi
İngiltere Ankara anlaşması Almanya mavi kart
Forumda ilgili konuları inceleyerek başlayabilirsiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum