Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• Birsey sormak istiyorum arkadaslar..ben basvurdugum zaman soy ismi..ÖZULKU DIYE girdim ...basvuru sonucuda oyle geldi zaten...Ama sonuclar aciklaninca soy ismimi ÖZULKU olarak girdigim kabul etmedi...bende OZULKU olarakngirdim kazanamadigim cikti...Soy isimle alakali bir durum yok dime...yani Özulku veya ozulku fark etmez

• @serdal, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Birsey sormak istiyorum arkadaslar..ben basvurdugum zaman soy ismi..ÖZULKU DIYE girdim ...basvuru sonucuda oyle geldi zaten...Ama sonuclar aciklaninca soy ismimi ÖZULKU olarak girdigim kabul etmedi...bende OZULKU olarakngirdim kazanamadigim cikti...Soy isimle alakali bir durum yok dime...yani Özulku veya ozulku fark etmez

sorun degil, dogru kontrol etmissiniz.

• @crazycells Tamam teşekkür ederim yönlendirdiğiniz için. Oraya yazdım sorumu

• 2021 Çekilişine katılıp, kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanamayan arkadaşlar da üzülmesin. Hayat ve çekiliş şansı bir şekilde devam ediyor.

• Evet arkadaşlar DS260 formunu bitirip göndermiş bulunmaktayız hakkımızda hayırlısı. Bu süreci heyecanlı ama temkinli, araştırarak devam ettireceğiz. Umarım herkes için istediği ne ise öyle olur.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Rec hayırlı olsun. umarım sorunsuz bir süreç olur sizler için de.

• Artık iyice moralim bozuldu kiiminle konussak 31900 gelmez boşuna hazırlık yapma diyorlar.Çekemiyorlar mı ? yoksa gercekten bosuna hazırlık yapıyorum.Önceden daha gitmeden biir kac sertifika için 33 bin tl harcıcam eşimde bi 12-15 arası vallahi çok moralimizi bozdular.Ne olur daha onec benım numaram şuydu ama ben giittiim diyen çıksın.

• @GökdereliUSA, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Artık iyice moralim bozuldu kiiminle konussak 31900 gelmez boşuna hazırlık yapma diyorlar.Çekemiyorlar mı ? yoksa gercekten bosuna hazırlık yapıyorum.Önceden daha gitmeden biir kac sertifika için 33 bin tl harcıcam eşimde bi 12-15 arası vallahi çok moralimizi bozdular.Ne olur daha onec benım numaram şuydu ama ben giittiim diyen çıksın.

Daha once 40.000'li olup giden de oldu... Lakin her yil birbirinden farkli... Bu yil kac kisi secildi henuz bilmiyoruz.

Lutfen vize basili pasaportunuzu alana kadar beklentilerinizi minimumda tutun ve mumkunse normal hayatiniza devam edin. Yoksa buyuk hayal kirikligi oluyor, maalesef forumda daha once bu sekilde hayal kirikliklarini yasadik.

Ayrica bilgilerinizi imzaniza tasimayi unutmayin.

• @GökdereliUSA Gitmeden yapacaginiz harcamalarla elde edeceginiz sertifikalarin gecerliligine baktiniz mi?

• Sertifikaların hepsinin geçerliliği var bizde ona göre bakıp almayı düşünüyorduk. O zaman acele etmeye gerek yok.Umarım hepimiz hayırlısı olur.

• merhaba mülakat sırasında bir miktar para gösterebilirim 5 bin dolar kadar ev ve aracım var fakat vizeyi almadan satış yapmak istemiyorum. ev veya aracı satıp nakit olarak mı mülakata girmeli sizce yoksa mülakatta onları mal varlığı olarak gösterdiğimde kabul ederlermi acaba ?

• @sahmeran, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

merhaba mülakat sırasında bir miktar para gösterebilirim 5 bin dolar kadar ev ve aracım var fakat vizeyi almadan satış yapmak istemiyorum. ev veya aracı satıp nakit olarak mı mülakata girmeli sizce yoksa mülakatta onları mal varlığı olarak gösterdiğimde kabul ederlermi acaba ?

Talihli değilim, konunun uzmanı da değilim fakat okuduğum kadarıyla vize basılı pasaport elinize geçene kadar konsolosluk gayrimenkulünüz veya arabanız varsa satmanızı istemiyor, olumlu değil tam tersi olumsuz durumlar olmuş bu yüzden. Mal varlığı olarak gösterip, "Vizemi alırsam satacağım hemen" dediğinizde kabul görüyormuş. Siz gene de bu dediğimi başka birisinden de onaylatın.

• @Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@sahmeran, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

merhaba mülakat sırasında bir miktar para gösterebilirim 5 bin dolar kadar ev ve aracım var fakat vizeyi almadan satış yapmak istemiyorum. ev veya aracı satıp nakit olarak mı mülakata girmeli sizce yoksa mülakatta onları mal varlığı olarak gösterdiğimde kabul ederlermi acaba ?

Talihli değilim, konunun uzmanı da değilim fakat okuduğum kadarıyla vize basılı pasaport elinize geçene kadar konsolosluk gayrimenkulünüz veya arabanız varsa satmanızı istemiyor, olumlu değil tam tersi olumsuz durumlar olmuş bu yüzden. Mal varlığı olarak gösterip, "Vizemi alırsam satacağım hemen" dediğinizde kabul görüyormuş. Siz gene de bu dediğimi başka birisinden de onaylatın.

anladım hocam cevap için teşekkürler :)

• Merhaba herkese,
    Yıllarca başvurduk çıkmadı, son kez dedik 41 yaşında çok garip bir zamanda çıktı. Kısmet diyelim. Herkes için hayırlısı olsun, çıkmayanlara da gelecek dönemler için bol şans dilerim.

Dosya Numarasi: 2021EU23XXX
    DS-260 Gonderimi: 21.06.2020
    KCC Evrak Istegi:
    KCC Evrak Onayi:
    Saglik Muayenesi:
    Vize Mulakati:
    Vize Onayi:
    Pasaport Teslimi:
    ABD ye ilk giriş:

• Yıllarca denedik eşimle olmadı, bu sene son kez artık dedik ve garip bir dönemde , 41 yaşında "selected" olduk. Hayırlısı diyelim. DS formların gönderdik. Çıkmayanlara da gelecek dönemler için şans dilerim.

Dosya Numarasi: 2021EU23XXX
    DS-260 Gonderimi: 21.06.2020
    KCC Evrak Istegi:
    KCC Evrak Onayi:
    Saglik Muayenesi:
    Vize Mulakati:
    Vize Onayi:
    Pasaport Teslimi:
    ABD ye ilk giriş:

• ⭐⭐⭐

@sahmeran evimiz yoktu ama olanlar da ederini gosteren belgeleri mulakata goturduler. arabamizi da satmadan mulakata girdik. https://yesilkartforum.com/forum/post/77234

• @keysnambır, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@sahmeran evimiz yoktu ama olanlar da ederini gosteren belgeleri mulakata goturduler. arabamizi da satmadan mulakata girdik. https://yesilkartforum.com/forum/post/77234

anladım hocam cevap için çok teşekkür ederim. anladığım kadarıyla aracın kasko ve trafik sigorta güncel bedelini götürmemiz lazım cevap için teşekkür ederim :)

• @baltrox Tebrikler ve bol sans!

• Arkadaşlar. Bugün İlkay zaman ve Öğmen hukuk canlı yayınını izledim. Hiç de güzel olmayan şeylerden bahsettiler. İzlemenizi tavsiye ederim. Yanlış yorum yapmak istemem ama GC kazananlara sanki vizeleri vermeyip hakları boşa gidecekmiş gbi bir şey anladım. 2021 kazananları için. Eylüle kadar ertelenmesi ve doğal olarak vizeleri alamadıkları için haklarının biteceğinden bahsettiler. Umarım olmaz öyle bir şey.

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k