DV2021 Bekleme Odası
-
Evet arkadaşlar DS260 formunu bitirip göndermiş bulunmaktayız hakkımızda hayırlısı. Bu süreci heyecanlı ama temkinli, araştırarak devam ettireceğiz. Umarım herkes için istediği ne ise öyle olur.
-
@Rec hayırlı olsun. umarım sorunsuz bir süreç olur sizler için de.
-
Artık iyice moralim bozuldu kiiminle konussak 31900 gelmez boşuna hazırlık yapma diyorlar.Çekemiyorlar mı ? yoksa gercekten bosuna hazırlık yapıyorum.Önceden daha gitmeden biir kac sertifika için 33 bin tl harcıcam eşimde bi 12-15 arası vallahi çok moralimizi bozdular.Ne olur daha onec benım numaram şuydu ama ben giittiim diyen çıksın.
-
@GökdereliUSA, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Artık iyice moralim bozuldu kiiminle konussak 31900 gelmez boşuna hazırlık yapma diyorlar.Çekemiyorlar mı ? yoksa gercekten bosuna hazırlık yapıyorum.Önceden daha gitmeden biir kac sertifika için 33 bin tl harcıcam eşimde bi 12-15 arası vallahi çok moralimizi bozdular.Ne olur daha onec benım numaram şuydu ama ben giittiim diyen çıksın.
Daha once 40.000'li olup giden de oldu... Lakin her yil birbirinden farkli... Bu yil kac kisi secildi henuz bilmiyoruz.
Lutfen vize basili pasaportunuzu alana kadar beklentilerinizi minimumda tutun ve mumkunse normal hayatiniza devam edin. Yoksa buyuk hayal kirikligi oluyor, maalesef forumda daha once bu sekilde hayal kirikliklarini yasadik.
Ayrica bilgilerinizi imzaniza tasimayi unutmayin.
-
@GökdereliUSA Gitmeden yapacaginiz harcamalarla elde edeceginiz sertifikalarin gecerliligine baktiniz mi?
-
Sertifikaların hepsinin geçerliliği var bizde ona göre bakıp almayı düşünüyorduk. O zaman acele etmeye gerek yok.Umarım hepimiz hayırlısı olur.
-
merhaba mülakat sırasında bir miktar para gösterebilirim 5 bin dolar kadar ev ve aracım var fakat vizeyi almadan satış yapmak istemiyorum. ev veya aracı satıp nakit olarak mı mülakata girmeli sizce yoksa mülakatta onları mal varlığı olarak gösterdiğimde kabul ederlermi acaba ?
-
@sahmeran, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
merhaba mülakat sırasında bir miktar para gösterebilirim 5 bin dolar kadar ev ve aracım var fakat vizeyi almadan satış yapmak istemiyorum. ev veya aracı satıp nakit olarak mı mülakata girmeli sizce yoksa mülakatta onları mal varlığı olarak gösterdiğimde kabul ederlermi acaba ?
Talihli değilim, konunun uzmanı da değilim fakat okuduğum kadarıyla vize basılı pasaport elinize geçene kadar konsolosluk gayrimenkulünüz veya arabanız varsa satmanızı istemiyor, olumlu değil tam tersi olumsuz durumlar olmuş bu yüzden. Mal varlığı olarak gösterip, "Vizemi alırsam satacağım hemen" dediğinizde kabul görüyormuş. Siz gene de bu dediğimi başka birisinden de onaylatın.
-
@Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@sahmeran, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Talihli değilim, konunun uzmanı da değilim fakat okuduğum kadarıyla vize basılı pasaport elinize geçene kadar konsolosluk gayrimenkulünüz veya arabanız varsa satmanızı istemiyor, olumlu değil tam tersi olumsuz durumlar olmuş bu yüzden. Mal varlığı olarak gösterip, "Vizemi alırsam satacağım hemen" dediğinizde kabul görüyormuş. Siz gene de bu dediğimi başka birisinden de onaylatın.
anladım hocam cevap için teşekkürler

-
Merhaba herkese,
Yıllarca başvurduk çıkmadı, son kez dedik 41 yaşında çok garip bir zamanda çıktı. Kısmet diyelim. Herkes için hayırlısı olsun, çıkmayanlara da gelecek dönemler için bol şans dilerim.Dosya Numarasi: 2021EU23XXX
DS-260 Gonderimi: 21.06.2020
KCC Evrak Istegi:
KCC Evrak Onayi:
Saglik Muayenesi:
Vize Mulakati:
Vize Onayi:
Pasaport Teslimi:
ABD ye ilk giriş: -
Yıllarca denedik eşimle olmadı, bu sene son kez artık dedik ve garip bir dönemde , 41 yaşında "selected" olduk. Hayırlısı diyelim. DS formların gönderdik. Çıkmayanlara da gelecek dönemler için şans dilerim.
Dosya Numarasi: 2021EU23XXX
KCC Evrak Istegi:
KCC Evrak Onayi:
Saglik Muayenesi:
Vize Mulakati:
Vize Onayi:
Pasaport Teslimi:
ABD ye ilk giriş: -
@sahmeran evimiz yoktu ama olanlar da ederini gosteren belgeleri mulakata goturduler. arabamizi da satmadan mulakata girdik. https://yesilkartforum.com/forum/post/77234
-
@keysnambır, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@sahmeran evimiz yoktu ama olanlar da ederini gosteren belgeleri mulakata goturduler. arabamizi da satmadan mulakata girdik. https://yesilkartforum.com/forum/post/77234
anladım hocam cevap için çok teşekkür ederim. anladığım kadarıyla aracın kasko ve trafik sigorta güncel bedelini götürmemiz lazım cevap için teşekkür ederim

-
@baltrox Tebrikler ve bol sans!
-
Arkadaşlar. Bugün İlkay zaman ve Öğmen hukuk canlı yayınını izledim. Hiç de güzel olmayan şeylerden bahsettiler. İzlemenizi tavsiye ederim. Yanlış yorum yapmak istemem ama GC kazananlara sanki vizeleri vermeyip hakları boşa gidecekmiş gbi bir şey anladım. 2021 kazananları için. Eylüle kadar ertelenmesi ve doğal olarak vizeleri alamadıkları için haklarının biteceğinden bahsettiler. Umarım olmaz öyle bir şey.
-
@vulture, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar. Bugün İlkay zaman ve Öğmen hukuk canlı yayınını izledim. Hiç de güzel olmayan şeylerden bahsettiler. İzlemenizi tavsiye ederim. Yanlış yorum yapmak istemem ama GC kazananlara sanki vizeleri vermeyip hakları boşa gidecekmiş gbi bir şey anladım. 2021 kazananları için. Eylüle kadar ertelenmesi ve doğal olarak vizeleri alamadıkları için haklarının biteceğinden bahsettiler. Umarım olmaz öyle bir şey.
2021 için değil hocam 2020 için o durum.
Yalnız ben şeytanın avukatlığını yapmış olayım. EO'yu yıl sonuna uzatırsa DV2021'in ilk 3 ayını yemiş olacak. Bugün belli olacak o mesele. Spekülasyon yapmayalım şimdiden.
-
@Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@vulture, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
2021 için değil hocam 2020 için o durum.
Yalnız ben şeytanın avukatlığını yapmış olayım. EO'yu yıl sonuna uzatırsa DV2021'in ilk 3 ayını yemiş olacak. Bugün belli olacak o mesele. Spekülasyon yapmayalım şimdiden.
Aynen hocam. Bakalım ne çıkacak. Yanlış yere yazmışım farkettim. Durumlar çok karışık. Hele ki o 3 kelimelik olayın 800 sayfa açıklaması baya sıkıntılı sürece sokabilir gibi.
-
@baltrox, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba herkese,
Yıllarca başvurduk çıkmadı, son kez dedik 41 yaşında çok garip bir zamanda çıktı. Kısmet diyelim. Herkes için hayırlısı olsun, çıkmayanlara da gelecek dönemler için bol şans dilerim.Dosya Numarasi: 2021EU23XXX
KCC Evrak Istegi:
KCC Evrak Onayi:
Saglik Muayenesi:
Vize Mulakati:
Vize Onayi:
Pasaport Teslimi:
ABD ye ilk giriş:Tebrik ederim. Ben 50 yaşındayım. 3 Kez başvuru yaptım. Hala da yapmayı düşünüyorum.
-
Arkadaşlar merhaba,
Eşim üzerinden kazandık DS260 formunu doldurdup gönderdik. Sorum şu; bu süreçteyken ben yurtdışına 4-5 aylık çıkıp mülakat olmadan dönersem sürecimizi etkiler mi ? DS260 formunu doldurduktan sonra yurtdışına çıkma bilgilerim değişmiş oluyor. Mülakat esnasında bu bilgiyi verebilirim bu yüzden sorun yaşarmıyım ? Şimdiden teşekkürler.
-
@Rec sorun olacağını zannetmiyorum. çünkü form sonrası bir çok değişiklik olması mümkün. (yeni bir bebek, iş değişimi, hatta pasaport değişimi vb.) evrak talebi sırasında bu bilgi verilebilir diye düşünüyorum. ama yine de forumun tecrübeli isimleri buna daha sağlıklı cevaplar vereceklerdir. şimdiden bol şans, hepimiz için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum