IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@ice umarım öyledir, mektup henüz eşimin eline ulaşmamış. Peki siz istenilen belgeleri yolladıktan sonra formun onaylanması için ne kadar beklediniz öğrenebilir miyim lütfen? Bu ek belge işi sürecimizin uzamasına etken olmaz umarım.
-
merhaba herkese iyi günler randevu tarihi alabilmek için bu konsolosluğun açılmasını mı bekleyeceğiz yoksa şimdi netten gün alabilir miyiz? bilgisi olan var mı? bizim her şey tamam sadece randevu almamız gerek..
-
@e-sh07 biraz etkiliyor sureci bize kasim ayinda mektup geldi ve ocak ayinin sonunda approve ettiler.ama bu aralar hizlandi uscis belki bizimki kadar uzun surmez.
-
@e-sh07 merhaba arkadaşım benden de bir kanıt evrağı istediler daha doğrusu mahkemeden alacağımız apostilli bir evrak. Bizim hala işlemde görünüyor. Arayıp sormasak haberimiz olmıcaktı. Bir mektup yolladıklarını söylediler ve amerikadaki adresimize ulaştı. İstenen belge yazıyor o mektupta. Hatta o evrağı geri yollama süresi bile vermişler. Tavsiyem mektup elinize 10 gün içinde ulaşmazsa arayıp ne istediklerini tam olarak öğrenmeniz.
-
@Ozgur-tunali verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim, dediginiz gibi yapalim o zaman, eger evrak elimize ulasmazsa direk arayalim
-
@Mustaparta-Totengraber Interview letter mail olarak gelecek ve orada gorusme gunu saati size bildirilecek. Konsolosluklarin kapali olmasi konusunda hicbir bilgim yok maalesef. Umarim sorunuzu dogru anlamisimdir cunku manuel olarak gun tarih alinamiyor.
-
arkadaşlar merhaba, dün NVC'den DS260-review notes olarak sistem üzerinden e-mail geldi fakat mesaj kutusundaki e-mail tıkladığımda mesaj okunmuyor ve alt tarafta bulunan ekran renk değiştiriyor. Böyle bir tecrübe yaşadınız mı ve yaşadıysanız nasıl üstesinden geldiniz?
-
@Mehmet858 @crazycells bize de az once mail geldi NVC den yukledigimiz her sey accepted olmus 2 tane de mail var ama biz de acamiyoruz sizce NVC yi aramalimiyiz ne yapmaliyiz?
-
@Mehmet858 @Mrs-Cakal daha sonra tekrar deneyin isterseniz. sizlerden kaynaklanan bir problem olmadigini biliyoruz :)
-
bizde case FE review note yaziyor bunun anlami nedir biliyor musunuz?
-
@Mrs-Cakal, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
bizde case FE review note yaziyor bunun anlami nedir biliyor musunuz?
Further Evidence review noteolmasi lazim, sizden daha once baska belge yuklemenizi istediler mi? eksik diyerek... -
hayir istemediler biz butun belgeleri 15 haziranda submit ettik sadece 3 gun gecti mail geldi. daha oncede bir mail gelmisti o da acilmiyor.
-
@Mrs-Cakal maşallah çok şanslısınız bir 1 haziranda submit ettik hala bekliyoruz :)
-
@neslikaan bizde o durumdayız konsoloslukların açılması lazım yani . Mülakat tarihi verdiler mi size
-
@Mehmet858 az once mesajlari acmayi basardik sayfayi acin mesaja tiklayin ve bekleyin bizde acildi.
-
@crazycells mesajlari acmayi basardik soyle bir mesaj var
Sevin might not have a principal residence or be domiciled in the United States. Please submit proof of domicile. For more information on domicile requirements, visit https://nvc.state.gov/fin
ben kanit olarak ordaki diplomami yuklemistim. suanda turkiyede yasiyorum nasil orda yasadigimi kanitlayabilirim ki? 2019 yilinin bir kismina ait kira sozlesmem var ama 2019 mayistan beri turkiyede yasiyorum -
@asliozel teşekkür ederim, Aslı hanım cevabınız yeteri kadar açıklayıcı oldu..
-
@Mrs-Cakal bende orda domicile değilim bana da demekki böyle bir şey gelecek. ama internette okuduğum kadarı ile petitioner ile beraber amerikaya taşınacağımı kanıtlamam durumunda onay verebileceklerini yazıyor... bunu da konsolostaki görüşmede yapabileceğimizi düşünüyordum. ama böyle evrak yükleme kısmında problem yaşarsak bende bilmiyorum nasıl çözeriz...
-
@Mustaparta-Totengraber Kendi deneyimlerime gore cevaplamaya calistim. Konu hakkinda baska bilgisi olan cikar belki.
-
@Onur-Arpacay visajourney sitesine baktim orda mektup yazabilirsiniz demisler. biz simdi bizim durumumuzu anlatan bir mektup yaziyorum orda su tarihler arasi yasadim sonra dondum su sebepten esimle birlikte geri donecegim vs vs gibi umarim kabul ederler. bu arada aklinizda bulunsun sponsor olcak kisinin butun W2 belgelerini istiyorlar. Biz amcamizin 1040 formunu gondermistik ayrica W2 da istediler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum