Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
ABD'ye giderken yanında götürülebilecek Max nakit dolar nedir?
Sınırı aşınca neleri göstermek gerekebilir? Cepteteb debit karda aktarsam orada hepsini tek seferde çekebilir miyim? -
Miamiden Istanbula ne zaman ucus olacagi konusunda net bir bilgi var mi? Ayrica bilet fiyatlari hakkinda? Dogru yer bu baslik mi bilmiyorum, bir cikmaza girdigimiz icin burda kisaca durumdan bahsetmek istiyorum. Akrabam turist vizesi ile 24 Ocak itibari ile yanimizda. Donus ucak bileti ise Lufthansa ile 8 Haziranda. Ancak bileti Lufthansa ucuramadigi icin aciga ileri bir tarihe aldik. 24 Temmuzda turist vizesinin 6 aylik Amerikada gecirebilecegi sure dolmus olacak. Konsolosluga durum ile ilgili bilgi verdik ve ne yapmamiz gerektigini mail ile sorduk, ancak bir cevap alamadik. Ilerde tekrar gelisinde bir sikinti yasanmamasi amaci ile dikkat etmeye calisiyoruz, ancak ne yapmamiz gerektigi konusunda cikmazdayiz. Erken donus yapsa bilet fiyatlari yuksek, ayrica Lufthansa biletini bir sonraki donus icin kullanmasi gerekecek, belki o zamana kadar Amerikaya gelmemis olabilir, tekrar degistirme hakki verirler mi gibi simdiden cevaplanmasi zor bir cok soru var. Mutlaka cikis yapmali miyiz 24 Temmuza kadar yoksa baska bir yol mu izlemeliyiz? Bilgisi, fikri ve onerisi olanlar paylasabilirler mi lutfen? Tesekkurler.
-
@jake-elwood hocam qatar airways e bakin. bu ayin 19 u doha izerinden gelebilirsiniz
-
bu arada texas ta yasayanlar icin bi duyuru yapayim. 16 haziranda bir ozel ucak gelecek. 10 15 kislik bos yer var. bebekli ve 65 yas uzeri yolculari alacaklar ve ucretsiz olacak.
Ilgilenenlerin SBK holdinge yer dolmadan ulasmasi lazim. ozellikle maddi durumu olmayanlara bu bilgi ulasirsa cok makbule gecer -
Tahliye ucuslari devam eder mi ve bütün ucuslardan nasil haberimiz olur? Bilgisi olan varsa yazabilir mi? 19 Haziran Washington-ist ucusu iptal edilmis bu arada.
-
@cnskck, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Tahliye ucuslari devam eder mi ve bütün ucuslardan nasil haberimiz olur? Bilgisi olan varsa yazabilir mi? 19 Haziran Washington-ist ucusu iptal edilmis bu arada.
Konsoloslukların twitter adreslerini takip edin bildirimlerini açmanızı tavsiye ederim. Sizin eşiniz dönüş yapmaya çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam, 2-3 günde bir konsolosluğu aramasında fayda var. Ben dönüş için hem arayıp hemde mail atıyordum arada
Aynı zamanda bu başlık altında da bilgilendirme yapılıyor tahliye uçuşu ile ilgili -
@bolatmali peki teşekkür ederim, takip edeceğiz.
-
Arkadaşlar 10 haziranda LA’e ineceğim ama hiç bir bağlantım yok. Aynı gün bilet alıp NYC’e gitmek istiyorum. Önereceğiniz bir firma var mı? Valiz sınırı konusu can sıkıcı..
-
@okvekilic bu ileti ve altındaki iletiler sorunuzla alakalı
Gocmen Vize ile ABD'ye ilk giris https://yesilkartforum.com/forum/post/104041
-
10 Haziran İstanbul Los Angeles uçağı kalktı mı acaba. THY ucuçların ertelendiğini duyurmuş. Amerikanın Türkiye büyük elçiliği sayfasında da Türkiye den Abd ye yaz sonuna kadar ucuş olmayabilir ibaresi var. Acaba bu Türkiye den Abd ye tahliye ucuşlarını da kapsıyor mu
-
@civilengineer_83, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
10 Haziran İstanbul Los Angeles uçağı kalktı mı acaba. THY ucuçların ertelendiğini duyurmuş. Amerikanın Türkiye büyük elçiliği sayfasında da Türkiye den Abd ye yaz sonuna kadar ucuş olmayabilir ibaresi var. Acaba bu Türkiye den Abd ye tahliye ucuşlarını da kapsıyor mu
Kalktı ve o uçakta ilk girişini yapmak için katılan arkadaşlarımız oldu.
24 Haziran L.A
29 Haziran Chicago uçuşu gözüküyor şimdilik sadece tarifeli uçuş olarak.
Tarifeli uçuşları kapsıyor sadece tahliye uçuşlarını değil -
@bolatmali cevap için teşekkürler. 24 haziran da kalkacak uçak tarifeli mi yoksa tahliye mi. Ona göre uçak bileti almak istiyorum.
-
Pardon yukarıda tarifeli uçak olduğunu yazmışsınız
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Thy acentalara açıklama yaptı arkadaşlar.
19 Haziran Washington ve Chicago
22 Haziran Miami
24 Haziran La uçuşu var -
Abd'den de 20-23-25 haziranda istanbula uçuşlar var sanırım.
-
@cnskck, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Abd'den de 20-23-25 haziranda istanbula uçuşlar var sanırım.
Evet fakat yer bulabilmek pek mümkün gözükmüyor
-
@bolatmali Doğrudur. Dönüş yapmak isteyen çok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum