Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Thy acentalara açıklama yaptı arkadaşlar.
19 Haziran Washington ve Chicago
22 Haziran Miami
24 Haziran La uçuşu var -
Abd'den de 20-23-25 haziranda istanbula uçuşlar var sanırım.
-
@cnskck, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Abd'den de 20-23-25 haziranda istanbula uçuşlar var sanırım.
Evet fakat yer bulabilmek pek mümkün gözükmüyor
-
@bolatmali Doğrudur. Dönüş yapmak isteyen çok.
-
@Alpay25 israrla arkadaslari etiketleyip bir whatsapp numarasi vermeniz supheli bir durum olusturuyor. Lutfen soylemek istediklerinizi ve sundugunuz hizmeti acik bir sekilde konuya aktarin.
-
Tabiki hocam şüpheli bir durum yok aslında baktım uçuşlar pahalı 7000 lira civarı ücret isteniyor. Ben arkadaşlara mil ile bilet alarak yardımcı olabilirim. Ben öğretmenim zaten almak isteyen olursa bana yazsın önce biletini alırım. Thy den kontrol edebilir para istemiyorum bileti alıp kontrolünü yapınca ödemesini yapar. Çok uyguna geliyor tek yön uçuşlar
-
@Alpay25, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Tabiki hocam şüpheli bir durum yok aslında baktım uçuşlar pahalı 7000 lira civarı ücret isteniyor. Ben arkadaşlara mil ile bilet alarak yardımcı olabilirim. Ben öğretmenim zaten almak isteyen olursa bana yazsın önce biletini alırım. Thy den kontrol edebilir para istemiyorum bileti alıp kontrolünü yapınca ödemesini yapar. Çok uyguna geliyor tek yön uçuşlar
tamamdir :) aciklama icin tesekkurler. Bu aciklamayi bekliyorduk, simdi sartlarin ne oldugu belli :) ilgilenen ya da ihtiyaci olan arkadaslar direkt size ulasabilirler...
-
Teşekkür ederim. Tek yönde inanın %40 ayaksın indirim oluyor.
-
https://www.turizmgunlugu.com/2020/06/12/thy-abd-ucuslari-ne-zaman-basliyor/ ucuslar acliyor gibi , bekleyip gorecegiz.
-
Bugün thy den Los Angelesa 24 Haziran için bileti alacağım arkadaşlar. Umarım herhangi bir iptal olmaz. Eğer başarılı bir ucuş olursa bilgilendireceğim.
-
@civilengineer_83 isterseniz biletinizi alabilirim uygun fiyata
-
@okvekilic soruyu kendim cevaplandırayım. Max 10.000 dolar nakit yanınızda getirebiliyorsunuz. Daha fazla getirirseniz beyan etmeniz gerekiyor. Uçak inmeden önce size bir form veriliyor. Formda ne kadar nakit getirdiğinizi yazıp imzalıyorsunuz.
-
4 gün önce Washington D.C'ye United Airlines ile geldim. Girişte COVID-19 semptomlarını sorgulayıp ateşinizi ölçüp normalse girmenize izin veriyorlar. Zaten burada insanlar çok rahat davranıyorlar, maske kullanım oranı epey düşük.
-
@okvekilic merhaba, ucuşunuz Avrupa aktarmalı oldu sanırım. Hangi ülke üzerinden gittiniz
-
Merhaba, yeni guvenlik onemleri dahilinde ucus yapmis olanlara birkac sorum olacak. Normalde Chicago (economy) ucuslari icin 23x2 bagaj teslim ve 8 kg el bagaji hakkimiz vardi ve yeni onlemlerle birlikte THY bazi degisiklikler yapti. Sadece 4 kilo yanimiza alabiliyoruz ama diger 4 kiloyu nasil kullanabilecegimizin aciklamasini gormedim.
Normalde 8 kilo olan kabin bagajı; 4 kilo uçak içerisine ve 4 kilo ise kayıtlı bagaj olarak mı alınacak? Ayrıca kayıtlı 4 kilo bagaj hakkını diğer 2 valize mi bölüştürmek gerekiyor yoksa 4 kiloluk ekstra kabin bagaji ile içeri teslim alıyorlar mi? Yani 23x2 normal bagaj ve 4 kilo kabin bagajı içeri mi alıniyor?
Yoksa bagaja teslim alınan valizler 23x2 normal bagajlar, 8 kilo el bagajı mı? Uçağın içerisine alınan 4 kilo ekstra mı oluyor?
sitedeki aciklama ilk basta cok anlasilir gelmisti ama valiz hazirlayip hicbir seyi sigdiramayinca cok da acik gelmemeye basladi. Ust uste ilettigim sorular icin kusura bakmayin, cok tesekkurler!!

-
@civilengineer_83 Frankfurt am Main üzerinden geldim. ABD oturum sahipleri transit vizeye ihtiyaç duymadan ABD'ye seyahat edebilir.
-
@holay Benim anladigim 8kg lik kabin bagajini da kargoda tasiyacaklar. 4 kg olarak bahsettigi normalde el cantasi/laptop cantasi olarak kabul ettikleri ek bagajlar
-
@cem-dinçel İlk başta ben de öyle düşündüm ama müşteri hizmetleri bu konuyla ilgili herhangi bir bilgi net olarak sağlayamıyoruz, havalimanındaki gişe sorumluları ile konuşmalısınız dedi. Uçuşumdan önce oraya gitmem de mümkün değil. THY helpdesk hesabına da sordum ama henüz cevap gelmedi :person_facepalming_light_skin_tone:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum