Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Muhendis olarak calismak (Endustri Muhendisligi)

Mühendislik ve Mimarlık
42 15 16.5k 10

Benzer Başlıklar

• Amerikada Metalurji ve Malzeme Mühendisi Olarak Çalışmak

Mühendislik ve Mimarlık
    4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    J
    @ayvalik10 okul fiyatları kur yüzünden çok yüksek benim planım bu süreci nasıl değerlendirmeliyim oradaki iş imkanları nasıl veya benim bölümümden gidenlerin tavsiyesi ne olur ülkenin hali ortada 2 yılım var düzgün planlama yapmam lazım
  • Elektrik Elektronik Muhendisligi

Mühendislik ve Mimarlık
    7
    0 Oy
    7 İleti
    2k Bakış
    oz4nkilicO
    herkese merhaba seattlede 2 senelik elektrik mühendisliği okursam iş bulma imkanım nasıl olur ? Usada el yapımı işler (tesisatçılık , teknikerlik , usta , sanayici , otomotivci , elektrikçi ) gibi işlerde açık varmış sanırım işçi adına ama iş bulamam ve türkiyeye dönerim diye korkuyorum amerikada yaşayanlar ya da bilgisi olanlar cevaplayabilir mi lütfen 2 senelik önlisans elektrik mühendisliği okursam eğer iş bulup sponsorluk alıp green card alabilir miyim
  • Ziraat Mühendisi

Mühendislik ve Mimarlık
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    M
    ziraat mühendisliği özel sektörde çalışılacaksa fena bir meslek değil. bosch çim biçme makinesi
  • Amerika'da Uçak Teknisyeni olarak çalışmak.

Mühendislik ve Mimarlık
    18
    0 Oy
    18 İleti
    13k Bakış
    crazycellsC
    @ayktsglm elinize saglik :thumbs_up:
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k