Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Muhendis olarak calismak (Endustri Muhendisligi)

Mühendislik ve Mimarlık
42 15 16.5k 10

Benzer Başlıklar

• Kalite Mühendisi / Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Mühendislik ve Mimarlık
    1
    0 Oy
    1 İleti
    85 Bakış
    mhnds1878M
    Herkese merhaba, Ben metalurji ve malzeme mühendisiliyim. Kalite ve yalın üretim alanında yaklaşık 10 yıllık tecrübem var. Green Card'ım var. Fakat İngilizce konuşma seviyesinde iyi bir noktaya henüz getiremedim. Bana önerebileceğiniz ABD'de Türk firmaları olur mu? Teşekkürler.
  • Amerika'da HVAC Teknikerligi-Teknisyenligi

Mühendislik ve Mimarlık
    2
    0 Oy
    2 İleti
    150 Bakış
    YAZILIMCIY
    Merhabalar. Bende yeni mezun oldum bu bölümden henüz hiçbir tecrübem yok. Neler yaptınız ne gibi önerileriniz var acaba. Nerelerde çalışayım? Şimdiden teşekkür ederim
  • Amerika'da Harita mühendisi olmak

Mühendislik ve Mimarlık
    1
    0 Oy
    1 İleti
    594 Bakış
    O
    Merhaba arkadaşlar. Ben harita mühendisliği yeni mezunuyum nasip olursa Amerika'ya gelince de bir süre sonra mesleğimde ilerlemek istiyorum. Fakat tecrübemin olmaması eksi bir durum. Gis alanında ilgim var ve bitirme projemi de bu alanda yaptım. Genelde giriş seviyesinde işlere baktığımda istenilen uygulamaları kullanmayı biliyorum. Oraya gelince nasıl bir yol izlemek daha doğru olur? Mühendisler için denklik sınava baktığımda surveying için ayrı bir 2 sınav var bunu almak mı daha mantıklı ilk gelişte yoksa bir üniversiteden ders alarak Amerika'da çalışmak için eğitimi güçlendirmek mi?
  • Jeoloji Mühendisi veya Jeolog

Mühendislik ve Mimarlık
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    C
    Jeofizikçi varsa tanışmak isterim. Büyük ihtimal gelecek senenin ilk yarisinda tamamen ABD'ye yerleşmiş olurum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k