Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @waldeinsamkeit, içinde söyledi: DV2021 Dertlesme ve Destek Odasi

    Herkese merhaba ,çıkanlara hayırlı olsun çıkmayanların da en kısa süre istedikleri olsun dileklerimle. 3. denemem de çıktı tabi çıkanlar bu duyguyu çok iyi bilirler sevincin yanında geleceğe dair belirsizlik ve endişe de beraberinde geliyor. Burada insanların bir uyum içerisinde birbirlerine yardım ettiğini görmek beni bir nebze rahatlattı. İşlemlere başlamadan önce şuan önem arz eden bir konu benim için ki burada da soran illaki olmuştur fakat bulamadım ; eşlerin sonradan gelme durumu var mıdır en fazla ne kadar sonra gelebilirler ve gelmeleri durumunda girişte bir problem olur mu. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa ve yardımcı olabilirlerse cok sevinirim.

    yanlis basliktasiniz, surayi kullanmalisiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari


  • @stardium bence cok basit anlamda surec bir flowchart uzerinden anlatilmali boylece neye, nasil girdigi hakkinda bilgisi olur belki girmekten bile vazgecerler. Mesela kura cikti bitti mi? Bitmedi dur bakalim current olacaksin, bitti mi? Bitmedi... Konsoloslukta bilmem kac dolar parayi gostermen lazim.. Bitti mi? Bitmedi.. Oyle kanada gibi alayim elimin altinda dursun permanent residency degil bu. GIdip kalman lazim vs.. gibi ozet gecilebilir aslinda..


  • @stardium Bu yalan beyanda bulunanlar en basitinden sahte pasaport no girenler hangi yuzle elcilige gidecek ben de onu merak ediyorum. 'dur adami kafalariz' gibi bir dusunceleri olsa gerek.

  • ⭐⭐⭐

    @quadriceps Elcilikte hic acimazlar. Adam basi mulakat ucretini alip ardindan red verirler.


  • @Drywall kendim adimdam diyorum, bende hersey hazirdi, dil, tahsil, maliyye ustelik tum formlardan, sitelerden tamamen proseduru ve gidiceyim sehiri arasdirip ogrenmisdim. Bir tek kazanmak kalmisdi ama olmadi, bazi bir defasinda bile elini acip dua etmeyenler, kazanirsa yarin ucaga binip USA gitmeli oldugunu sananlarsa kazandilar. Bu loto kumar gibi birsey, artik bunu anladim ve ben pass.

  • ⭐⭐

    @Jade Pes etmek olmaz. Kapıyı çalmaya devam etmeli. Açılırsa ne ala açılmazsa canımız sağolsun. Hayat devam ediyor. Karamsar olmamak lazım.


  • @redsat2000, içinde söyledi: DV2021 Dertlesme ve Destek Odasi

    @WhoCares Bence bu iş için en iyi zamandasiniz. Sizin yaşınızda iken bu sevdaya tutuldum. Çıkmadı diyede üzülmedim. Gelecek sene devam ettim. Ancak Turkiyedeki işime ve hayatıma devam ettim. Burada esas sorulması gereken soru, nereyi secmenin veya nerede kalmanın sizi mutlu edeceği önemli. Kazandıktan sonra birçok parametre var ve zorlu etap var. Şunu söyleyeyim bu zorlu etaplar 1.5 sene geçmesine rağmen hala devam ediyor. Yenileri ekleniyor. Eşinizin ve çevrenizin tepkisi burada çok önemli. Sevinen bir çok kişi bu işten nefret etmeye başlayabiliyor. Yada fikrini değiştiriyor. Aile bağları ve onun bariz etkisi bu kadar güçlüğe rağmen en çok yoran kısım ne yazik ki burada odaklanıyor. İs konusuna gelince herkesin kendi mesleğini yaptığı olgu genelleme yaparsak ilk yıllarda zor gözüküyor. Ondan dolayı birçok konuyu arkanızda birakarak gitmelisiniz. Yada bu sevdadan vazgeçmelisiniz.

    @redsat2000 ilk başvurum hariç, son beş yıldır Amerika ile ilgili iş, kültür, sosyal hayat gibi bir çok parametreyi araştırıyorum. Bu süreçte İnternet ve iletişimin verdiği nimet ile sizin gibi hem gitmiş, hem orada yaşayan, hem de benim gibi ciddi planları olan onlarca kişi ile hem kısa hem de uzun vadeli görüşmelerim oldu. Dediklerinizin hepsine hepsine katılıyorum. Artık Amerika' nın ilk zaman ki pembe hayallerinden uzaklaşalı yıllar oldu ama bu düşüncem planlarımı bozmamı değil tam tersi daha iyi konsantre olmamı sağladı. Benim için tek olumsuz taraf eşimin istememesi. Bu istememe istediği de geçen sene doğan kızımızla biraz kırıldı. Eşim çok sosyal olduğu için bende Amerika' da ki asosyal hayatı bildiğim için zorluk çekmesinden çok korktum ama kolej, dil eğitimi gibi işleri ile onu da aşabileceğimi düşünmüştüm. İşim gereği iki üç yılda bir yer değiştirmek zorunda kalıyorum ve çok çalışıyoruz. Ay' da 28 gün 11 saat mesaim var. Ben biraz da rantabl bir hayat istiyorum. Belki dediğiniz gibi Amerika'ya geldiğimde daha değişik parametrelerle karşılaşıp geri dönmek zorunda kalacağım ama denemeden anlayamam. Ancak artık hevesim benimde kırıldı. Şirketim seneye Sırbistan'da ki işe göndermeyi planlıyor. Belki ailem ile Belgrad' da ki yaşam bizim için güzel bir yurt dışı deneyimi olur ve eşiminde vereceği tepkiyi görmüş olurum. Rabbim neyi nasip ederse en güzeli o dur diye düşünürüm hep. Size de yeni hayatınızda mutluluklar ve başarılar dilerim. Belki bir gün nasip olursa yine rahatsız ederim sizi 😄 Sağlıcakla kalın.


  • Arkadaşlar, sonucu kontrol etmek için siteye girip bilgileri yazıyorum. Ancak karakter hatası veriyor. 5 kere falan kontrol ettim, türkçe karakter kullanmıyorum. Acemi de değilim bu konuda 4-5 falan oldu sanırım 🙂 Bu şekilde uyarı alıp daha sonra aynı bilgilerle girdiğinde sonucu gören olduğumu?. Site bazen hata verebiliyor o yüzden soruyorum. Sonucta büyük ihtimal buradaki arkadaşlar gibi çıkmayanlardan olacağım ama bir umut işte 🙂


  • @waldeinsamkeit Selam dostum sana birkaç soru sormak istiyorum instagram'den eğer uygun olursa


  • @adgercu soyad yerine isim girerek deneyip sonucuna ulaşanlar da varmış duyduğum kadarı ile isterseniz bir de öyle deneyin 🙂


  • @mustafa-berat-taşcı, içinde söyledi: DV2021 Dertlesme ve Destek Odasi

    veriyor verdiği hata da yanlış bir karakter yada bilgilerimden birinin hatalı olduğunu söylüyor fakat girdiğim bilgileri ve 2021 ile başlayan numarayı doğru girdiğime eminim defalarca kontrol ederek tekrar denedim ama aşamadım. bu şekilde hata alan yada bu durumu yaşayan var mı?

    LAST NAME kısmına sadece soyadını yazarsan çözülecektir ( TASCI )


  • Eveet sonuçları öğrendim ve yine şaşırmadım :). Artık bu çekilişden bir beklentim kalmadı zaten, alışkanlık olmuş başuruyoruz işte 🙂


  • @Bugrahan-Biçer teşekkürler


  • @Remy-Danon Üstat instagram kullanmıyorum.burdan sor istersen elimden geldiğince cevaplarım


  • @baba-kartal Hocam yanlış anlamada zaten bilgileri doğru yere doğru şekilde yazıyorum eminim doğru olduğuna da hatalı olabilecek hiç bir karakter yada kelime yanlış yazım yok zaten sorun da bu herşey doğruyken bu hatayı alıyorum, harf harf bakarak yazdım hepsisi kaç defa denedim.


  • @adgercu Hocam bende senin aldığın gibi hata alıyorum nasıl aştın bu durumu?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mustafa-berat-taşcı neden kendini bu kadar üzüyorsun numaramı unuttum kısmına tıklar mısın oradan bilgileri doldur daha sonra ilk sayfaya otomatik olarak atacak sadece en alttaki onay kodunu yazacaksın bu kadar 2 gündür kafaya taktığın olaya bak

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • Bu ileti silindi!

  • @ayvalik10 kesinlikle yaptım ama aynı sonuç karakter hatası diyor 😀


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

115
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum