DV2021 Dertlesme ve Destek Odasi (Kaybedenler Kulubu)
-
@adgercu soyad yerine isim girerek deneyip sonucuna ulaşanlar da varmış duyduğum kadarı ile isterseniz bir de öyle deneyin =)
-
@mustafa-berat-taşcı, içinde söyledi: DV2021 Dertlesme ve Destek Odasi
veriyor verdiği hata da yanlış bir karakter yada bilgilerimden birinin hatalı olduğunu söylüyor fakat girdiğim bilgileri ve 2021 ile başlayan numarayı doğru girdiğime eminim defalarca kontrol ederek tekrar denedim ama aşamadım. bu şekilde hata alan yada bu durumu yaşayan var mı?
LAST NAME kısmına sadece soyadını yazarsan çözülecektir ( TASCI )
-
Eveet sonuçları öğrendim ve yine şaşırmadım :). Artık bu çekilişden bir beklentim kalmadı zaten, alışkanlık olmuş başuruyoruz işte :)
-
@Bugrahan-Biçer teşekkürler
-
@Remy-Danon Üstat instagram kullanmıyorum.burdan sor istersen elimden geldiğince cevaplarım
-
@baba-kartal Hocam yanlış anlamada zaten bilgileri doğru yere doğru şekilde yazıyorum eminim doğru olduğuna da hatalı olabilecek hiç bir karakter yada kelime yanlış yazım yok zaten sorun da bu herşey doğruyken bu hatayı alıyorum, harf harf bakarak yazdım hepsisi kaç defa denedim.
-
@adgercu Hocam bende senin aldığın gibi hata alıyorum nasıl aştın bu durumu?
-
@mustafa-berat-taşcı neden kendini bu kadar üzüyorsun numaramı unuttum kısmına tıklar mısın oradan bilgileri doldur daha sonra ilk sayfaya otomatik olarak atacak sadece en alttaki onay kodunu yazacaksın bu kadar 2 gündür kafaya taktığın olaya bak
-
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 kesinlikle yaptım ama aynı sonuç karakter hatası diyor 😀
-
@ayvalik10 abi denedim bunu hata vermeye devam ediyor
-
@ayvalik10 kesinlikle yaptım ama aynı sonuç karakter hatası diyor 😀
Başvuru ekranınızın görüntüsü var mı? Başvururken soyadı kısmına ne yazdıysanız sonuç ekranında soyadı kısmına onu yazman gerek. Hem isim hem soyisim ile dene ve ingilizce karakter kullanma. Bir de tarayıcı geçmişini temizle, farklı tarayıcı ile dene.
-
@FreeMen başvuru ekranında yazan ile aynısı yazılı zaten başvuru sonrası numarayı verdiği ekranın görüntüsünü almıştım oradan bakarak yazdım.
-
@FreeMen tarayıcı geçmişi silmedim ama denerim onuda isim soyisim yer değiştirip diyeceğim tekrar
-
@FreeMen isim yazınca sonuç verdi, tabi çıkmamış yine de. Herkese teşekkür ederim.
-
@FreeMen isim yazınca sonuç verdi, tabi çıkmamış yine de. Herkese teşekkür ederim.
:( Bir daha ki sefere, sağlık olsun.
-
Bu ileti silindi! -
@waldeinsamkeit özel bir soruydu. Teşekkür ederim yine de :)
-
@sefa-sandkc yanlış odaya geldin kaç buradan burası çıkmayanların odası fesatlık yaptığını zannederler bakın benim DS 260 formum sizin yok gibisinden sistemsel hatadan dolayı o şekilde oluyor. Başka tarayıcılardan açarsan sıkıntın kalmaz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum