Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
400 75 21.7k 67

Benzer Başlıklar

• Covid Mağdurları

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -1 Oy
    3 İleti
    299 Bakış
    RhonsterR
    @erkcet ilgili konu mevcut https://yesilkartforum.com/forum/topic/3326/covid-19-sebebiyle-ilk-girişini-yapamayan-kaç-kişiyiz/227?_=1595420988456 bu konu başlığından devam edebilirsiniz.
  • Greencard ilk sefer olasilik nedir ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    C
    Merhaba, Bana ilk başvurumda çıktı, tamamen şans. Sevgiler
  • Amerika ilk giriş tecrübesi

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    28 Oy
    13 İleti
    3k Bakış
    knnrnK
    @roccorocco Evet, ilk giristen sonra vize 12 ay sureyle green card yerine gececek. ABD'ye kart olmadan sorunsuz girebilirsiniz. Ama baska ulkelerden (kart veya gecerli vize olmadan) aktarma yaparken sorun olabilir, o nedenle aktarmasiz ucus tercih edin.
  • Hep aynı fotoğrafla başvurmak elenme sebebimidir?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9
    0 Oy
    9 İleti
    8k Bakış
    E
    @vecihi slmlar belki faydası olur diye eklemek isterim 2019 yılında çektirdiğim aynı fotoğrafla 2019, 2020 ve 2021 basvuruları yaptım 2021 de yaptığım başvuruyu kazandım.. hersey şans 🍀 Ha kazandığımı zamanında farketmediğim için DS 260 ı dünyada en son dolduran kişi olarak mülakat tarihi alamadım tabi o ayrı :) ..hersey kısmet🍀..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k