Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Covid-19 sebebiyle ilk girişini yapamayan kaç kişiyiz

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
400 75 21.7k 67

Benzer Başlıklar

  • Pasaportum geldi. Son giriş tarihini erteleme

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    273 Bakış
    ayvalik10A
    @osmandemir eylül ayına kadar giriş yapmazsan hakkın yanar. Giriş yap 2-3 gün kalırsın ondan sonra zaten 1 yıl oluyor vize süren ozaman daha rahat harket edersin
  • Amerika ya ilk giriş planim

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    406 Bakış
    Adil UğurA
    @ayvalik10 evet haklısınız özür dilerim, ben bahsettiğiniz başlığı görememiştim. Kuralınızı biliyorum uyarı için teşekkür ederim. Tavsiyeniz üzere bahsettiğim konuyu ana konu altına taşıyayım mi?
  • İlk girişte minimum kalış süresi

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @magleneco İlk girişte minimum kalış süresi içinde söyledi: Yanıtınız için teşekkür ederim. Kısa kalacak olmamın sebebi işimden ötürü izin alamamış olmam. Halihazirdaki işimden stifa ettikten sonra bir süre daha çalışmak durumundayım çünkü. Bir haftalık izin alamadım, yıllık iznime de daha çok var. Suandaki durumda maksimum 4 gün kalabiliyorum. Sizce sıkıntı çıkmaması adına durumumu anlatmak dışında yapabileceğim birşey var mıdır? Zaten giriş çıkış yaptıktan 2 ay sonra temelli gideceğim için Re entry yapmaya gerek duymadım, yapmalı mıyım? Re-entry permit'e gerek yok. "Sikinti cikmak" derken tam olarak ne demek istiyorsunuz? Eger ABD'ye alinmamaktan bahsediyorsaniz, ABD'ye oyle ya da boyle alinirsiniz. Elinizde gocmen vize var... Ama 2 soruyla mi alinirsiniz, 20 soruyla mi :) bu belli degil. Sizin makul nedenleriniz var, sadece sorulan sorulara dogru ve tam cevap vermeniz yeterli olacak. Zaten yapabilecek baska bir sey de yok.
  • Göçmen Aile bireylerinin sonradan ABD ye ilk girişleri konusu

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    29
    5 Oy
    29 İleti
    3k Bakış
    ATS16A
    @kadri https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri Bu başlık altında sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum