DV2022 Bekleme Odası
-
@frusciante Senden turist enerjisi aliyorum. Hemen bir turist vizesine başvur. Belki yolun başı turist vizesidir. Herkesin yolu değişik çizilmiş olabilir. Sokakları yoklamalı.
-
Çıkmama ihtimalinin yüksek olduğunun çok farkındaydım, çıkmadığına üzüldüm evet ancak hayat devam ediyor diyip ilerliyorum.
Ama yani gerçekten, kalkıp da böyle bir çekilişe başvurup vay efendim benim lise diplomam yok vay efendim çıktı ama gidemem ne yapsam diyenleri gördükçe sinirleniyorum.
Yahu kardeşim lise diploma şartı olan çekilişe de diplomasız bir zahmet başvurma. Bu zihniyetle nereye gidilir zaten? Bir şekilde yolu bulunurmuş. Sanırsın otobüs aktarması yapıyor. Kimse kusura bakmasın ama bu şaka gibi. -
@stardium, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya Biliyor musunuz ben sizi Amerika'da sanıyordum :)
yaaa bence kesin 2022 de şans gülecek inanıyorum🤗🤗🤗
-
Herkese selamlar bu arada odaya ani bir giriş yaptım kusura bakmayın sinirlendim biraz.. :)
-
@haymatlos_ eheheh evet ruhumuz orda😂
-
@delikadir54, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Amerikan vatandasi hatun var demisti kazanamazsan soyle bana davetiye atayim sana gel buraya... zaten gidersem direk evlenirim... ama su var ben 40 yasindayim o 60 yasinda)))))))
:) :) :D VALLA dostum değer mi bi düşün? sor belki torunu vardır.
-
@fetihy ayy hadi inşallah hep birlikte🤗
-
@TughanTug ben o bahsettiğiniz kişiye çıkacağından adım gibi emindim. Daha ilk iletisini okur okumaz “bu akşam kesin bu adama çıkacak” demiştim. Kartın böyle insanları seviyor demek ki.
-
Umutsuz bir şekilde bende yerimi alayım 😒
-
@Ali-Dmr Evet demek ki. Öyle gözüküyor yani. Gerçekten saçmalık ya bana çıkmamasından çok çıkanların tavırlarına sinirlendim. 3. senede de olmadı...
-
@iso1474 torunu yok henuz
-
@frusciante 38 yaşındayım hala çok gencim😀yaş sadece rakamlardan ibaret bence
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@fetihy ayy hadi inşallah hep birlikte🤗
İnşallah abla bir umut beklemeye devam 🥺
-
Şafak kaç şimdi ?
-
@absolutely-absolute 😂😂😂😂
-
İçim üşüdü demek böyle olurmuş.Isıt beni dv2022
-
@Archie baş vuruya 120 gün
-
Buralar çok değerlenecek valla.
-
Bende burdayım
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum