DV2022 Bekleme Odası
-
@Ali-Dmr Evet demek ki. Öyle gözüküyor yani. Gerçekten saçmalık ya bana çıkmamasından çok çıkanların tavırlarına sinirlendim. 3. senede de olmadı...
-
@iso1474 torunu yok henuz
-
@frusciante 38 yaşındayım hala çok gencim😀yaş sadece rakamlardan ibaret bence
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@fetihy ayy hadi inşallah hep birlikte🤗
İnşallah abla bir umut beklemeye devam 🥺
-
Şafak kaç şimdi ?
-
@absolutely-absolute 😂😂😂😂
-
İçim üşüdü demek böyle olurmuş.Isıt beni dv2022
-
@Archie baş vuruya 120 gün
-
Buralar çok değerlenecek valla.
-
Bende burdayım
-
-
hayaller 1 sene daha rötar yaptı.
-
O kadar ritüele amerika da ev bile çıkması lazımdı ya 😔hayırlısı dicem içim elvermiyo ama hayırlısı işte..
-
@girift, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
hayaller 1 sene daha rötar yaptı.
Canımız sağolsun sağlık olsun diyelim
-
Şafak 330 falan, buradan sayılmaz hepimiz kafayı yeriz... :D
-
@fetihy hoş bulduk
-
Safak sayiyorlar aboooooo)))))))
-
Bir sonraki sene tekrardan başvururuz diye diye yılları eskittik... bu yıl hanımın pasaport olmadığı için sadece benim adıma başvurmuştuk. 2022 için ona da çıkartacağım, gene 2’şer kişi başvurmaya devam.
-
Bu nasıl bir duyguymuş nasıl bir üzüntümüş yaa insanlar 10 yıl 15 yıl nasıl dayanıyor her sene her sene has not. Bu ilk yılımdı yıkıldım resmen 😭😂
-
@Tayfun-Durkaya 1 aya kalmaz unutursun sonra bi bakmışssın seneye tekrardan çekilişin açıklanmasını beklıyorsun :D aynısı banada oldu nasıl geçicek 8 ay diyodum bak şimdi tekrar burdayımn ve sonuç gene hüsran :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum