DV2021 Bekleme Odası
-
@USA en son 2018 verileri var
-
@bolatmali hepimize bol şans, daha çıkmadan böyle soru sormak belki saçma ama körün taşı gibi denk gelirse de on bilgi sahibi olmak iyi olur diye aklıma takilanlari sordum
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
en kıdemlimiz @recebus abimiz 21 di galiba @thermo @bidünya @stardium
evet haklısın @Rhonster kardeşim,
bu süre içinde 1 kez de olsa kazandım aslında (DV-2005)
ancak numarımız current olmadı :(22 yıllık Amerika hikayemin özeti ;
22 yıldır "Green Card" çekilişine katılan (aralar da katılamadığım bazı yıllar oldu)
2000 yılında New York'a gitmiş, DV-2005'i kazanmış ancak case numarası CURRENT olmadığı için
Ankara'ya görüşmeye dahi gidememiş biri olarak İbrahim beye kesinlikle katılıyorum...hani bir laf vardır "Hiç ölmeyecekmiş gibi Dünya'ya, yarın ölecekmiş gibi Ahirete çalış"
benim felsefem de bu ;
Bugün Amerika'ya gidecekmiş gibi planlar yapmak, hiç gitmeyecekmiş gibi işimize gücümüze bakmak....şans ve ihtimal konusuna gelince ;
Haftada 2 gün oynanan Sayısal Loto'yu kazanma ihtimali 14 milyon da 1 !
Yılda 1 kez düzenlenen Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye kazanma ihtimali 10 milyon da 1 !
Yılda 1 kez düzenlenen "Green Card Lottery" kazanma ihtimali yüzde 1 !herkese bol şans, kalın sağlıcakla...
İzmir'den selamlar, saygılar... -
@umutaga, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@umutaga hemen dönebilirler ama tekrar 6 ay veya daha fazla uzun kalıp havalimanından girerken havaalanı polisi onlar soru soracaklar neden 6 ay yoksun yada nedne geri döndün diye vereceğin cevap ikna edici olmazsa ozaman o anda green kart iptal edip ilk uçakla geri türkiyeye gönderirler
İlk dönüşten sonra 6 ay içinde geri dönerlerse Amerika'ya sorun olmuyor diye biliyorum.
6 ayı geçtikten sonra risk teşkil ediyormuş sanırım. Yanılıyor muyum ?Ceaplar ve katkılarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, bol şans diliyorum hepimize
-
@inxtria, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@zafer-kaymak Zafer Bey hiç öyle düşünmeyin, emin olun kötü senaryo genelde gerçekleşir. Tecrübe ile sabit, ben de İngiltere’ye giderken aynı sizin bu dediklerinizi söyledim ve Türkiye’ye döndüm. İngilizce seviyenizi bilmiyorum ancak maalesef öğrenmek ve oturtmak kolay olmuyor, hele ki aktif kullanacağınız bir yerde değilseniz. Konuşma ve dinlemede sorununuz varsa kursa giderek ve aktif kullanarak en az 1 yıl diyebilirim. Dediğim gibi bunlarda sorununuz varsa mümkün olduğunca İngilizce sorununuzu Türkiye’deyken bir şekilde halledin. Oraya bırakmayın.
Önemli olan sizin kararlı olmanız, emin olun İngiltere’de “en kötüsü bir uçak bileti alır dönerim, tecrübe edinirim”, “Türkiye’de hayatım nasılsa iyi döndüğümde kaldığım yerden devam ederim” diyen hemen herkes geri döndü, aynı benim gibi. Ama “ne olursa olsun buraya tutunacağım” diyenler bir hayat kurdular ve devam ediyorlar.
Ne demişler, başarmanın yarısı inanmak.
Gemileri yakmadan giden ayni gemiyle doner. Is konusunda bile "Olmazsa su ise gecerim" diyerek girdigim her iste bir ay dolmadan ayrildim. Cunku kalmak zorundayim, bir sekilde uyum saglayip basarmaliyim demedikten sonra illa bir maraz cikiyor ve pes edip birakiyorsun.
-
Ben galiba sonuçlara bakamayacağım 😀 saat ilerledikçe heyecan artıyor.
-
Arkadaşlar hepinizi şimdiden tebrik ediyorum. Herkes için hayırlısi ne ise o olsun.
-
Başvurumuzu yaparken 2 kişiydik şimdi inşallah 3 kişilik bilet almak nasip olur 🙏🏼
Yazmiyim yazmiyim diyorum yok olmuyor çay kahve elimde telefon burdan başka yere bakamz vaziyetteyim 😂
-
@USA, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
2018 de 200 bin bu sene pasaporttan 150 bin olsa işte yine de rakam çok
geçmiş verilere erişebileceğimiz resmi bir kaynak var mı arkadaşlar
ortalama 2500 kişi kazanıyor, %2 gibi bir şansımız var :Dumarım %2 vardır :) 2 kişi basvuru yaptık %4 :)
-
DS260 formu doldurdurmadan önce veya sonrasında herhangi bir yere para yatırıyor muyuz bu kafamda soru işareti var lütfen biri beni bilgilendirebilir mi ricam olacak selam ve saygılarımla
-
@Mustafa34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
DS260 formu doldurdurmadan önce veya sonrasında herhangi bir yere para yatırıyor muyuz bu kafamda soru işareti var lütfen biri beni bilgilendirebilir mi ricam olacak selam ve saygılarımla
Hayır @Mustafa34 yatirmiyorsunuz. Doktor kontrolü ve Mülakatta para olayları var.
-
Bir şey diyeceğim kimse duymasın 🤫
Son 3 saat 45 dakika inanabiliyormusunuz 🤭😇
-
Ben bugun bakmicam :)
-
gecmiyor vakit.. :) Film izleyim dedim olmadı. Uyusammı biraz diyorum... birde uyanamıyormuşum :)
-
@inxtria heralde ben kendimi yanlış anlattım 😀 kesinlikle gidip olmazsa dönerim niyetiyle gitmeyeceğim. Üzerimde baskı oluşturmamak için en kötü senaryo bir uçak biletine bakar diyorum. Benim için ilk seneyi atlatan artık orada kalabilir ki çok büyük sorun olmadıktan sonra gezmek için bile dönmem.
-
@Austintx Hı hı inandık 🙃
-
Arkadaşlar merhaba. Green card çıktıktan sonra evlensek. Eşimizide bundan yararlandırabilir miyiz?
-
İlk başvurum bakalım :) Geçen sene araştırdım ama çok bilgi kirliliği vardı sonra tarihi kaçırdıktan sonra burayı keşfettim. Gerçekten çok yararlı bir topluluk, emek eden herkesin eline sağlık.
Umarım istediğiniz gibi olur her şey.. -
@FreeMen totem yapiyorum valla bakmicam
-
Geçmiyor zaman, gel artık 19.00 😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum