DV2021 Bekleme Odası
-
Tüm arkadaşların herşey gönlünce olsun... Kalın sağlıcakla... Ha unutmadan yazayım... Sayın Crazycells böyle bi platform oluşturup insanların dertleri ile dertlendiğin- ilgin alakan için çok ama çok teşekkürler :))
-
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. belki de tüm planlarımı bırakıp gitmem için son saatler. soğukkanlı biriyim. sıfır stres, sıfır heyecan fakat içten içe merakımdan çatlayacağım
-
@BlackNess, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. belki de tüm planlarımı bırakıp gitmem için son saatler. soğukkanlı biriyim. sıfır stres, sıfır heyecan fakat içten içe merakımdan çatlayacağım
İmrendim sana arkadaşım, ah ahhhhh :((
-
öncelikle iyi akşamlar. Bu sene çoğu kişi gibi ilk başvurum ve yine çoğu kişi gibi, çeşitli konularda bilgi edindim. Siteye başvurumu gerçekleştirdiğim sıralarda üye oldum, aktif olarak kullandım fakat ilk yorumum o yüzden söylemek istediğim çok şey var fakat değerli forum üyelerini de sıkmak istemem açıkçası. Herkese canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Umarım herkes için hayırlısı olur demekten başka bir şey gelmiyor elimden. :)
-
@crazycells
[alt metni](
görsel url)
çay ile beraber okumak için:) -
@BlackNess, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Saat 3.41 evet no stres no excitement :)
-
DUALARIN KABUL OLDUĞU BU SAATLERDE BENCE DUA EDELİM ...ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN...
-
üniversite sınavına giriyormuşum gibi bir duygu var üstümde,aslında benzer durumlar ikisinin sonucu da hayatımızı değiştiriyor. umarım eski hayatımda ki son gecedir. yarın yeni bir hayata atılmak umuduyla.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
caylar sirketten... uyanik arkadaslar birer tane alsinlar :)

Çay bu saatte aklıma Nazımı getirdi.
.....................
Bilmiyorum diyeceksin, bilmediğinde ve çok normal olacak bilemediğin…
Saatin sadece saati gösterecek,
Telefonunu sadece telefon etmek için kullanacaksın,
Küçük bir not defteri olacak bilgini en hızlı sayan.
Basit yaşayacaksın basit
Sanki bir gün yaşamın sona erecekmiş gibi basit,
Çay, Simit ve Peynirle…..
Nazım Hikmet Ran -
Kaldı 15 saat ama ben pazar ya da pazartesi bakarım artık. İlk başvurumda mektup beklemiştim aylarca, online a geçince çekiliş saatini 4 gözle bekledim. 21 sene kısmet olmadı. Çıkana ilk başvurusunda çıkıyor genelde çevremden gözlediklerim... Şu an maddiyat sorunum yok, ev araba motoru satsam 130.000 dolar eder, emekli maaşım 1.000 dolara yakın... Aşağıdaki fıkra gibi artık takmıyorum😂 Çıkarsa da artık tek derdim 4 kedi ve 2 köpeği nasıl güvenle yanımda götüreceğim olur, balıkları götüremem sahiplendiririz artık akvaryumdakileri 😏
Fıkra: "Temel ishal olmus..
İshal olan Temel hastaneye gitmiş.
Doktor dahiliye servisine sevk etmiş.
Ancak evraklar karıştığı için Temel'i psikiyatriye yatırmışlar.
Bir süre sonra, sevki yapan doktor Temel'e rastlamış.
"Yahu sen ne arıyorsun psikiyatride?"
"Bilmem buraya yatırdılar işte" "Peki, ishalin geçti mi?"
Temel'den yanıt: "Yoo, aynen devam ediyor ama, artık kafama takmıyorum." -
https://www.youtube.com/watch?v=Oy8pz-eKBnc
Houstoncular ben bu arkadaşı ilk defa gördüm, @semavi yerine @crazycells'in oralara mı gitsek :) -
Gönülden isteyen herkese umarım bu sene çıkar güzel haberlerinizi bekliyoruz
-
Nolmus burda ya. Birkac saat calisayim dedim , foruma bir dondum 950 ye cikmis sayfa sayisi. :D
-
@sncr az kaldı herkesde heyecan 😁
-
@nazli-karatay en kötü senaryo bile bir uçak biletine bakar, dönmek çok zor değil.
Kendi adıma ne kadar kötü bile olsa bir tecrübe edinir, bir hayat görür biraz da dil öğrenir geri dönerim diyorum.
Kaldı ki günümüz türkiyesinde yaşayabilen bir insan bence dünyanın çoğu yerinde yaşar.
Terör var, adalet yok, alım gücü düşük, siyaset berbat, insanlar çıkarcı, kaba vs. -
@Ldoroglu Ayrı bir konu var bununla ilgili -> Amerika'ya gitme sebepleriniz
-
@TughanTug saat 5 kalkib dikorta baktim sonra @semavi bəy videosunu izliyordum ki ki forum aklima gəldi bakalım nə olmuş 1 saatdır bitiremedim hala
-
Kaldı 14 saat 😊🙏bakalım kimler site kilitlenmeden kısa süre de öğrenebilecek😊
-
@alpen çocuklarıma iyi bir eğitim ve benim için tamamen maddi
-
@alpen, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bu sayfada ilk iletiyi yazan calibraturbo'yu çok severek takip ediyordum ama biraz sivrilik yapınca yasaklanmış sanırım, umarım yasağı sürelidir ve döner.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum