Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Online sayısına hayretle bakıyorum 🙂

• Arkadaşlar cümleten iyi geceler... Bakıyorum baya bi heyecan yapmışsınız :)) Uyku tutmadıysa çay koyun bari :))

• Kaldı 16 saat.Normalde sadece okurum ama son günün şerefine bir şeyler yazmak istedim.
    2.5 ayı uzaktan olmak üzere 2.5 ayı da üyelikle beraber olmak üzere toplam 5 ay içinde ABD ye dair öğrenemeyeceğim onlarca kişisel deneyim ve bilgi edindim.Ufak çocukların takip ettiği çizgi filmi tv de gördüğündeki mutluluk gibi @Final-Approach un paylaşacağı şehir kartlarını görünce aynı heyecanla inceledim.Florida hayranlarından Florida’da timsah çok yaşanmaz diyenlere kadar herkese böyle güzel bir ortam yarattıkları için çok teşekkürler.

• Çaydan sonra bi sabah namazı patlatır, bol bol dua edersiniz :)) :)) Eeeee işi sağlama almak lazım, dimi :))

• ⭐⭐⭐⭐⭐

caylar sirketten... uyanik arkadaslar birer tane alsinlar 🙂

alt metni

• @crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

alt metni

Yaşa be gardaşım :)) Adamsın adam.... Daha da bişi demiyom :))

• @nazli-karatay Herkez değişik duygular içinde kıpır kıpır umut içinde . ama kötü senaryoyu düşünelim çıkmama olasılığı daha yüksek o yüzden gemileri yakmayalım.

• @crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

alt metni

Eline sağlık başkan çok iyi geldi bu saate☺☺️ ben sanırım uyuyamiyacagim☺☺

• @Ldoroglu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@nazli-karatay Herkez değişik duygular içinde kıpır kıpır umut içinde . ama kötü senaryoyu düşünelim çıkmama olasılığı daha yüksek o yüzden gemileri yakmayalım.

Gardaşım iyi geceler :)) Sen kalk 2500 yatele para harca pasaport neyn için.... Ondan sonra aman çıkmasın, gitmeye tırsıyom moduna gir :(( Harbiden tırsıyom bro :((

• Yarınki çekiliş için herkese bol şans dilemeyeceğim açıkçası. Kalbi güzel olan ve gitmeyi gerçekten isteyen herkese çıksın. Bol şanslar arkadaşlar.

• @nazli-karatay ben 2016 yılında lazım olur diye 10 yıllık almıştım sanırım 500 tl civarında tutmuştu. ve oldu da 🙂

• Üzülerek söylüyorum ki; güzel ülkemin hak hukuk tanımaz nobran insanlarından yılgınlık geldi... Kaçmak için can atıyorum, velakin bi o kadar da korkuyorum :(( Paraya kıydım :)) Hanımcanım ve kendi adıma başvurdum... Ama çok korkuyorum çoooookkkkk :(( Maddi durum sorun teşkil etmediği halde üstelik....

• @Ldoroglu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@nazli-karatay ben 2016 yılında lazım olur diye 10 yıllık almıştım sanırım 500 tl civarında tutmuştu. ve oldu da 🙂

Gardaşım olan ney? Anlamadım kusuruma bakma ...

• Bu yıl pasaport şartı olduğu için bu yılın en şanslı başvuranlarıyız. üzülmeye hiç gerek yok geçen sene bana çıkmadı şöyle düşünelim 10 yıldan fazladır gren card çıkmayan arkadaşlar var

• Haha kimse uyumamis acaba neden 🙂 aa dogru ya kimisi benim gibi calisiyordur 😃 kaldi 5 saat mesai bitimine 😛

• @nazli-karatay, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Üzülerek söylüyorum ki; güzel ülkemin hak hukuk tanımaz nobran insanlarından yılgınlık geldi... Kaçmak için can atıyorum, velakin bi o kadar da korkuyorum :(( Paraya kıydım :)) Hanımcanım ve kendi adıma başvurdum... Ama çok korkuyorum çoooookkkkk :(( Maddi durum sorun teşkil etmediği halde üstelik....

Neden korkuyorsunuz?

• @nazli-karatay 500 tl tutttu çıkmaz ise senden az üzüleceğim demek istedim 🙂

• @niyans geçen hafta donuts gördüm pastanede direk aldım yedim psikolojik hazırlık olsun diye 🙂

• Geçen seneki totemi yapalım o zaman @crazycells cikarsa amerikada kuzu çevirme yapacağım duyurulur :)))
    @Emir600RR takipteyim kardeşim gözüm sende 🙂 umarım çıkar ve umarım surec bizimki kadar yorucu olmaz:) meğer kazanmak beklemekten daha zormus son 1 yilda bunu görmüş oldum. Herkese bol sans ve kazanan arkadaslara bol sabir diliyorum. Cidden insanin ömrünü alan bir surec..

• ARKADAŞLAR AMERİKAYA GİTME NEDENİNİZ NEDİR ACABA?

Benzer Başlıklar

• 4052
  • 30813
  • 21391
  • 22191
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |