DV2021 Bekleme Odası
-
@topraxxx tüh ben kaçırdım :(
-
enercilerimizi yüksek tutalım. ama bitmiştik. umarım siz yaşamazsınız o anları.
-
@niyans Geçtik oraları biz 😜😆
-
Bu sene gecen senenin 3 te 2 si
Kadar basvuru olmustur -
@furkan-kartal yıkılmadık ama ayaktada değiliz
-
........
-
Bana çıktı ben eyalet seçimindeyim 🤫
-
@vulture bizim eğitim sisteminden kaynaklı olarak bende son güncülük çok fazla var o yüzden bu siteye hep çekilişin son zamanları giriş yaparım 😂
-
1 ay kadar kendime gelemedim.bir boşluk bir hüzün bir çökme :D forum sonbahar yaprakları gibiydi...dökülmeler... benim konulara mesajlara bakın.ozamandan sonra cok mesaj yazmadım.bir kaç mesaj geridelerdir.
anlarsınız psikolojilerimizi :D -
@niyans Belki de ondan çıkmıyor bize. Yukarıdaki istemiyoruz sanıyor :)
-
Yarın çekilişi kazanacak olan bekar arkadaşlar; içinizden biri benimle evlenirse çok makbule geçer :grinning_face_with_big_eyes:
-
saat kaçta açıklanacak bilen varsa lütfen yazsın !!!
-
........
-
Herkese Merhaba,
Çekilişin öncelikle ümit eden, hayal kuran ve bu başlık altında yol arkadaşlığı yapanlara çıkması dileğiyle sizlere bol şans diliyorum :)
-
valla ben bu sene işlerimi yoluna koydum.sırf gidip re-entry almak için başvurdum :D sonra bi ara giderim nasıolsa.aciliyetim yok.
-
@bolatmali, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese Merhaba,
Çekilişin öncelikle ümit eden, hayal kuran ve bu başlık altında yol arkadaşlığı yapanlara çıkması dileğiyle sizlere bol şans diliyorum :)
Amin 🙏🙏🙏
-
Acaba küfür etmek forumda yasak mı? Ekonomiyi yönetenlere dümdüz geçirmek istiyorum da olur da GreenCard çıkarsa şu dolar kuru yüzünden hayatıma yön veremeyeceğim belki de hayatımın dönüm noktası olacak bir şeyi kaybedicem üstelik kazanmış olmama rağmen :/ :(
-
@Ali-Dmr Mürsel ve Anna’nın hikayesini bilir misin?
-
........
-
@Ragnarsona, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Acaba küfür etmek forumda yasak mı? Ekonomiyi yönetenlere dümdüz geçirmek istiyorum da olur da GreenCard çıkarsa şu dolar kuru yüzünden hayatıma yön veremeyeceğim belki de hayatımın dönüm noktası olacak bir şeyi kaybedicem üstelik kazanmış olmama rağmen :/ :(
Dilediğiniz gibi küfür edebilirsiniz. Ama içinizden. Yarının ne olacağı belli olmaz. Siz elinizden geleni yapın 👍
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum