DV2021 Bekleme Odası
-
Ay aylar geçti,saatlere kaldık, gülsün yüzümüz 🙏
-
@furkan-kartal arkadaşlar iyi akşamlar. bugün yeşil kart çekilişi olcakmış. nereden yapacağız başvurularımızı?
-
forum şimdiden kalabalıklaşmış bakalım yarın foruma girebilcezmi :D
-
........
-
@Drywall, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Kazanmak her zaman iyi, kaybetmek de her zaman kötü değildir. Bazen kaybetmek kazanmak, kazanmak da kaybetmek olabilir. Her zaman hayırlısını istemek lazım.
Ermis laflar bunlar :clapping_hands: :clapping_hands:
-
@delikadir54
sağolasın dostum 👍👍@Sympathique
herkesin kendi kaderini azimle birlikte kendisinin yazacağını düşünüyorum. ancak tabii ki büyüklerimin hayat tavsiyesi verecek pozisyonda değilim :) teşekkürler yorumunuz için.@TughanTug
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2116/dv-lottery-sonuçları-greencard-bekleme-teknikleri
şu "topic"te gördüğüm kadarıyla insanlar sırf çekiliş gününün gelmesi için vakit öldürmelik taktik arıyor :D Bu hayatlarını çekilişe bağladıklarını gösterir bence. Yorumunuz için teşekkürler.@mehmet-JS
Çok teşekkürler 👍 -
Noluyoo burada :D yerimizi alalım.Saygılar sevgiler dostlar.
-
Şimdi bu loto bize çıkar ama ABD’de kesin ikiye falan bölünür. Çünkü neden olmasın. 🤪 Herkese bol şans diliyorum ☘️
-
@topraxxx saygılar abi bucadandı galiba geçen seneden hatırladım seni selam :D
-
Son 18 saat
-
@akıf_turk aynen kardeşim. :D varmı değişiklik buralarda :D
-
........
-
@topraxxx zaman geldi çattı bekliyoruz abi belki bu sene olur diye :D
-
........
-
@furkan-kartal isteyen ve gidebilecek olan herkese çıkar umarım dostum
-
@furkan-kartal sen yarın gör.forumdan 2 yada 3 kişiye çıkarsa öp başına koy :D :D
-
........
-
........
-
Sizce Türkiye’den kaç kişi başvurmuştur?
-
@furkan-kartal Bir yandan da uyumam lazım. İş de var sabah ama iş miş umrumda değil şu an 😆🤫
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum