Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• @vulture, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@sncr İmza kısmına hocam :)

haha , bende bilet aliyorsunuz diye dusundum. sagolun. benim imzam iyi.

• @sncr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

27e70101-50fa-4cf4-bcd9-02dacfee9a82-image.png

sonuclarin aciklanmasi dv sitesinde noon (EDT) 6 June olarak belirtilmis. Turkiye saati ile 6 haziran saat aksam 7

<iframe width="337" height="173" src="https://w2.countingdownto.com/3041883" frameborder="0"></iframe>

Hadi Bakalım :)

• @MuratUsa bizim bu yıl başvuru sayımızda 10. senemiz ayrıca 5 yıl önce aile üzerinden başvuru yaptık ancak sizin söylediğiniz gibi işler öyle kolay olmuyor dil kursuna giderek orada legal çalışamazsın ben iki defa ailemle oraya gittik 3 ay Tampa ve 3 ay Savannah’ta kaldık bakalım bu yıl ne olacak size ve herkese bol şanslar

• ⭐⭐

@Tuğrul-Eğdemir tampa nasıl @Rhonster

• @haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Tuğrul-Eğdemir tampa nasıl @Rhonster

tam ben soracaktım :D

• @vulture, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@TughanTug Haydi bakalım ben de aldım uçaklardan :)

Alin hocam. Ucak bol. Hep beraber canı gönülden... hadi bakalim. Ugurlu gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@TughanTug önlerden alsaydin. Ucak piste degdigi an kosa kosa inerdin Amerikaya..
    Not: insallah Allahin, Evrenin ve uzerimizde bilimum tesiri bulunan gucun izniyle bu imzami değiştirmeyeceğim. Aynen cikacak ve boyle kalacak.

• Çol az kaldı hissiyatlar neler arkadaşlar :) ben biraz heyecanlandım son 3 gündür.

• @ibrahimasar Amin abi inşallah, inanıyoruz bu sene o sene. İnanır mısın uçaktan inerken dinleyeceğim/söyleyeceğim şarkı bile hazır...
    Şöyle de bırakayım :)
    https://www.youtube.com/watch?v=Ac7h25OBP6U

• ✈️✈️✈️✈️ Uçaklar 😍Hadi insallah.

• @stardium heyecan yüksek, son günler olduğu için herhalde benim de içim içime sığmaz bir halim var. :) İlk 2 başvurumda bu kadar heyecanlanmamıştım bu sene bir farklı oldu.

• ⭐⭐⭐

@Tuğrul-Eğdemir, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@MuratUsa bizim bu yıl başvuru sayımızda 10. senemiz ayrıca 5 yıl önce aile üzerinden başvuru yaptık ancak sizin söylediğiniz gibi işler öyle kolay olmuyor dil kursuna giderek orada legal çalışamazsın ben iki defa ailemle oraya gittik 3 ay Tampa ve 3 ay Savannah’ta kaldık bakalım bu yıl ne olacak size ve herkese bol şanslar

@Tuğrul-Eğdemir Tampa diyip anlatmazsanız olmaz 😁 @Rhonster pusuda bekliyor. Kendisi Tampa diyor başka bişey demiyor 🤭

• @Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Tuğrul-Eğdemir, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@MuratUsa bizim bu yıl başvuru sayımızda 10. senemiz ayrıca 5 yıl önce aile üzerinden başvuru yaptık ancak sizin söylediğiniz gibi işler öyle kolay olmuyor dil kursuna giderek orada legal çalışamazsın ben iki defa ailemle oraya gittik 3 ay Tampa ve 3 ay Savannah’ta kaldık bakalım bu yıl ne olacak size ve herkese bol şanslar

@Tuğrul-Eğdemir Tampa diyip anlatmazsanız olmaz 😁 @Rhonster pusuda bekliyor. Kendisi Tampa diyor başka bişey demiyor 🤭

Tampa mı verin bana nerde o Tampa Tampaaaaaa :D

• ⭐⭐⭐

Bir Amerikan atasözü dermiş ki,

"Fortune favors the bold."

Anlamı : Şans cesur olandan yanadır. Cesurca istediklerinin peşinde giden insanlar, güvenli bir şekilde yaşamaya çalışan insanlardan daha başarılıdır.

Ben İnternetin yalancısıyım 😁

• @Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Bir Amerikan atasözü dermiş ki,

"Fortune favors the bold."

Anlamı : Şans cesur olandan yanadır. Cesurca istediklerinin peşinde giden insanlar, güvenli bir şekilde yaşamaya çalışan insanlardan daha başarılıdır.

Ben İnternetin yalancısıyım 😁

o çok doğru bir söz.. kamp yapmaya başlamadan önce bana otostop çekeceksin deseler hadi lan derdim.. şimdi otostopla hiç alakası olmayan arkadaşlarım bazen soruyorlar.. nasıl otostop çekiyorsun, ya almazlarsa diye.. ben de şans cesur olanındır diyorum. siz çıkmıyorsunuz, hiç bir zaman araç bulamayacaksınız.. ben çıktığım için buluyorum :)

• offf zaman akmıyor sankiii. resmen şafak sıkıştırıyor askerde böyle şafak saymadım :)

• @haymatlos_ Tampa ABD’nin en büyük askeri deniz üssü var iklimi çok sıcak ve nemli çevresinde gezilecek birçok yer var yıl içinde güneşin çok görüldüğü bir yer bazen aniden yoğun şekilde tropikal yağmurlar yağıyor ama alt yapı çok iyi olduğunda etrafta bir su birikintisi ve sel gibi bir durum yok Meksika körfezinde yılın bütün aylarında denize girebilirsiniz plajlarındaki kumlar beyaz renkte bana biraz garip gelmişti Sarasota çok beğenmiştik her türlü deniz ürünü bol ve ucuz güzel bir şehir ama bize çıkarsa Savannah’a gideceğiz eşinin ailesi şu an oradalar bol şans

• @Tuğrul-Eğdemir, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@haymatlos_ Tampa ABD’nin en büyük askeri deniz üssü var iklimi çok sıcak ve nemli çevresinde gezilecek birçok yer var yıl içinde güneşin çok görüldüğü bir yer bazen aniden yoğun şekilde tropikal yağmurlar yağıyor ama alt yapı çok iyi olduğunda etrafta bir su birikintisi ve sel gibi bir durum yok Meksika körfezinde yılın bütün aylarında denize girebilirsiniz plajlarındaki kumlar beyaz renkte bana biraz garip gelmişti Sarasota çok beğenmiştik her türlü deniz ürünü bol ve ucuz güzel bir şehir ama bize çıkarsa Savannah’a gideceğiz eşinin ailesi şu an oradalar bol şans

Sarasota da yakın bildiğim kadarıyla Tampa'ya eklemek istediğiniz şeyler varsa merakla bekliyorum :D Tampa hakkında bilgi açıyım şuan :D

• 4 saat 10 dk var...

• @blackeagle82 Çekiliş 6 Haziranda değil mi? Neye 4 saat kaldı.

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k