Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• Dün forumu 887 de bırakmıştım az önce foruma girdiğim de sayfa sayısını 908'de gördüğümde yoksa yine mi ertelediler diye korktum neyseki az çok okuduğumda böyle birşeyin olmadığını anlayınca derin bir nefes aldım bu arada herkesin günü aydın olsun son iki gün kaldı heyecan giderek artıyor Allah herkesin hakkında hayırlısını versin

• Bana çıktı beyler-bayanlar. Bekle beni Dallas, TX

• @Breeze Çok geçmiş olsun.

• @crazycells kesinlikle foto konusunda aynı şeyleri düşünüyorum..çok abartmayalım artık bu konuyu kesin elendiniz falan şeklinde..illaki her başvuranın bende dahil ilk zamanlarda en zorlandığı konudur bu ama zamanla ben anladım ki çok da abartmamak lazım..sonuçta resmi bir yere başvuruyorsunuz ve adamların tabiki formalite icabı kuralları olacak..ama emin olun başvurular yok 600 e 600 değil yok azıcık fotoda gölge var yok şu yok bu nedenlerden dolayı otomatik veya manuel elemeye tabi tutulmuyordur..sonuçta beklentilerine yakın fotolar olsun net bir şekilde fotodaki siz olun yeterlidir bence

• Arkadaşlar merhaba şuan Amerikaya turist vizesi ile giriş yapılabiliyor mu?

• @fangio vize türü önemli değil Türkiyeden amerikaya uçuş yok amerika havaalanı sistmeine girip gelen uçaklara bakarsanız hangi ülkeden uçuş var görebilirsiniz.

• ⭐⭐

@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Bugün günlerden Minnesota. :fallen_leaf:

12 bine yakın göle sahip olan eyaletin başkenti St Paul. :)

En yoğun nüfuslu şehri ise Minneapolis.

Minnesota'nın toplam nüfusu ise 6 milyona yakın.

Meşhur senatörü Amy Klobuchar aynı zamanda 2020 Başkanlık seçimlerine adaylığını duyurmuştu.

Çoğu eyaletin aksine düzenlenmiş resmi dili olmamasına rağmen yaklaşık % 90'ı sadece İngilizce biliyor. % 4 ile Ispanyolca'nın en az konuşulduğu eyaletlerden. :spain:

George Floyd'un ölümüyle hayatımıza giren 3. Dereceden Öldürmenin kanunlarında tanımlandığı sadece 3 eyaletten biri. Bu maddeden ceza alırsanız 25 yıldan fazla ceza yatmıyor ya da 40 bin dolardan fazla para cezası ödemiyorsunuz.

Eyaletin Senatörü yaptığı açıklamada hakkında 3. Dereceden dava açılan polis memurunun artık savcılık kararıyla 2. Dereceden öldürme ile suçlanacağını belirtti. Protestoların savcılığın bu adımı atmasında katkısı olduğu söyleniyor.

images.jpeg

Polemiğin ortasına eyaletlerinde girmene bayılıyorum 10sayfa ileti okudum kim kime hakaret etmiş, kim kimi eziklemis, ne oluyor burda derken heh dedim tanıdık bir konu 🙂

• ⭐⭐

@ErayG Saat 20:00'dan sonra açıklanır ama sistemde çok yoğun trafik olacağı için bir sonraki gün hatta 2 gün sonra bile ancak ulaşabilirsiniz. Siteye giremediğiniz zaman panik yapmayın yoğunluktan dolayı "Sayfaya Ulaşılamıyor" hatası alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde tekrar deneyin

• @ayvalik10 Bende uçuş yok diye biliyordum ama şuan Türk hava yolları bilet satıyor o sebeple sordum.

• @ibrahimasar Ben de aldım abi uçakları :D hadi iki gün kala totem yapalım uçaklar eklensin :)

• @TughanTug Haydi bakalım ben de aldım uçaklardan :)

• Bu ileti silindi!

• @TughanTug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@ibrahimasar Ben de aldım abi uçakları :D hadi iki gün kala totem yapalım uçaklar eklensin :)

ne ucagi aldiniz. bende almak istiyorum.

• @sncr İmza kısmına hocam :)

• @sncr Şöyle uçaklar ekledik imzamıza ✈️✈️✈️ :D

• ✈️✈️✈️ Sen de Katıl Bize ✈️✈️✈️

• ✈️✈️✈️Evet hadi bakalım herkes uçaklarını hazırlasın iki gün sonra uçuşu olanlar açıklanıyor ✈️✈️✈️

• Geçen sene tam saatinde ilk başvurumu kontrol edebilmiştim. Eşimle başvuru yaptığımızdan 2.başvurumuzun sonucuna bakamadan site kitlenmişti. :) Yaklaşık 3-4 saat sonra tesadüfen ona da bakabilmiştim. Ama ilk 15-20 saniyede yakalama ihtimaliniz yüksek sonuç sayfasını.

• Bugün akşam saat 21 de sayın @Muhtaradana Yeşil Kart Forum Discord sunucusunda Green Card heycanını ve mutluğunu anlatıyor. Müsait olan herkesi Discord sunucumuza bekleriz. Katılabilmeniz için Link :
    https://discord.gg/E7zUYN

• @vulture, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@sncr İmza kısmına hocam :)

haha , bende bilet aliyorsunuz diye dusundum. sagolun. benim imzam iyi.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • Dv2021 Hata Veriyor.

3
    0 Oy
    3 İleti
    194 Bakış
    crazycellsC
    Suradaki basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2175/yesilkart-green-card-cekilis-sonuclari-nasil-kontrol-edilir Cekilise basvuru zamani nasil girdiyseniz o sekilde girmeniz lazim bilgileri.
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k