DV2021 Bekleme Odası
-
@crazycells kesinlikle foto konusunda aynı şeyleri düşünüyorum..çok abartmayalım artık bu konuyu kesin elendiniz falan şeklinde..illaki her başvuranın bende dahil ilk zamanlarda en zorlandığı konudur bu ama zamanla ben anladım ki çok da abartmamak lazım..sonuçta resmi bir yere başvuruyorsunuz ve adamların tabiki formalite icabı kuralları olacak..ama emin olun başvurular yok 600 e 600 değil yok azıcık fotoda gölge var yok şu yok bu nedenlerden dolayı otomatik veya manuel elemeye tabi tutulmuyordur..sonuçta beklentilerine yakın fotolar olsun net bir şekilde fotodaki siz olun yeterlidir bence
-
Arkadaşlar merhaba şuan Amerikaya turist vizesi ile giriş yapılabiliyor mu?
-
@fangio vize türü önemli değil Türkiyeden amerikaya uçuş yok amerika havaalanı sistmeine girip gelen uçaklara bakarsanız hangi ülkeden uçuş var görebilirsiniz.
-
@Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bugün günlerden Minnesota. :fallen_leaf:
12 bine yakın göle sahip olan eyaletin başkenti St Paul. :)
En yoğun nüfuslu şehri ise Minneapolis.
Minnesota'nın toplam nüfusu ise 6 milyona yakın.
Meşhur senatörü Amy Klobuchar aynı zamanda 2020 Başkanlık seçimlerine adaylığını duyurmuştu.
Çoğu eyaletin aksine düzenlenmiş resmi dili olmamasına rağmen yaklaşık % 90'ı sadece İngilizce biliyor. % 4 ile Ispanyolca'nın en az konuşulduğu eyaletlerden. :spain:
George Floyd'un ölümüyle hayatımıza giren 3. Dereceden Öldürmenin kanunlarında tanımlandığı sadece 3 eyaletten biri. Bu maddeden ceza alırsanız 25 yıldan fazla ceza yatmıyor ya da 40 bin dolardan fazla para cezası ödemiyorsunuz.
Eyaletin Senatörü yaptığı açıklamada hakkında 3. Dereceden dava açılan polis memurunun artık savcılık kararıyla 2. Dereceden öldürme ile suçlanacağını belirtti. Protestoların savcılığın bu adımı atmasında katkısı olduğu söyleniyor.

Polemiğin ortasına eyaletlerinde girmene bayılıyorum 10sayfa ileti okudum kim kime hakaret etmiş, kim kimi eziklemis, ne oluyor burda derken heh dedim tanıdık bir konu 🙂
-
@ErayG Saat 20:00'dan sonra açıklanır ama sistemde çok yoğun trafik olacağı için bir sonraki gün hatta 2 gün sonra bile ancak ulaşabilirsiniz. Siteye giremediğiniz zaman panik yapmayın yoğunluktan dolayı "Sayfaya Ulaşılamıyor" hatası alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde tekrar deneyin
-
@ayvalik10 Bende uçuş yok diye biliyordum ama şuan Türk hava yolları bilet satıyor o sebeple sordum.
-
@ibrahimasar Ben de aldım abi uçakları :D hadi iki gün kala totem yapalım uçaklar eklensin :)
-
@TughanTug Haydi bakalım ben de aldım uçaklardan :)
-
Bu ileti silindi! -
@TughanTug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar Ben de aldım abi uçakları :D hadi iki gün kala totem yapalım uçaklar eklensin :)
ne ucagi aldiniz. bende almak istiyorum.
-
@sncr İmza kısmına hocam :)
-
@sncr Şöyle uçaklar ekledik imzamıza ✈️✈️✈️ :D
-
✈️✈️✈️ Sen de Katıl Bize ✈️✈️✈️
-
✈️✈️✈️Evet hadi bakalım herkes uçaklarını hazırlasın iki gün sonra uçuşu olanlar açıklanıyor ✈️✈️✈️
-
Geçen sene tam saatinde ilk başvurumu kontrol edebilmiştim. Eşimle başvuru yaptığımızdan 2.başvurumuzun sonucuna bakamadan site kitlenmişti. :) Yaklaşık 3-4 saat sonra tesadüfen ona da bakabilmiştim. Ama ilk 15-20 saniyede yakalama ihtimaliniz yüksek sonuç sayfasını.
-
Bugün akşam saat 21 de sayın @Muhtaradana Yeşil Kart Forum Discord sunucusunda Green Card heycanını ve mutluğunu anlatıyor. Müsait olan herkesi Discord sunucumuza bekleriz. Katılabilmeniz için Link :
https://discord.gg/E7zUYN -
@vulture, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@sncr İmza kısmına hocam :)
haha , bende bilet aliyorsunuz diye dusundum. sagolun. benim imzam iyi.
-
@sncr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

sonuclarin aciklanmasi dv sitesinde noon (EDT) 6 June olarak belirtilmis. Turkiye saati ile 6 haziran saat aksam 7
<iframe width="337" height="173" src="https://w2.countingdownto.com/3041883" frameborder="0"></iframe>
Hadi Bakalım :)
-
@MuratUsa bizim bu yıl başvuru sayımızda 10. senemiz ayrıca 5 yıl önce aile üzerinden başvuru yaptık ancak sizin söylediğiniz gibi işler öyle kolay olmuyor dil kursuna giderek orada legal çalışamazsın ben iki defa ailemle oraya gittik 3 ay Tampa ve 3 ay Savannah’ta kaldık bakalım bu yıl ne olacak size ve herkese bol şanslar
-
@Tuğrul-Eğdemir tampa nasıl @Rhonster
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum