Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @MuratUsa yahu bosver .... duymak istediklerini
    Soyle begenirler...


  • @MuratUsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @heleniki, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @MuratUsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @delikadir54, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Sahte pasaport no ile kazanilip konsoloslukda elenecegini dusunen arkadaslar var oysaki sahte pasaport no kazanamaz... bu dusuncede olan arkadaslar demekki hic yurt disina cikmamis yada amerika devletini aptal zannediyor yada amerikanin konsolosluk gorevlilerini direk elenecen insanlarla meskul edecegini zannediyor... ben 3 defa amerika vizesine basvuran biri olarak bu arkadaslara sunu diyeyim...benim param varken kagitta yazan ekonomik sebepten dolayi red almistim.. dedim gorevliye bana niye red verdin benim param var.. dediki KAGITTA YAZIYOR...adam sana aciklama yapmazken sen olmayan bir pasaport no ile gorusmeye gideceksin oylemi??? Peki soruyorum sana green card islemi icin ayni bir yere yonlendirilirken olmayan basvuru pasaportunla nasil konsoloslukdan gireceksin... sunu yazarken bile kiziyorum bu kadar bu isleri bakkala girmek sanan kisilere... benden size tavsiye ,birak gercek pasaportu , eger kazanirsan takim elbise giy guzel tras ol ki bu bizim ulkeye girmeye deger bir insan desinler ,, coban green card kazanmista amerikaya gitmeye calisiyor demesinler... bu sozlerimi amerikda yasamis yada bir cok defa yurt disina cikmis yada gorusmelere girmis insanlar cok iyi anlayacaktir... nede olsa tecrubeli ve akilli adamlar anlayacak...

    Bir anda kafamin icinde bir simsek cakti soyleki; 55000 GC icin 35000 sira numarasi verdiklerini dusunelim...Cunku 55000 aileler ile birlikte yani "derived"..Turkiye'den bircok kisinin olmayan pasaport numaralari ile basvurdugunu dusunursek bu durumda onlar eksik evrak vs gibi durumlardan otomatikman elenecek ve avrupa dogumlu olan ben ve esim gibi basvuru sahiplerine sira gelme olasiligi artacak yani sansimiz toplamda %3 ise %5 olacak "Tesekkurler Turkiye" 🙂

    Beyefendi anladık siz avrupa doğumlusunuz ve yine sizin tabirinizle " tapu gibi Fransız pasaportunuz var" Ama yaptığınız yorum düpedüz Türk halkını sahtekarlık ve dolandırıcılıkla itham etmek.Fransız pasaportuna sahip olabilirsiniz ama Fransız değilsiniz.Zaten Fransızların kendilerinden olmayana ne gözle baktıklarını siz çok iyi biliyor ve eminim bunu iliklerinize kadar hissediyorsunuzdur.

    Yani su yaziyi okuduktan sonra az once eziklerle ilgili yaptigim yorumun ne kadar dogru oldugunu bir kez daha anladim..Bizim halkimiz avrupadada ezik ve sahtekar...Ben avrupayi ovmedigim gibi burada yasamakta istemedigim icin ABD ye gitmek istiyorum...Avrupa dogumluyum ama 5 yasinda ulkeme dondum ve yillarca ulkeme hizmet ettim...Kacak gocek degilim..Buradada bircok arkadasa yardimci oldum yada olmaya calisiyorum..Bos konusuyorsunuz..Yazik

    Beyefendi sizin sanırım birilerine karşı büyük bir ezikliğiniz var.Hayatımda hiç kimseyi ezmedim ve ezik olarak görmedim/nitelendirmedim.Ama ezmek diye bişey varsa sizi bilgimle görgümle terbiyemle eğitimimle çok güzel ezerim.Zaten şimdiye kadar yaptığınız yorumlardan karakteriniz az çok anlaşılıyor.Size geleceğinizde başarılar dilerim lütfen bana yorum yapmayın.


  • 27e70101-50fa-4cf4-bcd9-02dacfee9a82-image.png

    sonuclarin aciklanmasi dv sitesinde noon (EDT) 6 June olarak belirtilmis. Turkiye saati ile 6 haziran saat aksam 7

    <iframe width="337" height="173" src="https://w2.countingdownto.com/3041883" frameborder="0"></iframe>


  • @heleniki 🙂 formda bile itibarı olmayan kişilerle bence diyalog kurmayın .

  • Yasaklı

    Bu ileti silindi!

  • @maestro kötü olmuş bizde de bi dış kapıdan parmak izi aldı ama oda kim bilir kimin parmak izi, çok bir şey çıkacağını bende zannetmiyorum açıkçası, evin sigortası vardı çalınanlar için yarın sigorta şirketini arayacağım umarım onlarda beni hüsrana uğratmaz, beklentiyi yüksek tutmamak lazım tabii yine de..


  • Bir insanı, bir halkı küçümsemek, onları insandan saymamak insanı öldürmekten beterdir.
    Yaşar Kemal

    Herkes kötü tecrübeler yaşamış olabilir ama sonuçta burada yine aynı halkın çocuklarıyız, insanlarıyız ve birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Herkese hayırlı geceler. Son "2" 🙂


  • @Bahadır-Kükrer, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @heleniki 🙂 formda bile itibarı olmayan kişilerle bence diyalog kurmayın .

    Çok haklısın Bahadır bey ancak Türklerin sahte pasaport girişi yapabilecekleri için kendisi gibi Avrupa doğumlu kişilerin şansını arttırdığını düşünerek " teşekkürler Türkiye" diye ironi yollu hakaret edince kendimi tutamadım.

  • Yasaklı

    Bu ileti silindi!

  • Adam size ne dediki bu kadar buyuttunuz olayi... amerikaya gidecem diyorsunuz...orda yeri gelince zaten ezileceksiniz.. madem bu eziklik, simdiden alisin ezilmeye)))


  • @heleniki Yani ne deseniz haklısınız sizi çok iyi anlayabiliyorum . Fakat deymez anlatamazsınız.


  • @Hyller teşekkür ederim size de tekrardan çok geçmiş olsun, gerçekten güvenlik güçlerimizin tavırları çok kötüymüş, gelen bir iki cevap bile ilk kez benim bu durumla karşılaşmadığımı gösteriyor. Umarım bir gün ülkemize gerçek adalet gelir. en azından bizden sonraki nesil bu muameleleri yaşamaz.


  • @Breeze Çok geçmiş olsun. Amerika'da bu tür konular hakkındaki kanunlar eyaletlere göre farklılık gösteriyor, genelde sert bu konularda. Ancak zaten bizim kanunumuzda da tam olarak sizin başınıza gelen gibi değil. Biraz memur işgüzarlığı. İnşallah hemen atlatırsınız, korkutucu bir durum.


  • @Breeze, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @maestro kötü olmuş bizde de bi dış kapıdan parmak izi aldı ama oda kim bilir kimin parmak izi, çok bir şey çıkacağını bende zannetmiyorum açıkçası, evin sigortası vardı çalınanlar için yarın sigorta şirketini arayacağım umarım onlarda beni hüsrana uğratmaz, beklentiyi yüksek tutmamak lazım tabii yine de..

    Geçmiş olsun bir şey çalındı mı, ve kaçıncı kat idi umarım en kısa zamanda yakalanır


  • Bu ileti silindi!

  • @MuratUsa Bilader terbiyesizlik yapma bence karşındaki insan bayan seninde eşin var böyle bir ustlup insan evladına yakışmaz...

  • Yasaklı

    Bu ileti silindi!

  • @TughanTug teşekkür ederim, az önce yazan başka iki arkadaşında başına benzer şeyler gelmiş, o yorumlara da göz atmanızı isterim

  • Yasaklı

    Bu ileti silindi!

  • Forumda gereksiz gerilim olustu. Ben ortada bir hakaret goremedim. Bu konu neden bu kadar abartildi?
    Bu gunlerde insanlar cok stresli her seyi hakaret olarak algilayabiliyorlar. Biraz sakin olalim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

85
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum