Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k
  • ⭐⭐⭐

@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Famel, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@MuratUsa Şöyle anlatayım. Dv 2021 vizeleri en son Eylul 2021 de basiliyor. Evraklariniz biraz gec yollayip randevu tarihinizi gec alabilirsiniz yada eksik evrak yollayabilirsiniz. Tabi ki bu bir risk.( EU bolgesini vizeleri erken biterse vizenizi alamayabilirsiniz) Kisaca soyle soyleyeyim eger gorusmenizi Agustos civari yaparsaniz. En gec 2022 Subat ayinda girebilirsiniz Amerika’ya.

yanlış bilmiyorsam eğer belki de karıştırıyorda olabilir green card en son 30 eylülde basılıyor green card ında basılması için 30 eylüle kadar giriş yapması gerek @crazycells daha net cevap verecektir şüpheye düştüm şuan 😃 karıştırıyormuyum diye 😃

Vize en son 30 eylulde basiliyor ama giris icin son tarih yine diyelim ki agustosda doktor muayenesi oldun. +6 ay mi son bir tarih mi var emin degilim.

Doktor muayenizden itibaren altı ay abi giriş yapmak gereken süre @ibrahimasar

• Belki Covid-19 geçene kadar yeni koşullar da gelebilir sağlıkla ilgili. Mesela seyahatten 3 gün önce yaptırdığın pcr testi sonucu negatif olması 🙂 . Böylece ülkeye giren yabancıların hastalıklı olma riskini azaltmış olur.

• @Hyller, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@MuratUsa Şöyle anlatayım. Dv 2021 vizeleri en son Eylul 2021 de basiliyor. Evraklariniz biraz gec yollayip randevu tarihinizi gec alabilirsiniz yada eksik evrak yollayabilirsiniz. Tabi ki bu bir risk.( EU bolgesini vizeleri erken biterse vizenizi alamayabilirsiniz) Kisaca soyle soyleyeyim eger gorusmenizi Agustos civari yaparsaniz. En gec 2022 Subat ayinda girebilirsiniz Amerika’ya.

yanlış bilmiyorsam eğer belki de karıştırıyorda olabilir green card en son 30 eylülde basılıyor green card ında basılması için 30 eylüle kadar giriş yapması gerek @crazycells daha net cevap verecektir şüpheye düştüm şuan 😃 karıştırıyormuyum diye 😃

Vize en son 30 eylulde basiliyor ama giris icin son tarih yine diyelim ki agustosda doktor muayenesi oldun. +6 ay mi son bir tarih mi var emin degilim.

Doktor muayenizden itibaren altı ay abi giriş yapmak gereken süre @ibrahimasar

Normalde oyle de, vize basim surecinin sonunda da hala 6 ay var mi emin olamadim.

• ⭐⭐

@Hyller yada 3 ay

• @haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@cthax bende aynı durumdayım izin vermediği için mecburen vatandaşlık alınca onu da vatandaş yaparım diye düşünüyorum (zaten muvafakatname olmayınca pasaport vs çıkaramıyorsun)
    teşekkür ederim bilgilendirme için

• @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Hyller orası öyle sağlık muayenesinden sonra 6 ay ama 30 eylül son vize basım tarihi.

• @önder-çalışkan müthiş bir şey ya 🙂 Baktıkça bakası geliyor insanın 🙂

• @Passion Çok büyüleyici bir şehir çok. Para da bir şekilde kazanılıyor New York'ta. Tabii çoluk çocuklarıyla gidecek aileler için pek cazip değil. Yoksa en basitinden biz Times ve Flatiron'da şipşak fotoğraf makinesiyle tanesi $5'dan turistlerin fotoğrafını çekip satmıştık hatıra niyetine 😃 oradan bile bir ek gelir oluyordu.

• @MuratUsa onayy.jpg

sakin ya

• @Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Bugün günlerden New Jersey. 🏫

Benzin istasyonunda self servis yöntemiyle yakıt doldurmanıza izin vermeyen iki eyaletten biri. 🚙

Amerika'daki en fazla lokanta ve alış veriş merkezinin bulunduğu eyalet olarak da biliniyor. 🙂

300 bine yakın nüfusuyla en kalabalık şehri ise Newark.

New York'a yakınlığı ve görece daha düşük ev kiraları nedeniyle birçok kişinin tercih ettiği bir eyalet. 🏠

images (1).jpeg

Bunu dün ben sormuştum, o yüzden yaptınız galiba :))

• @serdal Merhaba, Türkiye’de herkesin bildiği gibi alım gücü sürekli düşüyordu son yıllarda daha da düştü... Göç etmemimiz birçok sebebi varsa da ilki bahsettiğiniz meseleler hepimizde ortak paydası olmuştur 😑 .

Umuttur bizi yaşatan. Günler yakın.

• @önder-çalışkan
    Oncelikle tesekur ederim ..Son olorak case numarasi bu metnin uzerinde varmi yoksa sonraki islemlerde mi veriyorlar..

• ⭐⭐

@serdal metnin üzerinde karalanmış alanda case number var

• @Erdal ..cok haklisiniz....2 kisi calisiyoruz ancak karnimiz doyuyor ...yani insan iyibir arabaya binmek istiyor. Bahceli bir evde oturmak istiyor...kismet artik dediginiz gibi umut

• @gariban ozaman numara dusuk cikarsa sevinelim ama 35 bin 40 bin cikarsa hemen sevinmemk gerekiyor sanirim:-)

• ⭐⭐

@serdal 3 gün sonra öğreneceğiz, hemen kötüsünü düşünmeyelim çıksın da önce 35-40 bin çıksın hiç değilse case number gelme ihtimalini beklersin gene heyecanlı bir bekleyiş olur. Ben çıkmasını geçtim ne iş yaparımı düşünüyorum, biraz programlama biliyorum kendimi geliştiriyorum ama programcı ekipleri çok çabuk değişen bir grup ve sürekli de öğrenmeye dayalı. İşçi olsak maaş hoşumuza gitmez ne iş yapacağım noktasında biraz düşünmekteyim. Aman çıksın da gerisi kolay, hepsi kısmet. Bir de benim güvendiğim bir olay yaşadım, birisi bana bazı şeyler söyledi hepsi oldu bir tek bu yurtdışına gideceğimi de söylemişti o çıkmadı, geçen sene de başvurdum nasıl olsa çıkacak bilen bildi diye geçen sene çıkmayınca şok oldum bu sene çıkacak gibi de hissediyorum, çıkmazsa diye de hayatımızda köklü değişikliklere gidiyorum çıkmazsa başka bir ile taşınıp çocuklarımın daha iyi bir eğitim almasını sağlayacağım. Artık kısmet heyecanlı bekleyiş sürüyor

• @Rhonster Vizesi 30 Eylül de basılan bir kişinin aynı gün Amerika’ya giriş yapması beklenemez 🙂 Yani Temmuz’ da vizesi alan bir kişi ile Eylül de alanın şartlarının eşit olması gerek. Sonuçta ülke değiştiriyorsunuz ve vizeniz basılana kadar hiç birşey kesin değil. O yüzden süreç aynı işliyor.

• @gariban haklisiniz..
    BENDE OYLESINE BASVURDUGUM BIRSEYDI AMA SU AN INANIN OGLUM DOGDU GUN GIBI HEYCANLIYIM...CIKMAZ ISE COK BUYUK HAYAL KIRIKLIGI OLUCAK BENIM ICIN:-)

• @serdal Bu aralar okuma ve takip modundayım.

Bence bizler yapmamız gerekenleri Amerika’da azami yaparsak bile birçok hayallerimiz gerçekleşecek inanıyorum yani vizemiz verilirse yerleşirsek Amerika’ya .

Elbette daha iyisini daha fazlasını yapmak da güzel olacaktır 🙂

Türkiye gibi bir ortamda düzen, son yıllarda bizleri modern çağın modern köleleri haline getirdi desem yeridir.

Her alanda da Türkiye’nin gerilemesi üzücü.

• kaldı 2 gün... houston 'cılar elleri görelimm..

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • Dv2021 Hata Veriyor.

3
    0 Oy
    3 İleti
    194 Bakış
    crazycellsC
    Suradaki basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2175/yesilkart-green-card-cekilis-sonuclari-nasil-kontrol-edilir Cekilise basvuru zamani nasil girdiyseniz o sekilde girmeniz lazim bilgileri.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k