Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak

Adalet ve Güvenlik
2.0k 266 246.7k 226

Benzer Başlıklar

• ABD'de Güvenlik Alanında İş Bulmak

Adalet ve Güvenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    543 Bakış
    ProgrammerP
    Şu konulara baktınız mı? İşinize yarayabilir. ABD'de Polislik Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
  • Federal Ajan Olmak

Taşındı Adalet ve Güvenlik
    15
    0 Oy
    15 İleti
    3k Bakış
    T
    teoride mumkun pratikte cok zor. federal kurumlar icin top secret clearance alabilmeniz gerekir bu da cok kapsamli bir sorusturma gerekir, 1 yildan fazla bile surebilir. bunun disinda fiziksel, zihinsel ve akademik olarak iyi durumda olmaniz gerekir. Minimum gereksinimleri karsilamak sadece basvurmaya yeter. Hepsi cok competitive ama ozellikle FBI icin cok iyi bi resume gerekir. military veteran olmak, prior law enforcement experience sahibi olmak, yabanci dil bilmek, ozellikle law, accounting ya da computer diploma sahibi olmak onemli artilar.
  • ASVAB testi nedir?

Kilitli Taşındı Adalet ve Güvenlik
    2
    1 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @lordbolton ASVAB testi nedir? içinde söyledi: ASVAB testi hakkında bilgi sahibi olan var mı? Saniyorum ki, sizin konunuz surasi: https://yesilkartforum.com/forum/topic/351/amerikan-kara-deniz-ve-hava-kuvvetlerine-katilmak
  • Amerikada Asker Olmak Mantıklı Mı?

Taşındı Adalet ve Güvenlik
    14
    0 Oy
    14 İleti
    22k Bakış
    MySeaM
    @batuhanalgul-tr Ben askerlerle beraber calisiyorum. Ne zaman birlikte yemege ciksak, ya gelip hizmetlerinden dolayi tesekkur edenler oluyor, yada yemek ismarlayanlar 😊
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k