DV2021 Bekleme Odası
-
@sncr sadece merak yoksa polimik yaratmak istemem tşk ederim.
-
Arkadaşlar günlerdir susup okuyorum ama burası bir forum farkında mısınız? Bilgilendirmeler çok güzel, çok faydalı emek verenlere teşekkür ederim ama green card dışındaki muhabbetleri özelden yapsanız? Bilgi almaya/paylaşmaya gelip burada tartışmalara, laf sokmalara şahit oluyoruz. Lütfen bulunduğumuz platformun hakkını verelim artık.saygilar
-
@heleniki haklısınız ilk baş bende beyfendinin tavrına çok şaşırmıştım. Sonra yükseldiği yerlere dikkatlice baktımda asıl öfkesi forumun arama çubuğunu kullanmayanlara ve sürekli aynı soruları sorup laf kalablığı yapanlara..
-
@Final-Approach hahah aynen gerilimden görememişim takipteyim eyaletçi

-
@Selim-kocer-0, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
aslinda ayni seyi bende merak ediyorum ama buyuk ihtimalle meslegin hicbir onemi yok

-
@sncr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
aslinda ayni seyi bende merak ediyorum ama buyuk ihtimalle meslegin hicbir onemi yok

dv lottery de mesleklerin hiç bir önemi yok sadece mülakat esnasında gerekli yeterlilikler falan filan varsa örneğin iş teklifi filan almışsan abd den göstermen gereken miktar azalıyor net bir rakam olmamakla beraber ortalama 15 bin dolar göstermeniz gerekiyor normalde ama 6 bin 8 bin 10 binlerle giden var ( daha aşağı gidende var ama onlar işin katakullesindeler)
-
@sncr şayet pasaporta dediğiniz gibi görebiliyorsalar mesleki olarakta ne iş yaptığımızı görebilirler mi? Çünkü pasaportta meslek bölümüde var hatırladığım kadarıyla demi?
Survivor filminde Londra'daki ABD buyukelciliginde, vize basvuranlarin passport numarasini sisteme girince, ne is yaptigini, mezuniyetini falan gorebiliyordu vize gorevlisi. Film deyip gecmeyin, macera dolu America!
-
Pasaport bilgileri sisteme girildiğinde senin ne iş yaptığın ne kadar süredir bu istesin hangi okuldan mezunsun sabıkalı durumu vs vs bir çok bilgi karşılarına çıkar. Ben pasaport şartı geldiğne herhalde mesleki açıdan da değerlendirmeye tabi olabilirmi diye dusunmedim değil.
-
Nisan ayı işsizlik oranları hem eyalet bazında hem de belli başlı büyük şehirlerde resmi siteye bu hafta yüklenmiş.
İnceleme fırsatı buldum. Turizm faaliyetlerinde aktif eyaletler (California, Hawaii gibi) çok kötü etkilenmiş maalesef.
Hawaii'nin işsizlik oranı birkaç ay önce % 2 iken şimdilerde % 22 civarında.
Los Angeles işsizlik oranı % 20 , Chicago işsizlik oranı % 18 civarında.
Tarım faaliyetleriyle ünlü burun kıvırdığınız Nebraska'da işsizlik % 8.
Sen California'yı seversin yardımına Nebraska gelir.

-
@travelleth bunu o kadar çok istiyorumki. Başvuru sayısı 4te 1 ine iner.
-
Arkadaslar, lutfen birbirinize laf atmayin ve kiskirtici ifadelerden kacinin.
-
@Austintx tepki vermesine millet verir de o ortam yok maalesef ülkemizde. İnsanlar değil paylaşım yapmak beğenmesi halinde bile karakolluk olabiliyor. Bir de şu var hükümeti eleştirmek devleti eleştirmek olarak görülüyor. Daha insan kendi ortamındayken devlete kalmadan, o borç harç içindeki haline aldırmadan, kraldan çok kralcılar seninle tartışmaya başlıyor. Ülkenin batısı ayrı doğusu ayrı kuzeyi ayrı güneyi ayrı telden çalıyor maalesef.
-
@Final-Approach Teşekkürler, resmi sayfanın linkini atabilirmisin sana zahmet.
-
Vallahi forumun hızına yetişemiyoruz bu aralar, 10'dan geriye sayım başlamıştır kemerleri sıkı sıkıya bağlayın uçuşa geçiyoruz arkadaşlar
Bu arada bugün 27 Mayıs Çarşamba Nasa ve SpaceX iş birliği ile tarihte ilk kez özel bir şirket(SpaceX) uzaya insan gönderecek. Florida'nın Kennedy fırlatma rampasından gönderecekler. TSİ 22.00'den itibaren DLive'da https://dlive.tv/BarisOzcan adresinden izleyebilirsiniz, ilgilenenlere hatırlatma olsun. Umarım bir gün bu tarz fırlatmaları canlı kanlı yerinde izleriz 

-
@maestro Turkiye'de sahte diploma ile ne makamlara gelmis insanlar var. Bir gun grafik -tasarimci bir tanidigim birisi icin sahte diploma hazirladigini anlatmisti ,o gunden sonra her aklima geldiginde midem bulanir..Pasaport konusuna gelirsek sahte numara ile basvuranlar ancak Konsoloslugun mulakat ve ondan once dosya sureclerinde ilgili numarali pasaportu incelemek istemesi durumunda sorun olacaktir.Aksi takdirde GC ciktiktan sonra alinan pasaportta is gorur..
-
@MuratUsa bu pasaport iddianızı neye dayanarak söylüyorsunuz merak ettim birde istemesi durumunda demişsiniz yani galiba ilgili makamlardan talep edeceğini düşünüyorsunuz şüphelenirse öyle olsa dünyada ortalık sahte pasaporttan geçilmez işlemlerle yürümez havalimanlarin da, gidip wikipediadan pasaport nedir bir bakmanızı tavsiye ediyorum.. çok komik dünyadan ve gerçeklerden, bağımsız bir iddia olmuş sizinkisi...
-
Günaydınlar, 3 gün bile girmeyince 1 saatten fazla okunacak ileti geliyor. paylaşım yapan herkesin ellerine sağlık. çok az kaldı

-
ARKADASLAR BILENLERE 2 SORU SORMAK ISTIYORUM
1.BEN 20 SENEDIR HEPATIT B .VAR BU SIKINTI YARATIRMI
2.DIYELIM BEN KAZANDIM..AILEMI GOTURMEDEN( ESIM VE 2 COCUGUM)ONDEN GIDIP EN AZINDAN 1 SENE ISLER GUCLER EV GIBI PROBLEMLERI HALLETSEM VE 1 SENE SONRA AILEMI GETIRSEM AILEM KABUL OLURMU..TESEKUR EDERIM
-
@MuratUsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@maestro Turkiye'de sahte diploma ile ne makamlara gelmis insanlar var. Bir gun grafik -tasarimci bir tanidigim birisi icin sahte diploma hazirladigini anlatmisti ,o gunden sonra her aklima geldiginde midem bulanir..Pasaport konusuna gelirsek sahte numara ile basvuranlar ancak Konsoloslugun mulakat ve ondan once dosya sureclerinde ilgili numarali pasaportu incelemek istemesi durumunda sorun olacaktir.Aksi takdirde GC ciktiktan sonra alinan pasaportta is gorur..
Daha önce ki mesajımı okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim.Pasaport istenmesindeki amaç sahte ve birden fazla müracaatı engellemek.Şu videoya izleyin neden pasaport numarası istediklerini anlarsınız.
-
@serdal, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ARKADASLAR BILENLERE 2 SORU SORMAK ISTIYORUM
1.BEN 20 SENEDIR HEPATIT B .VAR BU SIKINTI YARATIRMI
2.DIYELIM BEN KAZANDIM..AILEMI GOTURMEDEN( ESIM VE 2 COCUGUM)ONDEN GIDIP EN AZINDAN 1 SENE ISLER GUCLER EV GIBI PROBLEMLERI HALLETSEM VE 1 SENE SONRA AILEMI GETIRSEM AILEM KABUL OLURMU..TESEKUR EDERIM.
Yetkili sağlık kuruşu tek ve Ankara'da.Orayı arayarak öğrenebilirsiniz.Talihli kimse o Amerika'ya gitmek ve senede en az 6 ay kalmak zorunda.Yoksa kart iptal ediliyor.
https://www.doctorun.com/tr/iletisim burayı arayıp sağlık raporu ile sorunuza cevap alabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum