-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@travelleth bunu o kadar çok istiyorumki. Başvuru sayısı 4te 1 ine iner.
-
Arkadaslar, lutfen birbirinize laf atmayin ve kiskirtici ifadelerden kacinin.
-
@Austintx tepki vermesine millet verir de o ortam yok maalesef ülkemizde. İnsanlar değil paylaşım yapmak beğenmesi halinde bile karakolluk olabiliyor. Bir de şu var hükümeti eleştirmek devleti eleştirmek olarak görülüyor. Daha insan kendi ortamındayken devlete kalmadan, o borç harç içindeki haline aldırmadan, kraldan çok kralcılar seninle tartışmaya başlıyor. Ülkenin batısı ayrı doğusu ayrı kuzeyi ayrı güneyi ayrı telden çalıyor maalesef.
-
@Final-Approach Teşekkürler, resmi sayfanın linkini atabilirmisin sana zahmet.
-
Vallahi forumun hızına yetişemiyoruz bu aralar, 10'dan geriye sayım başlamıştır kemerleri sıkı sıkıya bağlayın uçuşa geçiyoruz arkadaşlar
Bu arada bugün 27 Mayıs Çarşamba Nasa ve SpaceX iş birliği ile tarihte ilk kez özel bir şirket(SpaceX) uzaya insan gönderecek. Florida'nın Kennedy fırlatma rampasından gönderecekler. TSİ 22.00'den itibaren DLive'da https://dlive.tv/BarisOzcan adresinden izleyebilirsiniz, ilgilenenlere hatırlatma olsun. Umarım bir gün bu tarz fırlatmaları canlı kanlı yerinde izleriz 

-
@maestro Turkiye'de sahte diploma ile ne makamlara gelmis insanlar var. Bir gun grafik -tasarimci bir tanidigim birisi icin sahte diploma hazirladigini anlatmisti ,o gunden sonra her aklima geldiginde midem bulanir..Pasaport konusuna gelirsek sahte numara ile basvuranlar ancak Konsoloslugun mulakat ve ondan once dosya sureclerinde ilgili numarali pasaportu incelemek istemesi durumunda sorun olacaktir.Aksi takdirde GC ciktiktan sonra alinan pasaportta is gorur..
-
@MuratUsa bu pasaport iddianızı neye dayanarak söylüyorsunuz merak ettim birde istemesi durumunda demişsiniz yani galiba ilgili makamlardan talep edeceğini düşünüyorsunuz şüphelenirse öyle olsa dünyada ortalık sahte pasaporttan geçilmez işlemlerle yürümez havalimanlarin da, gidip wikipediadan pasaport nedir bir bakmanızı tavsiye ediyorum.. çok komik dünyadan ve gerçeklerden, bağımsız bir iddia olmuş sizinkisi...
-
Günaydınlar, 3 gün bile girmeyince 1 saatten fazla okunacak ileti geliyor. paylaşım yapan herkesin ellerine sağlık. çok az kaldı

-
ARKADASLAR BILENLERE 2 SORU SORMAK ISTIYORUM
1.BEN 20 SENEDIR HEPATIT B .VAR BU SIKINTI YARATIRMI
2.DIYELIM BEN KAZANDIM..AILEMI GOTURMEDEN( ESIM VE 2 COCUGUM)ONDEN GIDIP EN AZINDAN 1 SENE ISLER GUCLER EV GIBI PROBLEMLERI HALLETSEM VE 1 SENE SONRA AILEMI GETIRSEM AILEM KABUL OLURMU..TESEKUR EDERIM
-
@MuratUsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@maestro Turkiye'de sahte diploma ile ne makamlara gelmis insanlar var. Bir gun grafik -tasarimci bir tanidigim birisi icin sahte diploma hazirladigini anlatmisti ,o gunden sonra her aklima geldiginde midem bulanir..Pasaport konusuna gelirsek sahte numara ile basvuranlar ancak Konsoloslugun mulakat ve ondan once dosya sureclerinde ilgili numarali pasaportu incelemek istemesi durumunda sorun olacaktir.Aksi takdirde GC ciktiktan sonra alinan pasaportta is gorur..
Daha önce ki mesajımı okumadıysanız okumanızı tavsiye ederim.Pasaport istenmesindeki amaç sahte ve birden fazla müracaatı engellemek.Şu videoya izleyin neden pasaport numarası istediklerini anlarsınız.
-
@serdal, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ARKADASLAR BILENLERE 2 SORU SORMAK ISTIYORUM
1.BEN 20 SENEDIR HEPATIT B .VAR BU SIKINTI YARATIRMI
2.DIYELIM BEN KAZANDIM..AILEMI GOTURMEDEN( ESIM VE 2 COCUGUM)ONDEN GIDIP EN AZINDAN 1 SENE ISLER GUCLER EV GIBI PROBLEMLERI HALLETSEM VE 1 SENE SONRA AILEMI GETIRSEM AILEM KABUL OLURMU..TESEKUR EDERIM.
Yetkili sağlık kuruşu tek ve Ankara'da.Orayı arayarak öğrenebilirsiniz.Talihli kimse o Amerika'ya gitmek ve senede en az 6 ay kalmak zorunda.Yoksa kart iptal ediliyor.
burayı arayıp sağlık raporu ile sorunuza cevap alabilirsiniz. -
@MuratUsa haklısınız sahte diplomayla neler yapıldığını biliyorum. Fakat eskidendi o. Şimdi bilgisayar var. Eskiden kontrol sağlamak zordu. Şimdi ise daha kolay. Şimdilerde çok duyar olduk sahte diplomalıları. Çünkü üniversitelerin ve devlet kurumları arasında bir kontrol alışverişi var. O yüzden mülakat aşaması diye birşey olmayacaktır. Sahte başvuru yapanlar elenecektir. Pasaport numarasını istemelerindeki amaç hileli başvuruları ve sahteciliği önlemek. İş yükünü azaltmak. Kimse boşa zar atmaz. Talihli yapıp uğraşmaz, dünya kadar insan sahte başvuru yapmış.
-
@LordBolton Ben sahte pasaporttan bahsetmedim.Rastgele girilmis bir numara ile GC basvurusundan bahsettim.Ayrica bir iddiada bulunmadim olasiliklardan bahsettim.Diyelimki ben uyduruk bir numara ile basvuru yaptim sonrasinda GC talihlisi oldum.Bundan sonraki surecte hazirlayacagim evraklarda numarasini verdigim olmayan pasaportu isterlerse tabiki bu eskiden giris cikis yaptigim ulkeleri inceleyecekleri anlamina geliyor ama bunu baska bir yolla zaten tespit ediyorlarsa o zaman yeni alinacak bir pasaportta is gorur yani olay tamamen konsoloslugun amacladigi seye gore degisir
-
Günaydın arkadaşlar. Herkese hayırlı haftalar dilerim.
-
@MuratUsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@LordBolton Ben sahte pasaporttan bahsetmedim.Rastgele girilmis bir numara ile GC basvurusundan bahsettim.Ayrica bir iddiada bulunmadim olasiliklardan bahsettim.Diyelimki ben uyduruk bir numara ile basvuru yaptim sonrasinda GC talihlisi oldum.Bundan sonraki surecte hazirlayacagim evraklarda numarasini verdigim olmayan pasaportu isterlerse tabiki bu eskiden giris cikis yaptigim ulkeleri inceleyecekleri anlamina geliyor ama bunu baska bir yolla zaten tespit ediyorlarsa o zaman yeni alinacak bir pasaportta is gorur yani olay tamamen konsoloslugun amacladigi seye gore degisir
Daha önce yazdığımı okumamışsınız.Sallama numara yazan direk elenecek.Başvurusu kabul edilmeyecek.Pasaport numarası istemelerindeki amaçların biri birden fazla olan, başkalarının haberi olmadan başvuruları engellemek.
Burada yazılanları bir okuyun.
-
@maestro Bu sekilde diplomalarin kontrol edilmesine cok sevindim ama galiba herkesi kontrol edemiyor olacaklarki halen gozume carpan bazi diplomasizlar var ama oda ortaya cikar bi gun.Diger konu konsoloslugun pasaport numaralarini kontrol edecek olmasi;Umarim olur ,sahsen ben tapu gibi saglam Fransiz pasaportumla basvurdum rahatim.
-
Günaydın arkadaşlar süre azalıyor heyecan dorukta :)umarım forumdan birçok kişiye çıkar ben eğer kazanamaz isem yıl sonu B1 B2 vizesi ile gitmeyi düşünüyorum hemgezer görürüm hemde kalma yollarını ararım bu şekilde gelmek isteyen var ise gezi amaçlı haberlesebilir beraber gidip güzel bir macera yaşayabiliriz

-
günaydın millet
-
@nightwalker Anladim .Yani insallah kontrol ederler boylece haksizligin onune gecmis olurlar.Evet daha onceki mesajinizi okumamistim.Tesekkurler bilgi icin
-
Zaman azaldıkça hararet de başladı buralarda. Yine söylemeden geçemeyeceğim ihtimalleri herkes biliyor, herkes bana göre az ya da çok üzülecek çıkmadığında. Şöyle bir söz var çok severim kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin. Vazgeçmeyenler elbet bir gün kazanacak

@haymatlos_ günaydınlar
Benzer Başlıklar
159
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k