dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
-
@codeko Merhaba. Asıl talihli olan anneniz ya da süreci takip eden sizseniz siz öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
-
@Ekto-Oktan umarım kasımdaki senato seçimini ezici bir çoğunlukla kaybeder
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2021 Bekleme Odası
-
@fleux ahh bankalar...yanlız değilsin
-
AgeGuns söyle bir yorum yapmıs ibrahim o yoruma istinaden ben yazdım.
Hatta sistem o kadar aptalca ki , bir doğruma yok , ve hatta hatta insanlar o kadar salak ki , lise diploması olmamasına ramen başvuran mı dersin , pasaport numarası sallayan mı dersin , ne yazikki oto kontrol yok . -
@vulture Türkiye'de yalnızca Ankara'daki konsoloslukta mülakat gerçekleşiyor. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda vize ofisi gibi bir yer yeterli olmayacaktır ve Ankara'ya gitmen gerekecektir diye düşünüyorum. KKTC zaten uluslararası alanda tanınmadığı için çok yüksek ihtimalle mülakat gibi işleri Türkiye'de halletmen gerekeceğini düşünüyorum. Yüksek ihtimalle de böyledir, ancak bunu KKTC'den kazanmış birini bulup ona sormak veya ulaşması kolaysa KKTC'deki vize ofisini arayıp Green Card işlemleri ile ilgilenip ilgilenmediklerini sormak gerekir emin olmak için.
-
@TughanTug Haklısınız. En iyisi arayıp KKTC ofisini oradan öğrenmek olacaktır. Ben de bu soruyu sorarken şunu düşündüm. Bir dönem Tr ile USA arasında bir anlaşmazlık olmuş ve sonucunda da insanlar KKTC ye gidip vize başvurusu yapmıştı. Ondan yola çıkarak böyle bir düşünce oluştu bende. Vize ile GC farklı değerlendiriliyor olabilir. Dediğiniz gibi en iyisi arayıp sormak.
Teşekkür ederim. -
@vulture Bence de en iyisi o olur. Yardımcı olabildiysem ne mutlu, rica ederim

-
@ibrahimasar Hocam gurbette keşke tek derdiniz bu olsa, ben İngiltere'de yaşıyorum. Buradaki Türk topluluklar ciddi olarak sorunlu. Hani Türkiye'deyken herkes seni uyarır "aman Türklerden uzak dur" derler ya, işte onu yaşamadan anlamak çok zor gurbet ellerde.
Tabi çok acı bir tabir bu "Türklerden uzak dur" cümlesi, yani niye uzak duralım gurbette biz bize yardım etmeyeceksek kim edecek değil mi? Ama emin olun özellikle gruplar uzak dursun sizden. Çünkü yardım adı altında çevirdiklerini bir görseniz, bizim burada kaç kişiyi zor duruma düşürdü bu gruplar, kaç kişiyi Türkiye'ye dönmeye mecbur bıraktılar. Bir de bir süre sonra yolunu bulup ilerleyecek insanları üç kuruşluk işlere mahkum edip psikolojilerini bozdular insanların.
Haricinde halim selim bir kaç aile düzgün birilerini bulup çevrenizi ona göre kısıtlamak en güzeli. Özellikle de "burada yenisiniz; size ev bulalım, ihtiyacınızı karşılayalım, bir işe sokalım, senin mesleğin buydu değil mi, bak seni şununla tanıştıralım, bak şu iş var bunu senin alanın yapalım birlikte bunu, vb." diyen, arada bir arayıp hal hatır soran etkinlik kasan tiplerden/gruplardan uzak durmak gerekir.
-
bu "Türklerden uzak dur" lafı turklerin oldugu her yerde gecerli. Son 15-20 yılda kültürümüzde ve aile yapımızda çok şeyler değişti.Anne babaya saygıdan tut komşuluk ,dostluk ,kardeşlik degerleri kökten yok oldu.kişiler arası ilişkiler menfeat oranlarıyla kuruldu.menfeati yoksa selam bile verilmez oldu.yani uzun lafın kısası her şey paraya dayandı.bu laf ta oradan çıktı..
-
@ibrahimasar
22 yıldır "Green Card" çekilişine katılan (aralar da katılamadığım yıllar oldu)2000 yılında New York'a gitmiş, DV-2005'i kazanmış ancak case numarası CURRENT olmadığı için
Ankara'ya görüşmeye dahi gidememiş biri olarak İbrahim beye kesinlikle katılıyorum...hani bir laf vardır "Hiç ölmeyecekmiş gibi Dünya'ya, yarın ölecekmiş gibi Ahirete çalış"
benim felsefem de bu ;
Bugün Amerika'ya gidecekmiş gibi planlar yapmak, hiç gitmeyecekmiş gibi işimize gücümüze bakmak....şans ve ihtimal konusuna gelince ;
Haftada 2 gün oynanan Sayısal Loto'yu kazanma ihtimali 14 milyon da 1 !
Yılda 1 kez düzenlenen Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye kazanma ihtimali 10 milyon da 1 !
Yılda 1 kez düzenlenen "Green Card Lottery" kazanma ihtimali yüzde 1 !herkese bol şans, kalın sağlıcakla...
İzmir'den selamlar, saygılar... -
@Mustafa34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar benim durumumda aynı abi denklik vermeyince imza yetkim olmuyor dolayısı ile makine mühendisi olarak çalışamıyorum 3 sene yabancı mühendis olarak çalıştım baktım imza yetkisi yok şirket devlet hibesi almak için başka mühendise ihtiyaç duyuyor çıkmak zorunda kaldım ve katnakçı olarak çalışıyorum İngilizce ve almanca var ama tek başına bunlarda işe yaramıyor Türkiyeye bu mağduriyete intihar edenler oldu kimseden çıt çıkmadı özel üniversiteler boş kalmasın dışarıya para gitmesin diye böyle bir şey yaptılar oysa avrupada okumak ücretsiz ve ben Avrupa Birliği başarı bursu ile okudum ağlarmısın gülermisin inan bende bilemiyorum
Belki gözden geçirmişsinizdir ancak yine de yazayım istedim. Almanya'da yüksek lisans veya mavi kart ile bir işe kabul almayı deneseniz nasıl olur?
Ben sizin tecrübe ettiğiniz gibi Türkiye'de böyle bir aptallığa maruz kalsaydım muhtemelen gitmek için şu an gösterdiğim çabadan fazlasını göstermiş olurdum
-
@thestars, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Foruma üye sayısı: 8.1k
Bu konuya mesaj gönderi sayısı: 16.3k
2020 Tüm Türkiye'den GreenCard çıkan sayısı : 2700
Aktif forum üyelerinden GC kazanan sayısı : <10
Çıkma ihtimali : %1 ile %1.1 arası..
Forumda geyik yapanlara çıkma ihtimali : %0.00125Yapılan geyikler, gidince şu işi yapacağım diyenler, X eyaletinde çalışacağım deyip deli gibi gece güdüz Amerika rüyasıyla yanıp tutuşanlar... BİRAZDAN ÇOK DAHA FAZLA ABARTMIYOR MUSUNUZ ? Bakın üzülürsünüz!! Yapmayın akışına bırakın..
Bu nasıl bir şey biliyor musunuz ?
Başvuruyu yapacaksın, başvurduğunu unutacaksın.. Sonuç gecesini bile unutacaksın, sonuçlardan 1 ay sonra dur lan ben GC'ye başvurdum bi bakayım diyeceksin. Pat diye çıkacak..!!
Böyle gece gündüz istemekle olsaydı... Peh bro.. Hayat bi'gün o gün bu gün bro!! Anı yaşa.
Söylediklerinizi hepimiz anlıyoruz ve hepimiz ihtimallerin farkındayız. Tekrar tekrar söylemek hiçbir şey değiştirmeyecek niyetiniz iyi de olsa. Ki eminim niyetiniz iyidir, kötü niyetle hareket ettiğinizi düşünmüyorum ancak birkaç kere söylemek yeterli bunları.
Bir insanın dünyaya gelme ihtimalini biliyor musunuz? Sizin siz olmanız için geçmeniz gereken aşamalardaki ihtimalleri? Milyonlarca sperm arasından birinci olmanız gerekiyor öncelikle. Sırf bu milyonda bir ihtimal eder. Sonra hamileliğin, bebeğin beslenmesinin sorunsuz 9 ay boyunca devam etmesi gerekiyor, rahimde oluşabilecek sorunları saymıyorum bile. Bu süreçte boynunuza göbek bağı dolanabilir, mesela benim olmuş. Göbek bağı dolaşımı sebebiyle boğularak ölecekken sezaryen ile alınmışım. Tabii bu sırada doğumun komplikasyonsuz gerçekleşmesi gerekiyor. Şu sürecin başarılı olarak gerçekleşme ihtimali milyonda birden çok daha düşük.Bu yalnızca bir örnek, günlük hayatta dahi etrafımıza baktığımızda %1'den daha düşük oranda ihtimallerin her an başarıya ulaştığını görebiliriz. Biz heyecanla ve merakla bekliyoruz. Bu çekilişi unutan da, her gün şafak sayan da bence kendine göre haklı. Kişisel bir şey bu, insanların heyecanını nasıl yaşadığıyla ilgili bir şey. İyi niyetinizi, kimsenin çok da üzülmemesi gerektiğini düşündüğünüzü görebiliyorum ancak bunu tavsiye olarak bir kere söylemek yeterli bence. Benden büyüksünüz, bu söylediklerimi okursanız lütfen saygısızlık olarak algılamayın.
İnsanlar umut etmek istiyor, umut etmeye ve olumlu düşünmeye hasret bir toplum olduk çünkü artık iyice. Artık her sözümüz gerilim, her yanımız tartışma, ötekileştirme dolu. Bir nebze olsun insanlar bazı şeyleri umut edebiliyorsa bunu yok etmemek gerekir. Çünkü o ümidin sonunda olumsuzluk da olsa kişi bunu yaşayarak tecrübe edecek. Benim ilk başvurumda böyle oldu. "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
Uzun yazı için kusura bakmayın şimdiden...
-
@tanti, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@thestars, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Foruma üye sayısı: 8.1k
Bu konuya mesaj gönderi sayısı: 16.3k
2020 Tüm Türkiye'den GreenCard çıkan sayısı : 2700
Aktif forum üyelerinden GC kazanan sayısı : <10
Çıkma ihtimali : %1 ile %1.1 arası..
Forumda geyik yapanlara çıkma ihtimali : %0.00125Yapılan geyikler, gidince şu işi yapacağım diyenler, X eyaletinde çalışacağım deyip deli gibi gece güdüz Amerika rüyasıyla yanıp tutuşanlar... BİRAZDAN ÇOK DAHA FAZLA ABARTMIYOR MUSUNUZ ? Bakın üzülürsünüz!! Yapmayın akışına bırakın..
Bu nasıl bir şey biliyor musunuz ?
Başvuruyu yapacaksın, başvurduğunu unutacaksın.. Sonuç gecesini bile unutacaksın, sonuçlardan 1 ay sonra dur lan ben GC'ye başvurdum bi bakayım diyeceksin. Pat diye çıkacak..!!
Böyle gece gündüz istemekle olsaydı... Peh bro.. Hayat bi'gün o gün bu gün bro!! Anı yaşa.
Bozuk plak gibi sürekli aynı terane. Sanane derler adama. Kendi adına sevin veya üzül ötede.
Nasıl ki biz %1 çıkma ihtimali olan bir çekilişe başvuruyorsak, hayal kuran, umut eden hepimizin arasında büyük hayal kırıklığı yaşayacak olan %1'lik bir kesim de olabilir.
%99'umuz bu uyarıların/hatırlatmaların farkındayız, çok hayal kursak da çıkmayınca o denli hayal kırıklığı yaşamayacağız belki ama herkes böyle olmayabilir, bu uyarıyı okumak birilerine faydalı olabilir.
Bana kalırsa bu hatırlatmalara kimse kızmamalı, uyarıları kimse şahsi algılamamalı veya bunlardan ötürü aptal yerine konduğunu düşünmemeli.
Hele sana ne hiç dememeli sayın @tanti .
Çok zeki bir öğrencisinizdir. Size çok basit gelen bir şeyi öğretmenin defalarca anlatmasından bıkıp bu bıkkınlığınızı öğretmene dile getirirsiniz. Senin buna ihtiyacın olmayabilir ama yanındaki arkadaşının ihtiyacı var der.
Bir başka konuda da o arkadaşınız sizden daha iyidir. Çok zeki olan doktor olur örneğin, diğeri de doktorun kullandığı arabaya bakım yapan iyi bir usta olur. Bir şekilde birbirimizi tamamlarız.
Forumda, anonim olmadan toplum içinde, hep bir aradayız. Bazen sıkıcı gelse de farklı sesler olmalı.
-
@azuleverde, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@tanti, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@thestars, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Foruma üye sayısı: 8.1k
Bu konuya mesaj gönderi sayısı: 16.3k
2020 Tüm Türkiye'den GreenCard çıkan sayısı : 2700
Aktif forum üyelerinden GC kazanan sayısı : <10
Çıkma ihtimali : %1 ile %1.1 arası..
Forumda geyik yapanlara çıkma ihtimali : %0.00125Yapılan geyikler, gidince şu işi yapacağım diyenler, X eyaletinde çalışacağım deyip deli gibi gece güdüz Amerika rüyasıyla yanıp tutuşanlar... BİRAZDAN ÇOK DAHA FAZLA ABARTMIYOR MUSUNUZ ? Bakın üzülürsünüz!! Yapmayın akışına bırakın..
Bu nasıl bir şey biliyor musunuz ?
Başvuruyu yapacaksın, başvurduğunu unutacaksın.. Sonuç gecesini bile unutacaksın, sonuçlardan 1 ay sonra dur lan ben GC'ye başvurdum bi bakayım diyeceksin. Pat diye çıkacak..!!
Böyle gece gündüz istemekle olsaydı... Peh bro.. Hayat bi'gün o gün bu gün bro!! Anı yaşa.
Bozuk plak gibi sürekli aynı terane. Sanane derler adama. Kendi adına sevin veya üzül ötede.
Nasıl ki biz %1 çıkma ihtimali olan bir çekilişe başvuruyorsak, hayal kuran, umut eden hepimizin arasında büyük hayal kırıklığı yaşayacak olan %1'lik bir kesim de olabilir.
%99'umuz bu uyarıların/hatırlatmaların farkındayız, çok hayal kursak da çıkmayınca o denli hayal kırıklığı yaşamayacağız belki ama herkes böyle olmayabilir, bu uyarıyı okumak birilerine faydalı olabilir.
Bana kalırsa bu hatırlatmalara kimse kızmamalı, uyarıları kimse şahsi algılamamalı veya bunlardan ötürü aptal yerine konduğunu düşünmemeli.
Hele sana ne hiç dememeli sayın @tanti .
Çok zeki bir öğrencisinizdir. Size çok basit gelen bir şeyi öğretmenin defalarca anlatmasından bıkıp bu bıkkınlığınızı öğretmene dile getirirsiniz. Senin buna ihtiyacın olmayabilir ama yanındaki arkadaşının ihtiyacı var der.
Bir başka konuda da o arkadaşınız sizden daha iyidir. Çok zeki olan doktor olur örneğin, diğeri de doktorun kullandığı arabaya bakım yapan iyi bir usta olur. Bir şekilde birbirimizi tamamlarız.
Forumda, anonim olmadan toplum içinde, hep bir aradayız. Bazen sıkıcı gelse de farklı sesler olmalı.
Teşekkürler ama bu kadar uzunca mesajınız benim için bir anlam ifade etmiyor. Hala bozuk plak etkisi. Oturup sayacak değilim hatırladığım en az 4/5 aynı tarz mesaj var ve ben ilk mesajında bu tepkiyi vermedim. Burada herkes çıkmama ihtimalinin çok fazla olduğunu biliyor zaten.
Farklı sesler olmalı, farklı sesleri sıradanlaştırmamalı.
-
Arkadaşlar %0.001 çıkma ihtimali bile insanı mutlu ediyor umutlandırıyor o yüzden isteyen istediğini yazabilir. (Saygı ve sevgi dilinde) 10 yıldır her çekilişe katılan arkadaşlar bile hala ilk başvuru heyecanı ve umudu var o yüzden kasmayın ve %'lik hesap yapmayın kimseye fayda sağlamaz kafa yormaya değmez.
-
@azuleverde, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Mustafa34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar benim durumumda aynı abi denklik vermeyince imza yetkim olmuyor dolayısı ile makine mühendisi olarak çalışamıyorum 3 sene yabancı mühendis olarak çalıştım baktım imza yetkisi yok şirket devlet hibesi almak için başka mühendise ihtiyaç duyuyor çıkmak zorunda kaldım ve katnakçı olarak çalışıyorum İngilizce ve almanca var ama tek başına bunlarda işe yaramıyor Türkiyeye bu mağduriyete intihar edenler oldu kimseden çıt çıkmadı özel üniversiteler boş kalmasın dışarıya para gitmesin diye böyle bir şey yaptılar oysa avrupada okumak ücretsiz ve ben Avrupa Birliği başarı bursu ile okudum ağlarmısın gülermisin inan bende bilemiyorum
Belki gözden geçirmişsinizdir ancak yine de yazayım istedim. Almanya'da yüksek lisans veya mavi kart ile bir işe kabul almayı deneseniz nasıl olur?
Ben sizin tecrübe ettiğiniz gibi Türkiye'de böyle bir aptallığa maruz kalsaydım muhtemelen gitmek için şu an gösterdiğim çabadan fazlasını göstermiş olurdum
O mühendis ben değilim, arkadaşım olan biri. Libyada bizim Makina İkmal Şefiydi. Çeşitli avrupa ülkelerine gidiyor zaten.
Haa Mustafaya dedin azule.. Olabilir.. Kanada için de olabilir..
-
Benim en çok dikkatimi çeken bekleme odasında sadece bir kişinin kazanıp öbür kazananların dışardan gelmesi... Bekleme odasında kiler seneye kaldık deyip formu terk ederken hüzünlü bir şekilde dışardan biri gelip 59 bindeyim ds formunu ne zaman yollamalıyım diyor.. 59 bine olmasa da öbür kazananlara çok imreniyorum
-
@LordBolton onlarda işte hiç bi bilgisi yokken başvurunun ücretsiz olmasından dolayı başvuru yapmış olmak için başvuranlar

-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
AgeGuns söyle bir yorum yapmıs ibrahim o yoruma istinaden ben yazdım.
Hatta sistem o kadar aptalca ki , bir doğruma yok , ve hatta hatta insanlar o kadar salak ki , lise diploması olmamasına ramen başvuran mı dersin , pasaport numarası sallayan mı dersin , ne yazikki oto kontrol yok .O arkadaşın yazdığı ve alıntı yaptığınız hususta haklı.
Çekilişte senin numarandan önce belki mülakata gidecek, belki sana ve bana sıra gelemeyecek.
Hak etmediği ve dürüstce davranmadığı halde böyle yalan bilgilerle bu işe girişmesi sonucunda; senin ve benim hakkımızı kaybetmemize neden olacak kişileri eleştirmesinde ben yanlış görmedim -
@semavi Kadir abi hem kültürlü hem de olaylara real yaklaşıp, insanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Din, ırk ayrımı yapmadan; herkesi olduğu gibi kabul edip samimiyeti ve değerleri korumaya çalışan, bize nasıl tecrübe ve deneyim katarın hesabını yapan bir abimiz. Olaylara spesifik bakmayı, bakmalıyızı topluma aktaran kişi. İyi ki varsın abicim! Belki yakın tarihte görüşürüz temelliğiyle.
-
@LordBolton altına imzamı atıyorum
sürekli sohbet halinde olanlar sessizce forumdan uzaklaşıyor, kazananlar yerlerini doldurmaya başlıyor 
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@LordBolton altına imzamı atıyorum
sürekli sohbet halinde olanlar sessizce forumdan uzaklaşıyor, kazananlar yerlerini doldurmaya başlıyor 
valla 6 haziranda çıkmazsa bile ben forumdan uzaklaşmam muhtemelen
aksine daha çok para biriktirmek için bir senem daha var mantığıyle bakarım muhtemelen 
Benzer Başlıklar
169
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum