@thestars, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Foruma üye sayısı: 8.1k
Bu konuya mesaj gönderi sayısı: 16.3k
2020 Tüm Türkiye'den GreenCard çıkan sayısı : 2700
Aktif forum üyelerinden GC kazanan sayısı : <10
Çıkma ihtimali : %1 ile %1.1 arası..
Forumda geyik yapanlara çıkma ihtimali : %0.00125
Yapılan geyikler, gidince şu işi yapacağım diyenler, X eyaletinde çalışacağım deyip deli gibi gece güdüz Amerika rüyasıyla yanıp tutuşanlar... BİRAZDAN ÇOK DAHA FAZLA ABARTMIYOR MUSUNUZ ? Bakın üzülürsünüz!! Yapmayın akışına bırakın..
Bu nasıl bir şey biliyor musunuz ?
Başvuruyu yapacaksın, başvurduğunu unutacaksın.. Sonuç gecesini bile unutacaksın, sonuçlardan 1 ay sonra dur lan ben GC'ye başvurdum bi bakayım diyeceksin. Pat diye çıkacak..!!
Böyle gece gündüz istemekle olsaydı... Peh bro.. Hayat bi'gün o gün bu gün bro!! Anı yaşa.
Söylediklerinizi hepimiz anlıyoruz ve hepimiz ihtimallerin farkındayız. Tekrar tekrar söylemek hiçbir şey değiştirmeyecek niyetiniz iyi de olsa. Ki eminim niyetiniz iyidir, kötü niyetle hareket ettiğinizi düşünmüyorum ancak birkaç kere söylemek yeterli bunları.
Bir insanın dünyaya gelme ihtimalini biliyor musunuz? Sizin siz olmanız için geçmeniz gereken aşamalardaki ihtimalleri? Milyonlarca sperm arasından birinci olmanız gerekiyor öncelikle. Sırf bu milyonda bir ihtimal eder. Sonra hamileliğin, bebeğin beslenmesinin sorunsuz 9 ay boyunca devam etmesi gerekiyor, rahimde oluşabilecek sorunları saymıyorum bile. Bu süreçte boynunuza göbek bağı dolanabilir, mesela benim olmuş. Göbek bağı dolaşımı sebebiyle boğularak ölecekken sezaryen ile alınmışım. Tabii bu sırada doğumun komplikasyonsuz gerçekleşmesi gerekiyor. Şu sürecin başarılı olarak gerçekleşme ihtimali milyonda birden çok daha düşük.
Bu yalnızca bir örnek, günlük hayatta dahi etrafımıza baktığımızda %1'den daha düşük oranda ihtimallerin her an başarıya ulaştığını görebiliriz. Biz heyecanla ve merakla bekliyoruz. Bu çekilişi unutan da, her gün şafak sayan da bence kendine göre haklı. Kişisel bir şey bu, insanların heyecanını nasıl yaşadığıyla ilgili bir şey. İyi niyetinizi, kimsenin çok da üzülmemesi gerektiğini düşündüğünüzü görebiliyorum ancak bunu tavsiye olarak bir kere söylemek yeterli bence. Benden büyüksünüz, bu söylediklerimi okursanız lütfen saygısızlık olarak algılamayın.
İnsanlar umut etmek istiyor, umut etmeye ve olumlu düşünmeye hasret bir toplum olduk çünkü artık iyice. Artık her sözümüz gerilim, her yanımız tartışma, ötekileştirme dolu. Bir nebze olsun insanlar bazı şeyleri umut edebiliyorsa bunu yok etmemek gerekir. Çünkü o ümidin sonunda olumsuzluk da olsa kişi bunu yaşayarak tecrübe edecek. Benim ilk başvurumda böyle oldu. "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
Uzun yazı için kusura bakmayın şimdiden...