K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@lordgaladriel su an icin bir bilgi yok diye biliyorum benim randevuda 12sinde birseyler ogrenirsen haber verirmisin lutfen?
-
@lordgaladriel böyle birsey olursa konsolosluk sizi bilgilendirir.
-
merhaba herkeze benimde 29 haziranda randevum vardı az önce iptal oldu 10 temmuza aldım k1 vize sahipleri randevunuzu yeniden kontrol edin iyi günler
-
Tekrar iptal ettiler ....
-
@Ali-Naci-Okay sizin mülakatınız 12 hazirandamıydı?
Hangi konsoloslukta mülakata girecektiniz
K1 vizesi 22 nisan executive order kararlarından etkilenmiyordu, o zaman temmuz ayına kadar konsolosluklar kapalı olacak sanırım -
@Muhtaradana evet 12 haziranda ankarada .Bu executive order kararindan kaynakli degil covid-19 dan kaynakli oldugu soylendi ais sitesinde yaziyor son haberlerde
-
@Ali-Naci-Okay tamamdır teşekkür ederim, bizde 3 temmuz gibi hem göçmen olmayan hem göçmen vize görüşmelerinin tekrar başlamasını bekliyoruz, umarım süreç daha fazla uzamaz
-
@Muhtaradana Rica ederim. Aynen bu 2 oldu benim iptal oluyor umarim bu son olur. Bol sans hersey istediginiz gibi olsun.
-
Selamlar @crazycells ve forum sakinleri gecenin bu saatinde aklima bir soru takildi.
Whatsapp ve Instagramdaki yada diger programlardaki nisanlimizla konusmalarimizin ciktisini nasil almamiz lazim? 2 senelik konusma kayitlari sayfalarca tutacak. siz nasil yaptiniz?
-
@Umutcum, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Selamlar @crazycells ve forum sakinleri gecenin bu saatinde aklima bir soru takildi.
Whatsapp ve Instagramdaki yada diger programlardaki nisanlimizla konusmalarimizin ciktisini nasil almamiz lazim? 2 senelik konusma kayitlari sayfalarca tutacak. siz nasil yaptiniz?
bir word belgesine butun yazismalari yapistirin, gerekirse iki "column" haline getirin ve yazi boyutunu okunabilecek en minimuma getirmeye calisin. Onlu arkali da ciktisini aldiniz mi, cikan sayfa sayisini bayagi indirmis olacaksiniz.
-
@Umutcum merhaba, tamamını çıkartmanıza gerek yoktur bence.
Ben farklı tarihlerden biraz seçip götürmüştüm tamamını yazdırmamıştım sorun çıkmadı -
Bu ileti silindi! -
Merhaba arkadaslar, ds160 formunda Pasaport issued by diye bir soru var, city secenegi veriyor sadece. benim pasaportumda pasaport verilen makam kisminda sehir degil ilce yaziyor sadece. Istanbul degil, veren makam beylikduzu... gibi. Ama formda "city" dedigi icin beylikduzu olur mu? istanbul yazsam pasaport sayfamda istanbul yazmiyor hatami yapmis olurum bilemedim, ne yazmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim sevgiler...
-
@Jossie, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaslar, ds160 formunda Pasaport issued by diye bir soru var, city secenegi veriyor sadece. benim pasaportumda pasaport verilen makam kisminda sehir degil ilce yaziyor sadece. Istanbul degil, veren makam beylikduzu... gibi. Ama formda "city" dedigi icin beylikduzu olur mu? istanbul yazsam pasaport sayfamda istanbul yazmiyor hatami yapmis olurum bilemedim, ne yazmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim sevgiler...
pasaportta yazdigi gibi yazabilirsiniz, bir problem olmaz.
-
@crazycells tesekkur ederim.
-
Merhaba size büyükelçilikten mail geldi mi? 16 marttan beri hala beklemedeyim
-
Kardesim sen bence ais.uscis Vize sitesine gir bak Ben aldim iki kere randevu iptal oldu simdilik 10 temmuz acil gir bak
-
Birde arkadaslar ben bu 160 formunu doldurdum ama ciktisini almadim nerden tekrar cikti alabilirim
-
Merhabalar benim de mulakat gunum iptal oldu. Sonradan her girip baktigim zamab sisteme uygun randevu gunu yok ankarada diyor. Siz nasil gun alabildiniz ?
-
@el-nino-9 merhaba, maalesef henüz mail gelmedi. Ds-160 doldurdum ama büyükelçilikten mail almadan randevu almak istemedim siz ne durumdasınız?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum