Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
-
@FreeWoRLD daha once yasadigim icin Ilk aklima gelen temizlemek oldu tek yesilkart forum sayfasi olmasin a ragmen ayni sorun devam malesef
-
sn @sedef , desteginiz icin tesekkurler.
(iPhone) Safari ile giris yapamayan tum degerli forum uyeleri, lutfen asagidaki adimlari uygulayiniz;
Sirasiyla;
Ayarlar > Safari > Ileri Duzey > Web SItesi Verileri > Ara: yesilkartforum
Cikan satiri sola kaydirarak silelim ve tekrar foruma giris yapmayi deneyelim lutfen. -
@FreeWoRLD aslinda biz tesekkur ederiz zaman ayirdiginiz icin emeginize saglik
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
(iPhone) Safari ile giris yapamayan tum degerli forum uyeleri, lutfen asagidaki adimlari uygulayiniz;
Sirasiyla;
Cikan satiri sola kaydirarak silelim ve tekrar foruma giris yapmayi deneyelim lutfen.
güncellemeler için teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık. Benim safaride durum bu. Bende Google Chrome’den giriş yapmaktayım
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
@crazycells bilgi için teşekkür ederiz
Lokasyon eklerken koordinat mı yoksa şehir ismi mi girilmesi gerekiyor?
-
@zinos şehir, ilçe yada mahalle girebilirsiniz, yalnız sonra kontrol edin lütfen
Ayrıntılar ⬇️
OSM Harita eklentisi https://yesilkartforum.com/forum/post/130138 -
@fetihy, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
@FreeWoRLD, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
Sirasiyla;
Cikan satiri sola kaydirarak silelim ve tekrar foruma giris yapmayi deneyelim lutfen.güncellemeler için teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık. Benim safaride durum bu. Bende Google Chrome’den giriş yapmaktayım
https://yesilkartforum.com/forum/login adresine girip giris yapabildiniz mi? Yoksa giris yapamadan "Session Mismatch" hatasi mi aliyorsunuz? Bir dener misiniz bu linkle?
-
@crazycells, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
com
Evet hocam böyle bir hata verdi. ilginiz için çok teşekkür ederim

-
@fetihy sayin @fetihy birkac kez sayfayi yenileyip ve hatta cookie/cache'leri temizleyip giris yapmayi dener misiniz?
Forumdaki oturum suresi 14 gun olarak ayarlanmis, o nedenle sifremi hatirla deseniz bile 14 gun gectikten sonra forum yeniden sifre istiyor. Siz de sanirim o nedenle hatayi aliyorsunuz. Dedigim linkten veya siteye ait cookie'leri silerek giris yaparsaniz sorunun cozulmesi lazim.
-
@crazycells, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
@fetihy sayin @fetihy birkac kez sayfayi yenileyip ve hatta cookie/cache'leri temizleyip giris yapmayi dener misiniz?
Forumdaki oturum suresi 14 gun olarak ayarlanmis, o nedenle sifremi hatirla deseniz bile 14 gun gectikten sonra forum yeniden sifre istiyor. Siz de sanirim o nedenle hatayi aliyorsunuz. Dedigim linkten veya siteye ait cookie'leri silerek giris yaparsaniz sorunun cozulmesi lazim.
Hocam teşekkür ederim. Şuan safariden giriş yapabildim 🙏
-
Degerli arkadaslar, sayfalarin tepesindeki navigasyon cubugu ve logo tek bir satirda gorunsun diye bazi ayarlamalar yaptim. Butonlar birbirine yaklasti, lakin hala sorunsuz kullanabiliyor olmaniz lazim. Bu konuda ozellikle dolma parmakli arkadaslarin yorumlarini bekliyorum :) Umarim basilan butonlar karismiyordur...
Forumdaki bazi turkce ceviri sorunlarini ve en alttaki "forum istatistikleri" cubugunu da sonunda duzelttik. Birkac gun icerisinde sayfalarin tepesindeki "sayfa numaralarini" da geri gelecek.
Bunlar disinda gozunuze carpan sorunlar, hatalar varsa lutfen soylemekten cekinmeyin. Bizim gozumuzden kacan hatalar olabilir...
Ayrica "gece modu"yla ilgili istekleriniz varsa lutfen onlari da burada belirtin. Onunla da ilgili ayarlari duzeltebiliriz...
-
Konumu giriyorum halen Konum girin diye yazıyor.. Ulm,Baden Württemberg,Deutschland yazdım yani yoksa ne yazsam güncellenir?
-
benim ki de gözükmüyor tek osmaniyeli olarak gururla sergilenmek isterdim harita da :D
-
@crazycells ali bey ali bey... ekşiden attığım mesaja hala cevap vermediniz :) darılıyorum bakın..
cpanlden veri tabanını kopyalayıp forumu smf yada mybb ye çevirmek için artık çok mu geç ?
bu sciprti daha önce hiç duymamıştım ve eklentiside çok az gibi duruyor , hatta makul bir ücret ile vbulten bile kurula bilir,
zira onların bir sürü eklentisi teması ek özelliği vs. durumları var
sanırım bu sciprt çok yeni ve fazla kaynak yok
-
@HPX, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
Konumu giriyorum halen Konum girin diye yazıyor.. Ulm,Baden Württemberg,Deutschland yazdım yani yoksa ne yazsam güncellenir?
Yazdiginiz adres bicimi forum yazilimi icin standart olmayabilir. Ornegin ben ABD'de standart olan sekilde "Houston, Texas" yazdim, sorunsuz calisiyor. Siz de "Sehir, Ulke" seklinde "Ulm, Germany" ulke adini da Ingilizce yazarsaniz sistem tarafindan algilanacaktir diye dusunuyorum.
-
@Rhonster, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
benim ki de gözükmüyor tek osmaniyeli olarak gururla sergilenmek isterdim harita da :D
“Osmaniye, Türkiye” olarak güncellerseniz algılayacaktır.
-
@knnrn, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
@HPX, içinde söyledi: Forum Güncellemesi Hakkında (15 Mayis 2020)
Yazdiginiz adres bicimi forum yazilimi icin standart olmayabilir. Ornegin ben ABD'de standart olan sekilde "Houston, Texas" yazdim, sorunsuz calisiyor. Siz de "Sehir, Ulke" seklinde "Ulm, Germany" ulke adini da Ingilizce yazarsaniz sistem tarafindan algilanacaktir diye dusunuyorum.
Cevabiniz icin tesekkürler, öylede denedim tekrar algilamadi. Neyse yapcak bisey yok ozaman :D
-
@HPX yukarıda ki dünya basınca seni görüyorum ki harita da
-
@Rhonster yukarıda ki dünyaya basınca osmaniyenin gururu seni görüyorum
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum