Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
-
@yilmaz teşekkürler, benim bir sorum daha var. ürünü müşteriye getirmeden önce ürünü alacağız. peki ürünü almak için market işçisine ne demeliyiz?
-
@Tudaeki, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
@yilmaz teşekkürler, benim bir sorum daha var. ürünü müşteriye getirmeden önce ürünü alacağız. peki ürünü almak için market işçisine ne demeliyiz?
I’m here for Doordash order deyip, müşterinizin ismini söyleyeceksiniz uygulamada yazdığı gibi.
-
@Ryback çok teşekkürler, merak ettiğim bir şeydi :)
-
Son bir iki ay icinde Uber Eats, Doordash, Postmates gibi uygulamalara basvuran oldu mu? Malum olaydan dolayi basvuru kabul ediyorlar mı?
-
korona zamanı delivery los angeles yaparsan ne kazanıyorlar deli bir adam ferdi seyredin
-
bilenler cevaplarsa sevinirim. doordash'i elektrikli bisiklet ile yapanlar varmış. SSN'i aldıktan sonra doordash'e kayıt olup e-bike ile yapmanın önünde bir engel var mı?
-
@travelleth, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
bilenler cevaplarsa sevinirim. doordash'i elektrikli bisiklet ile yapanlar varmış. SSN'i aldıktan sonra doordash'e kayıt olup e-bike ile yapmanın önünde bir engel var mı?
Bir engel gözükmüyor. Fakat bisikletle doordash yapabileceğiniz bölgeler çok kısıtlı. San Francisco, Los Angeles, Vancouver ve Washington D.C şehirleri benim görebildiğim kadarıyla. Tabiki ilk iş olarak buna güvenmenizi tavsiye etmem.
-
@Ryback mesela lyft arabayla yapıldığından bir senelik ehliyet istiyor ya.. o manada sormuştum. amerika'da belli bir süre geçirmemizi talep ediyorlar mıdır acaba diye.. newyork city'de düşünüyorum açıkçası başlangıç için.. orada yapanlar varmış.
-
@travelleth, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
@Ryback mesela lyft arabayla yapıldığından bir senelik ehliyet istiyor ya.. o manada sormuştum. amerika'da belli bir süre geçirmemizi talep ediyorlar mıdır acaba diye.. newyork city'de düşünüyorum açıkçası başlangıç için.. orada yapanlar varmış.
Driving history’ye bakmayacağını düşünüyorum başvuruda bisiklet ile yapacağınızı seçerseniz.
-
@Ryback peki newyork için ne diyorsunuz? yapılamaz mı? yapılabilinir mi?
-
@Ryback peki newyork için ne diyorsunuz? yapılamaz mı? yapılabilinir mi?
New York'ta yapilabilecegini dusunuyorum.
-
@Ryback neden peki? ayrıntı verme şansınız var mı?
-
@Ryback neden peki? ayrıntı verme şansınız var mı?
Tam bilgim yok. Google’da aradım New York’ta yapılıyor gözüküyor. Sizin yapmanıza bir engel gözükmüyor.
-
@travelleth bildigim kadariyla bazi sehirlerde e-bike'lar "motorized vehicle" olarak degerlendiriliyor ve kullanmak istiyorsaniz bir ehliyet ve bisiklet icin "registration sticker" gerekiyor. Bilginize...
Bulundugunuz bolgenin yasalarina uygun davrandiginiz surece delivery konusunda bir sorun cikacagini sanmiyorum.
-
@crazycells peki new york city'de bu konudaki kuralları biliyor musunuz? bildiğim kadarıyla siz orada yaşıyorsunuz da..
-
@crazycells peki new york city'de bu konudaki kuralları biliyor musunuz? bildiğim kadarıyla siz orada yaşıyorsunuz da..
evet, New York'ta yasal cunku pek cok teslimat yapan kisi bunlari kullaniyor. Hatta gecmis yillarda haberlere konu olmustu, cunku uzun bir sure yasakti bunlarin kullanilmasi.
Fakat DMV'den bisikletinize ruhsat almalisiniz.
https://dmv.ny.gov/registration/electric-scooters-and-bicycles-and-other-unregistered-vehicles
suradan bakin isterseniz
-
@crazycells cevabınız için teşekkür ederim. peki bir şey sormak istiyorum. internetten e-bike'ları araştırdığımda türkiye'de genel olarak kullanılan motorsiklet görünümlülerin aksine bildiğimiz bisiklet gibiler. yani şarjlı kullanıyorsun, şarjı bitince normal bisiklet olarak pedallarla da sürebiliyorsun. paket servis yapanlar bisikletlerinin güvenliğini nasıl sağlıyorlar? yani bir apartmana paket servis götürdük, bisikleti kaldırıma bırakıp çıksan çalınma ihtimali çok yüksek.
-
Bir youtuber defalarca bisiklet çaldırdığından bahsetmişti. Youtube da ararsanız bulursunuz sanırım. Kişisel fikrim.. delivery işlerini araba harici yapmak çok zor olur. İçecek taşınma da olsun, büyük paketler ve de aynı anda birden çok sipariş alamamak... Çalınma olasılığı da çok yüksek..
-
@travelleth Sizin bahsettiğiniz gibi bisikleti ile ubereats yapan bir youtube kanalı var. Bisikleti nasıl bıraktığını, ne sıklıkla order aldığını veya büyük siparişleri nasıl taşıdığını görmeniz açısından faydalı olabileceğini düşünüyorum.
Kanal sahibi : Eddie Benitez
-
@Cupzen çok teşekkür ederim, inceleyeceğim kesinlikle :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum