Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k
  • Yasaklı

Her sene, acaba diyip duruyorum. bu 8. başvurum. Hem yaş geçmemesi adına hem de bazı özel sebeplerden dolayı çıkması için ideal sene bu sene benim için. 05.05 olmadı 06.0.6 bekleriz. Yeter ki çıksın :)

• @alpecino ben bu konuyu o bakımdan sormadım !bu kadar sığ düşünmeye gerek yoktu müdahale edemeyeceğiniz şeylerle böbürlenmek bana saçma geliyor.Yine de saygı duyarım.

• Doları da çok kafaya takmamak lazım nitekim Merkez Bankası "şakkadanak bi 10 milyar dolar satarsa herkes bir şaşırır böyle ne oluyor diye bakarlar, hani rezervleri yoktu derler, demek ki rezervleri varmış derler. Sonra onlar bunu düşünürken şaaaakkk bi 10 milyar daha, sonra şaaakkk bi 10 milyar daha. Çil yavrusu gibi dağılırlar." :)

Referans:
    https://www.youtube.com/watch?v=8ogq5XJ4ueY

• Bu ileti silindi!

• @Uğur-Sözcü, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

can vatandaşı

Fazla etmiyor ki. 4,17x1,7 = 7,089...

• @katafalk Şansın çok daha yüksek olduğu ilk yıllarda 97 ya da 98 de mektupla ilk başvurumu yapmıştım. Çıkmamıştı. O tarihten sonraki ilk başvurumu 2016 da yaptım. Şansım konusunda pek değişen bir şey olmadı sanırım. :)

• @mydream Gece gece güldürdün allah'da seni güldürsün...

• @Selim-Kocer, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Kennedy 1961 yılında Almanya seyahatinde ki bir konuşmasında derki” bundan 2000 yıl önce Roma imparatorluğu vatandaşı olmak bir böbürlenmeydi(ayrıcalıktı) şimdi ise Berlin’li olmak bir böbürlenmedir.” Şimdi acaba diyorum böbürlenmek için yada ayrıcalıklı olmak için hangi ülke vatandaşıyım demek etkilidir?Tabiki bu forumda olduğum için yaşam standartları büyük ekonomisiyle Amerika kesinlikle ağır basıyor.Sizin görüşlerinizde önemli haliyle Saygılar.Hayallerinizin gerçek olması dileğiyle.

Su an Romalilardan nasil super guc olarak bahsediliyorsa, bundan yillar sonra da ABD icin super guc idi denilecektir...

• @crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@Selim-Kocer, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Kennedy 1961 yılında Almanya seyahatinde ki bir konuşmasında derki” bundan 2000 yıl önce Roma imparatorluğu vatandaşı olmak bir böbürlenmeydi(ayrıcalıktı) şimdi ise Berlin’li olmak bir böbürlenmedir.” Şimdi acaba diyorum böbürlenmek için yada ayrıcalıklı olmak için hangi ülke vatandaşıyım demek etkilidir?Tabiki bu forumda olduğum için yaşam standartları büyük ekonomisiyle Amerika kesinlikle ağır basıyor.Sizin görüşlerinizde önemli haliyle Saygılar.Hayallerinizin gerçek olması dileğiyle.

Su an Romalilardan nasil super guc olarak bahsediliyorsa, bundan yillar sonra da ABD icin super guc idi denilecektir...

Tarihte, her yükselişin bir çöküşü vardır.
    Geçmişe göz attığımızda bir yığın örnekleri görüyoruz.
    Sorun şu ;ne zaman batacak?
    Batan geminin içinde mi ,dışında mı olacağız yada görebilecekmiyiz

• ⭐⭐

sanırım haziranda amerika uçuşları açacakmış şu yalaka doktor söyledi 15 i gibi diyor

• @kartalveat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Yakin gelecekte ABD'ye bir sey olacagini sanmiyorum :) Ben daha cok 400-500 yillik bir zamandan bahsediyordum ... oncesinin garantisini veremem :D

• ⭐⭐

6 hazirandan ileriye atmazlar değil mi tarihi

@kartalveat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Yakin gelecekte ABD'ye bir sey olacagini sanmiyorum :) Ben daha cok 400-500 yillik bir zamandan bahsediyordum ... oncesinin garantisini veremem :D

ohh!!! iyi haber :)
    Bizim reis gibi orada bir kabile reisi çıkmazsa , şimdilik sorun yok demektir. :)
    nasıl olsa 300 yıl yaşamayız ailecek

• @Bahadır-Kükrer Amin. Hepimizi güldürsün. :)

@kartalveat, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Verdigimiz greencard karari bizi cocuklarimizi ve muhtemelen torunlarimizi etkiler....

Sonrasini Torunlar dusunsun...

Hayat kisa...

• @crazycells ben şuanda amerikanın dışında dünyaya bilim teknoloji müzik kültür verebilecek başka süper güç görmüyorum.Çin kopyala yapıştır yapar bir tane müzisyenini tanımayız,rusya başında ki reis de aynı baskıcı toplumlarda eğitim sanat bilim vs çıkmaz çıkmamıştırda.Açın bakın Osmanlı,Roma bilakis Emeviler Persler bu toplumlar dünyaya bir elin parmağını geçmiyecek sanatcılar bilim insanları verdi.Fransada bir labaratuarda röportaj esnasında bilim adamları cezayirli tunuslu faslıydı bu adamlar neden üşkelerinde bilim yapmıyordu bakmak irdelemek lazım.Göçmenler değil mi apple çıkaran vs demek istediğim.Ocu bucuyum demeyle yol alınmıyor.Almanyada ki aşıyı bulmak için çalışan iki bilim insanı göçmenler karı koca covid aşısı için bir sürü teklif aldılar neden Türkiyede değiller?

• ⭐⭐

Almanyada Fransada bilimci olmussun sanatcı olmussun onemli degil. Müslüman diye bahane ediyolar... kahveyi tariyorlar nazi içerde alevi ve kürtler öliyor. Karakafa ölsünde kim ölürse ölsün. Tarihleri tekerrürden ibaret.Piyanist filmini izle. Atatürk zamanında 3.Reichten kaçıp gelen mühendisleri bir oku.Corona ayagına nazi mitingi yapiyolar suan. Birtek anglosakson dünyada rahat edilebilinir. Bunun zirvesi de Amerikadir kim ne derse desin lamucimi yok.. Ikıncısı ben cocugum torunum için yaşamıyorum. Bu dünyada yeterince cocuk bebek genc var zaten. Üretmeye gerek yok kendimizi kurtaramamışken engin dert içine girmeye gerek yok.

• @Selim-Kocer, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

ben şuanda amerikanın dışında dünyaya bilim teknoloji müzik kültür verebilecek başka süper güç görmüyorum.

Hoca nasreddin demiş ki "parayı veren düdüğü çalar"
    Dünyaya, dolar üreten ve hakim para birimi yapan ülkeninde tek veya süper güç olarak kalmasından doğal olan bir şey yok.
    Bilim ,teknoloji,müzik, kültür üretmek içinde süper güç olmaya gerek yok sanırım. Yoksa,arkasında destekleyen verileri olmayan fazla iddialı bir söz olur.

• @semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Verdigimiz greencard karari bizi cocuklarimizi ve muhtemelen torunlarimizi etkiler....

Sonrasini Torunlar dusunsun...

Hayat kisa...

Hımm... benden sonra nuh tufan mı diyorsunuz :)

Greencard dediğiniz gibi öncelikli bizi etkilesede ,bir neslin geleceğini belirleyecek ve onlar bırakılacak en iyi armağanlar içinde sayabiliriz.( eğitim,ahlak ,inanç, kök bilinci haricinde)

• @kartalveat Bilimi teknolojiyi sanatı film endüstrisiNi sanayi uzay bilimini üretmek için süper güç olmayan bir ülke söylermisin acaba???Hem dolar üreten ülkeden bahsediyorsun.Parayı veren düdüğü çalar diyorsun ama bu bilimleri yapmak ve servis etmek için süper güç olmaya gerek😀 yok diyorsun?Sanırım ironi yaptın 👍Amaçımız amerikayı böbürlenerek sunmak değil kapitalizmin merkezi olan bir yerin avantajlarından süper güç olmasından bahsetmek buda dolarla yada saydığımız endüstriyi dolara çevirmekten geçiyor.Yoksa kimine göre katil kimine göre fırsatlar ülkesi,kimine göre özgürlük kimine göre en iyi hapishanelerin ülkesi.👍saygılarımı sunarım

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k