Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Hemşirelik

Sağlık Sektörü
163 46 42.7k 37

• @knnrn Üniversite Diploma notunun denklik almada veya iş bulmada bir etkisi var mi?

• @yayakaldim34, içinde söyledi: Amerika'da Hemşirelik

@knnrn Üniversite Diploma notunun denklik almada veya iş bulmada bir etkisi var mi?

Hayır yok. Yüksek lisans vb başvurusu yaparken diploma notu önemli.

• @knnrn abi şimdi internette gezinirken gözüme çarptı job level dedikleri kaç yıllık tecrüben var gibi birşey mi entry level junior senior management ve executive diye ayırmışlar. farklıysa zahmet olmazsa açıklar mısın? teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Rhonster, içinde söyledi: Amerika'da Hemşirelik

@knnrn abi şimdi internette gezinirken gözüme çarptı job level dedikleri kaç yıllık tecrüben var gibi birşey mi entry level junior senior management ve executive diye ayırmışlar. farklıysa zahmet olmazsa açıklar mısın? teşekkürler.

Bu tanımlar hemşirelik için çok anlamlı olmuyor. Genelde başka sektörlere ait tanımlar. Ama kabaca uydurmak gerekirse klinik hemşireler entry level, charge nurse veya assistant nurse manager gibi pozisyonlar junior management, nurse manager yada nursing director senior management, nurse vice president vb gibi şeyler de executive olabilir.

• @knnrn, içinde söyledi: Amerika'da Hemşirelik

@knnrn abi şimdi internette gezinirken gözüme çarptı job level dedikleri kaç yıllık tecrüben var gibi birşey mi entry level junior senior management ve executive diye ayırmışlar. farklıysa zahmet olmazsa açıklar mısın? teşekkürler.

Bu tanımlar hemşirelik için çok anlamlı olmuyor. Genelde başka sektörlere ait tanımlar. Ama kabaca uydurmak gerekirse klinik hemşireler entry level, charge nurse veya assistant nurse manager gibi pozisyonlar junior management, nurse manager yada nursing director senior management, nurse vice president vb gibi şeyler de executive olabilir.

teşekkürler abi

• @knnrn Şu anda çalışıyor musunuz? Coronavirus ile ilgili Hemşireler ve Houston ile ilgili bilgi verirseniz seviniriz

• @yayakaldim34, içinde söyledi: Amerika'da Hemşirelik

@knnrn Şu anda çalışıyor musunuz? Coronavirus ile ilgili Hemşireler ve Houston ile ilgili bilgi verirseniz seviniriz

Evet çalışıyorum. Bu hafta Bahar Tatili olduğu için izin almıştım, bir yerlere gitmeyi planlıyorduk ama iptal edip evde kaldık. Önümüzdeki hafta işbaşı yapıyorum. Hastanede çok yoğun önlemler alındı. Girişlerde herkes, hastalar, ziyaretçiler ve çalışanlar kontrolden geçip içeri alınıyor. Hasta ve ziyaretçi sayısını azaltacak önlemler alındı. Pek çok idari çalışan evden çalışıyor. Yurt dışına veya eyalet dışına seyahat eden çalışanlar işyeri hekimliği tarafından kontrol edilmeden işe başlatılmıyor. Ben de yönetici olarak çalıştığım için önümüzdeki haftalarda evden çalışma durumum olabilir. Geçen hafta pek çok çalışana bunun için dizüstü bilgisayar ve cep telefonu dağıtıldı.
    İşe alımlar benim çalıştığım kurumda ikinci bir emre kadar durduruldu. Ancak Staffing ajanslarından sürekli mesaj geliyor, hemşire ihtiyacı çok fazla, hemen başlayacak hemşirelere yüksek bonus veriliyor.

• arkadaşlar https://nhcps.com/ bu siteden 3 lü sertifika paketi kısa süreliğine tamamen ücretsiz kod: r420cart49r ders ders ilerliyor.

• @Rhonster dediği kurslar

İleri kardiyak İleri yaşam desteği (Acls)
    pediatrik ileri yaşam desteği (pals)
    Temel yaşam desteği (bls)

Amerika ve tüm dünya da geçerli sertifikalar online eğitimi. Siteye girince önce Kayıt olup eğitimleri sepetine atıyorsun
    Ödeme ekranı gelince İndirim kodu gelecek yere r420cart49r yazıyosunuz.

• @Rhonster, içinde söyledi: Amerika'da Hemşirelik

arkadaşlar https://nhcps.com/ bu siteden 3 lü sertifika paketi kısa süreliğine tamamen ücretsiz kod: r420cart49r ders ders ilerliyor.

Bu testleri önceden hemsire meslegini ögrenip kisiler icinmi gecerli yoksa 0dan basliyanlar icinmi?

• @HPX, içinde söyledi: Amerika'da Hemşirelik

arkadaşlar https://nhcps.com/ bu siteden 3 lü sertifika paketi kısa süreliğine tamamen ücretsiz kod: r420cart49r ders ders ilerliyor.

Bu testleri önceden hemsire meslegini ögrenip kisiler icinmi gecerli yoksa 0dan basliyanlar icinmi?

sertifikaları ücretsiz edinebiliyorsun içeriğini de henüz incelemedim ama hemşirelikle alakan yoksa yapabileceğini sanmam çünkü teknik terimlerden vs vs teoriden bahsediyordur büyük ihtimalle ama elinin altında olması hiç birşey kaybettirmez sana.

@HPX, içinde söyledi: Amerika'da Hemşirelik

sertifikaları ücretsiz edinebiliyorsun içeriğini de henüz incelemedim ama hemşirelikle alakan yoksa yapabileceğini sanmam çünkü teknik terimlerden vs vs teoriden bahsediyordur büyük ihtimalle ama elinin altında olması hiç birşey kaybettirmez sana.

Cevabin icin tesekkür ederim. Hemsirelik herzaman ilgimi cekmistir, amerikada buna göre bir egitim almak isterdim.

• @HPX, içinde söyledi: Amerika'da Hemşirelik

Cevabin icin tesekkür ederim. Hemsirelik herzaman ilgimi cekmistir, amerikada buna göre bir egitim almak isterdim.

amerika'da değilde şimdiden başlamanı tavsiye ederim başlangıç için amerika da bu eğitimi almak baya masraflı olacaktır. sonuçta ne zaman kazanacağını bilmiyorsun bu çekilişi belki bu yıl belkide 5 yıl sonra.

amerika'da değilde şimdiden başlamanı tavsiye ederim başlangıç için amerika da bu eğitimi almak baya masraflı olacaktır. sonuçta ne zaman kazanacağını bilmiyorsun bu çekilişi belki bu yıl belkide 5 yıl sonra.

Su an almanyada üniversite ögrenimi görüyorum, biterde eger düsünmek lazim. Ama haklisin, ne kadar erken okadar iyidir

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ayvalik10 Hemşir diye bir şey olmadığını bilmeyen bir hemşire :)
    Ben de bazı canlı yayınlar yaptım bunun gibi, burada da paylaşmak iyi olabilir.

Ekleme: Biraz daha izledim, başka saçmalıklar da duydum. Erkek olmak hemşirelik mesleğinde avantajlı olurmuş. Neden avantaj olsun? Mesleğin cinsiyetçi, cahil insanlar tarafından konuşulması üzücü.

• @knnrn hemşir i görünce açnadım bile ben abi

• İyi ki bakmamışım cinsiyetçilikte varmış

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• @knnrn abi canlı yayını izleyemedim tekrarını koyacak mısın ? bildirimden tıklayınca kaldırıldı diyor video.

Benzer Başlıklar

• Amerika'da diyetisyen olarak çalışmak

Sağlık Sektörü
    3
    1 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    D
    Merhabalar. Ben şu an mevcut olarak Beslenme ve Diyetetik bölümünde okumaktayım. Amerika'da diyetisyen olmak ile ilgili birkaç araştırma yaptım. Sanırım registered dietitian ya da herhangi bir kuruldan geçmeden nutritionist olabiliyorum. Buraya kadar ilerledim fakat benim aklımda birkaç soru var. Ben yapacağım yatırımla orada bir merkez kurmak istiyorum, yanımda birilerini çalıştırmaya ihtiyaç duymadan. Doğru kategori mi bilmiyorum fakat bunu sağlayabilmem için oturum alabiliyor muyum? Ya da doğrudan orada bir işe başlamak için başvurursam orada oturum izni nasıl alabiliyorum? Bu konular hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim.
  • Amerika’da fizyoterapistlik (Physical Therapist)

Sağlık Sektörü
    14
    2 Oy
    14 İleti
    12k Bakış
    D
    @deff, içinde söyledi: Amerika’da fizyoterapistlik (Physical Therapist) Çok yeni bu sürece başladım. NYS'den başvurumu başlattığım için CGFNS isimli kuruluş da denklik süreçleri için kullanılabiliyor. Süreç gerçekten uzun, sabır istiyor. Bu dönemde mutlaka NPTE ve TOEFL için çalışmaya başlanmalı diye düşünüyorum. Bu gönderimden aylar sonra ocak ayı NPTE’de tek seferde sınavı geçtim. Bu sürede eşimin I-140 formu onaylandı. NY lisanslı PT oldum fakat şu an için başka eyaletlerde çalışma iznim yok. Ayrıca başka eyaletler için derslerimin tekrar onaylanması gerekecek. Bu amaçla ileride AOS yapacağımız için fccpt kurumundan ECR işlemi ile derslerimin tekrar onaylanması sürecini başlatacağım. Bir yandan da garanti elimde bulunması adına TOEFL için çalışıyorum.
  • Amerika'da Doktorluk

Sağlık Sektörü doktor tip saglik
    140
    2 Oy
    140 İleti
    48k Bakış
    Thank YouT
    Türkiyede tıp okuyup amerikada pratisyen olarak çalışarak uzmanlığımı orda yapmak istiyorum kısaca yol aşamamı açıklarmısınız Ilk usmle ye giricem sonra amerikada bir hastane bulucam uzmanligi nasil yapcam onu bilmiyorum
  • Amerika'da Veterinerlik

Sağlık Sektörü vet veteriner
    25
    1 Oy
    25 İleti
    11k Bakış
    S
    Veteriner hekimim. 20 Ocak öncesinde Amerika'da olacağım. Henüz eyalet seçimi yapmadım. Bu konu ile ilgilenen arkadaşlarım var mıdır ?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k