Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Başvuru Sayısı

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
177 45 9.7k 41

Benzer Başlıklar

• Dv2021 Hata Veriyor.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    194 Bakış
    crazycellsC
    Suradaki basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2175/yesilkart-green-card-cekilis-sonuclari-nasil-kontrol-edilir Cekilise basvuru zamani nasil girdiyseniz o sekilde girmeniz lazim bilgileri.
  • Başvuru Sayısı Azalırsa, Kazanma şansı artar "Safsatası"

5
    0 Oy
    5 İleti
    583 Bakış
    crazycellsC
    @Aristoi, içinde söyledi: Başvuru Sayısı Azalırsa, Kazanma şansı artar "Safsatası" @crazycells seçilenlerin eskiye göre gitme isteği yüksek case numberlar için dezavantaj olacaktır bu durumda. sürece devam oranı %50-60' lardan %70-80' lere çıkabilir. sorun degil, o durumda secilen kisi sayisini da buna gore ayarlarlar zaten. Bence onemli olan A kisisi ya da B kisisi gelsin demek degil, secilen insanlarin tamamina yakininin gelmesi. Pek cok yil vize alanlarin sayisi secilenlerin sayisinin %50'si bile olmuyor. Bu oran %100'e yaklasmali.
  • başvuru esnasında fotoğraf sorunu

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    562 Bakış
    crazycellsC
    @fight4life başvuru esnasında fotoğraf sorunu içinde söyledi: merhabalar. fotoğrafçıdan çektirdiğimiz fotoğrafları düzeltmek için tavsiye ettiğiniz siteye girdiğimde fotoğrafın baya yakın olduğunu gördüm.yeşil alanlara oturmuyor ve gözler hizada değil. sorun olurmu acaba ? surada cevapladim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/226/yeşilkart-forum-başvuru-servisi/11
  • GC Başvuru Eğitim Seçeneği

6
    1 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    O
    Tamamdır sagolun
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k