DV2021 Başvuru Sayısı
-
@Rhonster peki kardeş abd pasaport no felan bakmıyor istersen abcd1234 yaz pasaport noya resim olarakda pasaportun dışının resmini koy ama senin elenmen sadece resim ile olsun diyorsun haklısın ne diyelim 1 ay sonra belli olur.
-
@maestro ya boşver hocam anlatamıyoruz arkadaşa birde üstüne sabit fikirli oluyoruz boşver yorma kendini
-
@alpecino tribünlere oynamayı bırak ayrıca ben dolandırıcı değilim sen istiyorsan yapabilirsin bu dediğini birde sabit fikirli diye itham eden sizsiniz ben değilim önce geç bi forumdaki bilgi birikimini oku sonra gel laga luga yap ama boş ver zaten posta bile en geç 5 günde gider acaba ne yapıyorlar 6 ayda.
-
@Rhonster birader bana ikidir laga luga yapıyosun diyosun düzgün konuş boş yapma adamın canını sıkma söylediklerim beni bağlar 12 yıldır bu karta başvuruyorum neyin ne olduğunuda iyi bilirim bu senede çekiliş sonuçlarından bağımsız avustralya'ya skill migration ile gidiyorum.Göçmenliğide şartlarınıda iyi bilirim bn yüksek bilgisayar mühendisi olarak yazılımsal düşünerek bu işlerin plansız kontrolsüz olmayacağından bahsediyorum kaldıki pasaport kontrolü sadece çekiliş için yapılan birşey değil uluslararası düzen bu senle ilgili son mesajım artık dikkate almayacağım.
-
@alpecino, içinde söyledi: DV2021 BAŞVURU SAYISI
@LordBolton lordum sen çok zeki adamsın :) tebrik ederim tamamen aynı düşünüyoruz.Kaldı ki başvuru ile açıklanma arasındaki süre niye 6-7 ay olsun ki işleri güçleri bunu araştımak işte.
Peki 6-7 ay boyunca bunu arastiriyorlarsa, neden secilen herkes vize alamiyor? Basvurusu red olan insanlar var, biliyorsunuz degil mi?
-
@Rhonster koş koş çabuk senin için haber çıktı
ABD'den 40 Bin Sağlık Görevlisine Green Card Amerika Birleşik Devletleri Corona virüs salgını ile mücadele ederken, senatodan 40 bin sağlık görevlisi için ülkede çalışma ve yaşama vizesi olan Green Card'ın verilmesine onay çıktı. 25 bin hemşire ve diğer sağlık görevlisi 15 bin doktor için konsolosluklar acil vize taleplerini değerlendirmeye alacak.
https://www.law360.com/immigration/articles/1269468/senators-want-40k-unused-visas-given-to-doctors-nurses?nl_pk=73d06dfd-b459-4df6-956f-436aa9382541&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=immigration&fbclid=IwAR2UutnPnQrd252NleuLdo3nTxVH2goloeZUFBd3E0MjMF-D6iVpFnZHDa8 -
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 BAŞVURU SAYISI
ABD'den 40 Bin Sağlık Görevlisine Green Card Amerika Birleşik Devletleri Corona virüs salgını ile mücadele ederken, senatodan 40 bin sağlık görevlisi için ülkede çalışma ve yaşama vizesi olan Green Card'ın verilmesine onay çıktı. 25 bin hemşire ve diğer sağlık görevlisi 15 bin doktor için konsolosluklar acil vize taleplerini değerlendirmeye alacak.
https://www.law360.com/immigration/articles/1269468/senators-want-40k-unused-visas-given-to-doctors-nurses?nl_pk=73d06dfd-b459-4df6-956f-436aa9382541&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=immigration&fbclid=IwAR2UutnPnQrd252NleuLdo3nTxVH2goloeZUFBd3E0MjMF-D6iVpFnZHDa8abi şartları karşılamam lazım önce sadece süreci hızlandırdılar şuan ingilizce çalışıyorum ingilizceyi hallettiğim dakika gerisi sadece paraya bakıyor diğer sınavları kısa sürede vereceğimi düşünüyorum.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 BAŞVURU SAYISI
@LordBolton lordum sen çok zeki adamsın :) tebrik ederim tamamen aynı düşünüyoruz.Kaldı ki başvuru ile açıklanma arasındaki süre niye 6-7 ay olsun ki işleri güçleri bunu araştımak işte.
Peki 6-7 ay boyunca bunu arastiriyorlarsa, neden secilen herkes vize alamiyor? Basvurusu red olan insanlar var, biliyorsunuz degil mi?
cevap verdiğiniz arkadaşı bloklamasam birşeyler yazardım da gerek yok :) neyse ki artık 2 tarafta birbirini göremiyor blok atınca.
-
@Rhonster birader bana ikidir laga luga yapıyosun diyosun düzgün konuş boş yapma adamın canını sıkma söylediklerim beni bağlar 12 yıldır bu karta başvuruyorum neyin ne olduğunuda iyi bilirim bu senede çekiliş sonuçlarından bağımsız avustralya'ya skill migration ile gidiyorum.Göçmenliğide şartlarınıda iyi bilirim bn yüksek bilgisayar mühendisi olarak yazılımsal düşünerek bu işlerin plansız kontrolsüz olmayacağından bahsediyorum kaldıki pasaport kontrolü sadece çekiliş için yapılan birşey değil uluslararası düzen bu senle ilgili son mesajım artık dikkate almayacağım.
Perth e mi gideceksin
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 BAŞVURU SAYISI
Perth e mi gideceksin
brisbane kardeşim kısmetse.
-
@ayvalik10 Thousands of doctors across the country are stuck with temporary visas that prevent them from moonlighting at other hospitals or clinics, blocking them from traveling to help in COVID-19 hot spots and keeping them tied to their hospitals.
Sanırım şu an orda olan doktorlardan bahsediyor.
-
@Rhonster sizin paylaştığınız 497 videolu İngilizce setine bakıyorum. Onun haricinde İngilizce ile alakalı nasıl bir çalışmanız var acaba bilmek isterim bi sakıncası yoksa. teşekkür ederim
-
@fetihy kardeşim wordup kelime için en iyi program ona da bir ara göz atarsın
-
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 BAŞVURU SAYISI
@Rhonster sizin paylaştığınız 497 videolu İngilizce setine bakıyorum. Onun haricinde İngilizce ile alakalı nasıl bir çalışmanız var acaba bilmek isterim bi sakıncası yoksa. teşekkür ederim
şuan wordup u kullanıyorum kelimeler için grammer içinde cambridge in grammer in use u var elimde Hüseyin Demirtaş ve İngilizce kanalını takip ediyorum ara ara bide fono'nun bilinmesi gereken kelimeler için sözcük kartları var ilk bin 2. bin 3. bin diye onların 1. sini aldım gayet memnunum şuan ama telafuzları ingiliz aksanına göre bu fono'nun o yüzden altta forvo açık sürekli ya da anlamını çıkaramadığım kelimeler için tureng e bakıyorum.
-
@fetihy kardeşim wordup kelime için en iyi program ona da bir ara göz atarsın
Olur abi bakayım teşekkür ederim
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 BAŞVURU SAYISI
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 BAŞVURU SAYISI
şuan wordup u kullanıyorum kelimeler için grammer içinde cambridge in grammer in use u var elimde Hüseyin Demirtaş ve İngilizce kanalını takip ediyorum ara ara bide fono'nun bilinmesi gereken kelimeler için sözcük kartları var ilk bin 2. bin 3. bin diye onların 1. sini aldım gayet memnunum şuan ama telafuzları ingiliz aksanına göre bu fono'nun o yüzden altta forvo açık sürekli ya da anlamını çıkaramadığım kelimeler için tureng e bakıyorum.
Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim saolun iyi çalışmalar 🙏
-
https://www.law360.com/immigration/articles/1269468/senators-want-40k-unused-visas-given-to-doctors-nurses?nl_pk=73d06dfd-b459-4df6-956f-436aa9382541&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=immigration&fbclid=IwAR2UutnPnQrd252NleuLdo3nTxVH2goloeZUFBd3E0MjMF-D6iVpFnZHDa8sartlar neler acaba detaylı bılgıye nerden ulasabılırız
-
@bakk25 Hemşireler için zaten herhangi bir kota söz konusu değil, o nedenle bu haberin bir anlamı yok. Daha önce de bildiğimiz durum geçerli: RN lisansı olan ve kendisine sponsor olacak bir işveren bulan hemşireler EB-3 ile kısa sürede i-551 (green card) alabilir.
-
@knnrn, içinde söyledi: DV2021 BAŞVURU SAYISI
@bakk25 Hemşireler için zaten herhangi bir kota söz konusu değil, o nedenle bu haberin bir anlamı yok. Daha önce de bildiğimiz durum geçerli: RN lisansı olan ve kendisine sponsor olacak bir işveren bulan hemşireler EB-3 ile kısa sürede i-551 (green card) alabilir.
sagolasın ben hemsıre degıl paramedık oldugum ıcın benı kapsamıyormus anladıgımm kadarı ıle. bolumum 2 yıllık 4 yıllıga tamamladık ama yınede yaramıyor bız cekılıs sonucunu beklemeye devam edıcez :D
-
Beyler ve bayanlar; paniğe ve heyecana gerek yok. Zaten çoğumuza neredeyse; tamamına yakınımıza bu kart çıkmayacak... Çıksa çok iyi. orası ayrı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum