Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

    Anlıyorum, insanlar umutlanmak istiyor ama böyle bir saçmalık yok arkadaşlar. Anlatmaya çalışıyorum kimse anlamıyor.

    Şu konuyu incelersiniz yıllara göre başvuru ve talihli sayılarını görebilirsiniz, kazanma şansının başvuru sayısı ile alakası olmadığını anlarsınız:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/629/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-green-card-cekilis-istatistikleri?page=1

    Bu konuya artık açıklık getirelim. Yani yok pasaport şartı geldi, yok fotoğraf yanlış oldu falan bunlara sığınmak hayalcilik. Benimde 3. başvuruşum, hayal kırıklığı yaşamak en kötüsü. Kısmetinizde varsa çıkar, kader yani. Fazla da takmamak lazım, günlük yaşantınızı sürdürmek en sağlıklı olanı. Olur da şansınız dönerse zaten yeteri kadar zaman veriliyor size plan yapmanız için. 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @metn burada durumu iki asamada incelemek lazim. Eger Turkiye'de yapilan basvuru sayisi tek basina azalirsa, ne Avrupa bolgesinde ne de tum dunyadaki basvurular azalmazsa, o durumda tabii ki nerdeyse hic etkisi olmaz secilme ihtimaline...

    Ama tum dunyada yapilan basvuru sayisinda azalma olursa -ki bence insanlarin bahsettigi ya da otoritelerin istedigi bu- tabii ki ona gore sans artacaktir. Ama bu sans artisini 5 kat ya da 10 kat artacak gibi dusunmemek lazim...

    Beni en cok tatmin eden kisim ise, bu sart sonrasi ucuncu sahislar tarafindan yapilacak sahte veya dolandirici amacli basvurularda olacak azalma. Bu, surecin kontrolu icin gelecek yillarda cok daha isabetli tahminler yapilabilecek demek. Cunku bu kosullarda tum basvuranlar ve tum secilenler eskiye gore gitmeye daha istekli olacaktir.


  • @crazycells seçilenlerin eskiye göre gitme isteği yüksek case numberlar için dezavantaj olacaktır bu durumda. sürece devam oranı %50-60' lardan %70-80' lere çıkabilir.


  • @Aristoi Katılıyorum ve artı, bu durumda mülakatta elenme olaylarının, detayların önem kazanmasının oran olarak artabileceğini düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Aristoi, içinde söyledi: Başvuru Sayısı Azalırsa, Kazanma şansı artar "Safsatası"

    @crazycells seçilenlerin eskiye göre gitme isteği yüksek case numberlar için dezavantaj olacaktır bu durumda. sürece devam oranı %50-60' lardan %70-80' lere çıkabilir.

    sorun degil, o durumda secilen kisi sayisini da buna gore ayarlarlar zaten.

    Bence onemli olan A kisisi ya da B kisisi gelsin demek degil, secilen insanlarin tamamina yakininin gelmesi. Pek cok yil vize alanlarin sayisi secilenlerin sayisinin %50'si bile olmuyor. Bu oran %100'e yaklasmali.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

84
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum