Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Rhonster sosyal medya profiline green card sahibi yaz ozaman görürsün tekliflerden başını kaldırabilecek misin. Yurtdışında evlenmek için bayan bulamayan erkekler akrabalarına haber salarlar. Kızlar da kuyruk olurlardı yurtdışına gideyim diye.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Rhonster GC sana çıksın, hayırlısıyla evlilik de olur. Üzme sen kendini tosunum. Görürsen selam söyle Rafete.. Ben grupdan çıktım bir ara malum. Telefonun şarjı dayanmıyor.. GC çıkınca telefonu yenileyip gelirim gene 🙂

    sağolasın abi üzdüğüm yok ya kendimi 😃 bende bakmıyorum zaten abi vakit yok. telefon kullanmayı da sevmiyorum zaten arayan soran olmayınca en son 6 gün önce dönerci aramış 😃

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    onu bunu bırakın da 6 haziran da sokağa çıkma yasağı var. Kazanan kişiler ceplerine cezanın parasını koysunlar @Hyller

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Rhonster sosyal medya profiline green card sahibi yaz ozaman görürsün tekliflerden başını kaldırabilecek misin. Yurtdışında evlenmek için bayan bulamayan erkekler akrabalarına haber salarlar. Kızlar da kuyruk olurlardı yurtdışına gideyim diye.

    güzel taktik abi 😃 çıksın aklımın ucunda 😃

  • ⭐⭐⭐

    @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @FreeWoRLD, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Özkan2316, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    merhaba arkadaşlar 2021 çekilişi yapilacakmi durdurulduğu acaba bilgi almak istiyorum.

    6 Haziran'da aciklanacak... Herhangi bir iptal yok, olmasini da beklemiyoruz.

    Kararlari siz mi aliyorsunuz Ali bey? Bu kadar net konusmaniza anlam veremedim... Bildiginiz bir seyler var ise paylasin lutfen!!

    Saka saka... takilacak adam ariyorum 🙂 Heyecan olsun diye sana sarayim dedim... Aksiyon olur 🙂

    aynen 🙂 Trump'i kinadim ve kendisine laflar hazirladim. White House'a mektubumu yolladim... Eger isimizi daha da zorlastirirsa, kendisiyle forumca ciddi bir konusma yapacagimizi da soyledim 🙂

    Gecen bana mektup atti o fakir... Karsilik vermedim... Istersen araya girebilirim. Karsilik vermesem de benimle mentuplasiyor kendisi... Ama sen istersen nezaketen bir mektup yazarim 🙂

    Burada da bakin size 3400 dolar yolladik diye Trump imzali mektup geldi arkadaslar... Isin asli bu 🙂 Bu siyasiler yok mu....

    Mektupta o kadar ciddi görünüyordu ki, üzerinde IRS filan. Dedim dur bakalım ama sonra baktım ki Trump’ın yazısı çıktı. Yarısında çöpe attım. Fakat federal hükümetin bu iyiliğini hiç unutmam.

    Valla bakma, Trumpçı değilim ama adamdaki azim bir acaip. Değişik bir herif.. Şimdi Amerikan başkanına herif merif dedim ama, olduğu halden çok farklı görüyorum ben bu adamı. Nusret gibi... Evde Tek Başına 2 deki rolünden beri değişik bir etki yaratıyor adam bende..

    Kesinlikle değişik bir adam 🙂


  • merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. kaldı 30 gün. nasıl hissediyorsunuz?


  • @drrocky Nüfus yoğunluğu, yerel iş fırsatlarının da çok olması demek diye düşünüyorum. Küçük, az nüfuslu yerler herşeyi daha kitabına göre yapar gibi geliyor bana.


  • @semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    ...... ama ben kaybettigim zaman devletin arkamda olmasi pek te alistigimiz bir durum degil...

    @semavi , türkiyede devletimizi yönetenler; esnafın kötü gününde de arkasında.
    Arkada bulunmasının amacı dayanak mı ,başka bir şey için mi esnaf karar veriyordur artık.
    Bu gibi olağan dışı hali geçtim ,devlet gelirini artırma içinde, alamadığı vergi farkını ,bütce açığını kapatmak için vergi artışı ve zamları yaparak en kısa yolunu seçiyor.
    Devlet , elindeki tüm sanayi tesislerini,fabrikaları,işletmelerini satarak üretici olmaktan çıktığı için yapacağı tek hamlede zamlarla sınırlı oluyor haliyle .

    Allah nasip ederde bu sene 6 Haziranda kazananlardan olursak, sizin iş yerinizden bir araba alırız.Yotube kanalınızdaki videoları ve canlı yayınlarınızı takip ediyorum.


  • Bana green card çıkarsa ya tırcı olacam ya da amerikan ordusuna gireceğim. Lütfen çıksın lütfenn... ismimi de soyismi de değiştircem. Türkiyedeki tüm haklarımdan feragat edicem. Nolur çık be green card. Lütfennn.

  • ⭐⭐ Yasaklı

    Erteleme olayına sevinenlerdenim nedenmi ? 6 mayıs günü çiktiginda şafak dogarken kederden yerlerde sürünmem aglamam gereken bir gün. Sevinemezdim. 6 aydir bunu düşündüm hani olursa nasıl sevinecem? 6 sayisi güzel 6/6.20 yakışıklı duruyor..Sokaga cıkma yasagı da var. 6.2 yi alıp bestotele kadar burnout da yapamıcaktım sahibiyle küsüm Xd


  • @rasul1995 Hayallerinizi umarim gerceklestirirsiniz. Goruslerinize saygim sonsuz, anladigim kadari ile siz de, benim de icine dahil oldugum suan ki Turkiye sartlarindan ve yonetiminden pek memnun olmayan gruptasiniz. Lakin, hukumet bizi bezdirse dahi devlete kusulmez! Unutmayin hukumetler ve isimler gelip gecicidir fakat ''Turkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktir''


  • @aysegul Sabah sabah moralinizi bozmayayimda merkez bankasınin elindeki döviz ve altinlar ancak kasım ayına kadar yükselişleri durdurabilirmis.o tarihten sonra doların fiyatı ne olur Allah bilir.bazi uzman ekonomistler10 ve bazilari 12 lira fiyatlarini gormemiz mumkun diyor.inşallah adamlarin soyledikleri doğru cikmaz.işin tuhaf yani Amerika merkez bankasi ha bire karsiliksizidolar basiyor ve piyasaya suruyor,halkina dagitiyor.Arz talep denklemi bizim ulkede calismadi.benim aklim ermedi bu ise.fikri olan varsa paylassin lutfen..


  • @rasul1995, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Bana green card çıkarsa ya tırcı olacam ya da amerikan ordusuna gireceğim. Lütfen çıksın lütfenn... ismimi de soyismi de değiştircem. Türkiyedeki tüm haklarımdan feragat edicem. Nolur çık be green card. Lütfennn.

    Tirci amerikan ordusu tamamda isim soy isimi degistirmek ne oluyor.Annen baban bu yorumlarini yanlislikla okumasin.cok uzersin insanlari gerek yok.


  • Herkese merhaba şuan öğrenciyim herkesin yaşadığı gibi bir American Dream için GreenCard'a başvurdum gerisinin planını yapamadım birçok kişinin tecrübelerini dinledim izledim okudum elimde bir birikim yok GreenCard çıksa bunu nasıl telafi edebilirim 🙂 duyduğum kadarıyla başlangıç için 10K$ civarında birikim isteniyor.

  • ⭐⭐

    @Ragnarsona ben $15k adam başı isteniyor diye biliyorum.


  • @Ragnarsona, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Herkese merhaba şuan öğrenciyim herkesin yaşadığı gibi bir American Dream için GreenCard'a başvurdum gerisinin planını yapamadım birçok kişinin tecrübelerini dinledim izledim okudum elimde bir birikim yok GreenCard çıksa bunu nasıl telafi edebilirim 🙂 duyduğum kadarıyla başlangıç için 10K$ civarında birikim isteniyor.

    Burada yapacağın masraflar hariç çekilişi kazanan başvuru sahibi için 15K$ evliysen eş çocuk varsa kişi başı +5K$ bunlar covid19 dan önce istenen rakamlardı. Bakalım bundan sonra neler istenecek.


  • Benim bildiğim hiçbir resmi açıklama da şu kadar para olması gerekiyor diye bir bilgi yok, bu sayılar daha önce giden kişilerin tecrübelerinden ortaya çıkmış. Örneğin bankada 15K$ varken mülakatta nereye yerleşeceksin sorusuna New York diye cevaplarsan konsolos bu parayla düzen kuramaz diye düşünüp red verebilir, Houston, Austin vb. bir yere yerleşeceğini söylediğinde vize verebilir tamamen onların insafına kalıyor diye biliyorum.


  • @drrocky, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Austintx f1 konusunda katılıyorum. aklıma new york Qeens bölgesi yattı. hatta kiralik oda falan da baktım 500$. dil okulu şeysi 3 aylık 1500$ ekadar var buldum web de.
    f1 için neden kalabalık yer olmalı onu anlamadım ama qeens dedigine uygun

    dil okulu için bende new york düşünüyordum,fikirlerinizi alabiliriim,sizin kadar araştırma yapamadım :))


  • @Yahya-Öztürk
    Evet haklısın bu telafuz edilen rakamlar insanların mülakat deneyimlerinden elde edilen bilgiler diye biliyorum bende
    ama önceden 7k yada 8k$ ile vizeyi alanlarda olmuş 15K$ ile alamayıp maddi yeterliliğini artırılmasını istenenler de olmuş o yüzden en az 15K$ diye öneriliyor.


  • 7,17 $ bakalim nereye kadar gidecek.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum