Trump Hükümeti Tüm Amerikalılara Çek Gönderiyor (CARES Act Stimulus Payments)
-
Son 2 gündür check my payment yaptıgımda aşağıdaki hata mesajını alıyorum. Geçen hafta bakabiliyordum aynı girdiğim bilgiler ile anlamadım. Başına gelen var mı acaba? (Non-Filer olarak doldurdum formu ve tebrikler mailini aldım 13 gün önce)

-
@nicely Girilen bilgiler uyuşmuyor, bende de en başta adres yüzünden bu hata çıkmıştı, daire numarasını "Apt 168" şeklinde girmiştim, meğer sistemde "#168" olarak girmek gerekiyormuş. Sistemde görünenden farklı girdiğiniz bir şey olmalı.
-
@knnrn Güzel bir ayrıntı, yarın tekrar deneyeceğim, teşekkürler.
-
@crazycells paycheck protection programı hakkında olsada, federal hükümetin bu tür yanlış beyanla haksız yardımlardan faydalanan kişilerin 10 yıl boyunca peşini bırakmayacağından bahsedilmiş igtv yayınında
Aynı şekilde bu yardımın peşine düşülür mü bilmem ama, ahlaken eğer bu tür bir yanlışlık yapılmışsa bile iade edilmesi lazım
Sonuçta o para birilerinin vergisihttps://www.instagram.com/tv/B_glQHZA90o/?igshid=5rgcjd6eh9e1
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: Trump Hükümeti Tüm Amerikalılara Çek Gönderiyor (CARES Act Stimulus Payments)
@crazycells paycheck protection programı hakkında olsada, federal hükümetin bu tür yanlış beyanla haksız yardımlardan faydalanan kişilerin 10 yıl boyunca peşini bırakmayacağından bahsedilmiş igtv yayınında
Aynı şekilde bu yardımın peşine düşülür mü bilmem ama, ahlaken eğer bu tür bir yanlışlık yapılmışsa bile iade edilmesi lazım
Sonuçta o para birilerinin vergisihttps://www.instagram.com/tv/B_glQHZA90o/?igshid=5rgcjd6eh9e1
Kesinlikle ayni fikirdeyim. Eger yanlislikla o parayi alanlar varsa, herseyden once bunu almaya haklari olmadigini biliyor olmalari ve geregini yapip, IRS'e geri iade etmeleri gerekir. Sayin @Muhtaradana 'nin da belirttigi gibi o para sonucta vergi odeyenlerin parasi. Zaten dini inanislara gore de hak etmedigini almak "haram" olan bir durumdur saniyorum.
-
Arkadaşlar ben de 18 Nisanda non-filer olarak doldurmuştum. Şuan banka hesabıma para yattı, bilginiz olsun.
-
Benimkide bugun yatti ama 8 aylik oglum icin herhangi bir para yatmamis sadece esim ve bana yatmis nedense
-
@ahmetemre bizde de aynı durum var. Bizim oğlan 11 yaşında, dependent olarak yazmama rağmen sadece eşim ve bana yattı.
-
Ben biraz arastirdimda 800 829 1040 numarasini aramak gerekiyor galiba. Yarin iyi ingilizce bilen bir arkadasima aratmayi dusunuyorum
-
Bende durum hala ayni 10 Nisanda non filer olarak doldurduk. Sorgulatinca ayni hatayi veriyor. Sanirim artik yatmaz 😔
-
Bana, eşime ve 15 yaşında oğluma yattı. Kızım 17 yaşında, onun için yatmamış.
-
@Ryback Gecikme için kusura bakmayın. Çek olarak gönderiyorlarmış. Teşekkür ederim.
-
Merhabalar. Get my payment dan baktığımda 29 nisanda yardımın banka hesabıma yatırılacağı yazıyor. Transferwise hesabı bilgisi girmiştim. Transferwise yetkililerine sorduğumdaysa hesabıma böyle bir para aktarımı olmadığını söylediler. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç? Bu durumda ne önerirsiniz?
-
@nihalozcan ABD'deki hesap bilgilerini mi verdiniz? Account ve Routing numbers şeklinde? Transferwise size birden fazla hesap numarası sağlamış olmalı. Hepsi farklı para birimleri için.
-
@knnrn Evet aynı Amerikan banka hesabı şeklinde vermiştim. wire transfer number ve account number olarak vermiştim
-
@nihalozcan Para benim hesabıma ACH transfer olarak geldi. IRS wire transfer kullanmıyor olabilir. Ben "account number" ve "routing number" şeklinde olan bilgileri verdim.
-
@knnrn O zaman böylesi bir durumda ödemeleri check şeklinde mi verir? Veya ach yöntemi ile ödemek üzere bu numarayı ulaştırmanın bir yolu var mı?
-
@nihalozcan En kötü ihtimalle çek olarak gönderirler. Get My Payment sayfasında bilgi güncelleme özelliği varsa düzeltme yapabilirsiniz.
-
@knnrn Kenan Hocam Merhaba. Hanım ve bana 1200 dolar yatmış ama dependent olarak yazmama rağmen 11 yaşındaki oğlana yatırmamışlar. Neden olabileceği konusunda bir öngörünüz varmı?
Teşekkürler, -
@knnrn çok teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum