@AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Valla ben hiç doğal falan karşılamadım , oldukçada sinirledim , mayısın 5 ine göre planım var işim var ,
Daha 1 gün önce erlteme yok diyip diyip duruyorlardı twitirda , o 6 haziran tiwitlerinide silmişlerdi ,
Onurlu insan verdiği sözü tutar , bu trump yönetimi çok bozdu , adam her fırsatta göçmenlere karşı politika yürütüyor , ulan bu ne yüzsüzlük , hayat arkadşaın aynı yatakta uyuduğun insan göçmen ulan , sen ne yüzssüz bir adamsın ,
Bu 6 haziran olayında kesinlikle parmağı var ,
ne tatım ne tuzum kaldı , bir yandan sokağa birşey olmamış gibi çıkan halk , bir ynadan bunlar , ulan covid polikiğilinde çalışıyorum hergün yüzlerce hasta geliyor bizimkiler hala , bakan 1-2 iyi şey dedi diye sokakalrda , işe giderklen trafik vardı trafik , sizin sokakta ne işiniz var abicim iyi misiniz
butona basan eleman mı korona oldu ne halt oldu ,
şimdi skaın bana yoğunluk vs vs vs demeyin kalp kırarım , 1 gün önce ,değişilik yok diyorlardı 1 gündemi yoğunluk oldu , 7 gün kala böyle birşey dene bilir mi ?
gerçe onlarda haklı biz kimiz ki bize düşünücekler ,
of off . çok bunaldım çok , bu gece nöbetim var , acil yine dolup taşıcak , ulan ulannn 1 ümit dedim 1 ümit şu lanet 7 gün geçer de sonuçlarını öğreniriz diye ,
ama lanet olsun onu bile elimizden aldılar
Erteleme yok demediler, durum netlesince bildirecegiz dediler...
Hello, we do not have any updates at this time as the situation is still developing. Please continue to monitor http://travel.state.gov/visas for the latest information.
Hatta sonrasinda forumda, bunu yazan kisi bu bilgiyi uydurmus olamaz, buyuk ihtimal erteleme konusu kendi aralarinda konusuluyor, net sonuca varinca haber verirler demistik...
Biraz anlayisli olmak lazim, olay sonuclari aciklamaktan ibaret degil, bir hata olmasi durumunda mesaj trafiginden kendi gorevlerini de yapamayacaklar. Travel Stage Gov, sosyal medya hesaplarini incelerseniz, su an diger ulkelerde kalmis ABD vatandaslarina ucuslar veya ulkelerdeki son durum hakkinda bilgiler veriyorlar. Bir hata olmasi durumunda bu hesaplari binlerce, hatta onbinlerce kisi mesaj yagmuruna tutacak... Ki, daha once basimiza geldi, ilk gun sonuclar aciklanamadi, cunku sistemde ariza vardi, bazi kisilerin sonuc sayfasi acilmadi. 2 gun boyunca IT team ugrasti ve sonra sonuclar aciklanmaya basladi. Eminim o 2 gunde 10.000'lerce mesaj almislardir...